17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям гранд се оказа този МОЛ Видин, бре, бре! А смешниците от Мангалорец бяха жалка картинка срещу тях! Дано отпаднат утре на реванша. Без купени от Думуз бей съдии-толкова!

Ти си срам и за България и за човечеството.Толкова черно изказване и грозно при това не ми е попадало пред очите.Безполезен си на тази земя , защото сееш омраза и чернотия.Относно МОЛ Види ... очевидно е отбор , който въпреки , че не играе смислен футбол успява да си вземе своето.Лудогорец въобще не бяха жалка картинка срещу тях и в Разград ги бяха натикали в половината им почти целия мач.Както виждаш и Малмьо са видяли зор играейки с подобен отбор , който си стои пред вратата и само изчиства топката.Съдиите се видя на кой вършат лоши услуги в това първенство.Пресният пример е ЦСКА-София - Франкенщайн , които останаха без играчи от много червени картони по евротерените.

То и Лудогорец не играе смислен футбол, не се притеснявай

Успех на Жрински Мостар утре вечер ...... Мол Види се оказа по-голям гранд от Реал Мадрид .... бре ... бре .... докато някои ..... се върнаха в село разград ....