Laureus номинира спортните герои на 2020-а, Джокович изненадващо липсва

Надал и Осака са представителите на тениса, Ливърпул и Байерн са футболните отбори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е големият спортист на 2020. Три световни рекорда в тежки дисциплини от три състезания през годината. Дуплантис също с исторически постижения, дано да запази форма до лятото в Токио. Джокович, Надал ок форма през годината, но чак исторически постижения не са показали.

Статята вероятно това цели, да каже на тези, които знаят 3-4 имена на тенисисти, че успехите му не са му гарантирали номинация. Това, че името му се свързва с доста нелицеприятни изказвания, както и един заразен турнир, определено не помага на каузата му.

Овчарският скок е малко по различен он този на височина, ама нейсе.

Дуплантис- рекордьор в скока на височина ?? Списвача нещо се е объркал !?

Изненадващо?!?! Изненадващо за лаици!!! Джокович, особенно последните турнири за годината се явяваше бутафорно, умишлено играеше слабо и дори си призна, че щото си гарантирал че ще завърши като Номер 1 нямало смисъл да се пъне на турнири на които е поел ангажимент да играе! Поведение което няма нищо общо с шампионско и е подигравка с турнирите, хората които ги организират и феновете! И заради това му поведение трябва да е номиниран?!?!

Ти малко си противоречиш. Хем играел слабо и симулативно на последните турнири, хем ги спечелил всичките!!! Май трябва си смениш дилъра! Истината е , че е сърбин.Ако беше от по западна държава -познайте кой щеше да е първи! Не могат краварчетата да му простят,че е най-добрият тази година. То не бяха наказания, не бяха декласирания!!