Коментари - ЛеБрон изпревари Джордан и отсече: Времето ми не е много | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леброн може да изпревари Джордан само в мечтите си. Всичко друго са само някакви сухи цифри.

Не че ме интересува но се сещам ,че Джордан се беше отказал по -едно време за да става голфър или нещо такова така че ...

YCBM

Тоя клоун неа как да изпревари Джордън.

Че като всичко идващо от сатанистка масонска америка и НБА е театър, който вече е тотално в ръцете на букмейкърите. ЛеБрон да мисли как ще се отърве от връзката с Пи Диди, а за баскетбола си го знаем. Талантливо крило, нито има нужният хъс, нито суперталанта на Джордан, да не говориме за други играчи от миналото. ЛеБрон е вторият опит за отглеждане на послушна звезда от малък, след неуспешните с Коби и Айверсън. Лигата винаги е мечтала за послушко със средно ниво на умения спрямо предходните гиганти. Е имат си го. Успяха да пълнят залите и да продават мърча, но не могат да ни изължат защото имаме очи и знаем какво беше Еър Джордан, който на 40 години се върна да играе в Уизардс и правеше само с техника младите тикви луди. Статистиката не е баскетбол.

Сравняват гард с крило. Удачното сравнение е със Скоти Пипън. Ма нали мечтаят за Джордан 2 а Коби го копираше най-добре но не им ходеше по гайдата и накрая го разкараха тотално от пейзажа.