Коментари - Лечков си държи на своето: Продължавам да съм вицепрезидент на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм сигурен, че като ги вкарат в съда двамата големи плешовци, неналапали се със скандални договори в БФС ще отрекат, че са знаели въобще, че са били част от БФС. Ще кажат и че БФС като "международна" и независима спортна организация не са пипали и стотинка държавни пари... Перуко ще забрави и в Рейндж Роувър, че се е возил, а Плешо Лешо - че е бил кмет и има хотелче в СливЙЕн. Скоро, скоро..... от много неща ще се отрекат и рЕзко ще забравят като застанат на скамейката в залата.

Пичове,аз съм още шеф на Ботев...

Данчо,аз съм още шеф на ЦСКА....и те така..

Я да завием човека да не настине. Той толкова добър и честен бил а ние толкова време да не можем да разберем това. То сигурно защото му е умряла циганката дето го гвали. Спи спокойно чедо. ти си вицепрезидента, ама лапачката свърши. От тук нататък ще почнеш да усещаш вече дедовия. Ще ти остане само оная хубавата снимка с Боби, дето си с шарената ризка на пингвинчета и палмички.

Лечков,ти и твоите колеги който пост игнахте най големия успех в българския футбол не ставате за ръководители,Вие потопихте на дъното футбола в България,Стадиони осветени но без зрители,чужденци безброй,футболна трагедия.

Лечков, вицепрезидент си на БФС, но Боби Михайлов още е президент, макар и в оставка. Така че, няма как да водиш "дружината". Никой не ти е делигирал такива права.

Ти дали спонсорираш е съмнително, но че яко лапаш толкова години е ясно за всички, освен за тези, на които им плащаше , за да си затварят очите.....Наглостта ти е безгранична, но не си безсмъртен и ще си платиш за всичко, когато вече не си тук да цапаш.

Никаква чест, никакво достойнство, единствено наглост и самочувствие.Това, че е добър футболист (от миналото) не означава, че се справя на този пост дори обратното.

тоя е еб.ати пиявицата.

Тъп сливенски циганин и цървул.

Ти го плюеш, оно вика дъжд вали. Тоя е ебаси изклесяка, докато не го изхвърлят с шутове, няма да разбере, че никой не го иска.

Финансирал футбола с лични средства.

Трудно се пуска кокала.

Абе президент си си ама айде вече се прибирай на село.

Мегаамбициозен, нахъсан, пробивен /като видиева бургия/, безочлив /ти му показваш че трябва да се оттегли, на него не му пука/ провинциален натегач. Откъде изпълзяват все такива, бе - вече са навсякъде и със самото си присъствие отравят атмосферата ! Аман !

Пълен макоумник

Те в селото не го искат, той пита за поповата къща. Човек трябва да има достойнство.

Данчо,ти достойнство нямаш ли бе човек.Наистина се държиш като мангал.ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ ПО ВЕЧЕ! Това е ,и не петни по вече името си.Управлявахте,докарахме я до никъде.Стига!За тези години трябваше да се направи много повече.

Футболния Ценко Чоков!

Жалък наглец,до последно не пускащ кокала.

Нема такъв селяк!

Тоя и той като перуката,не се накраде еййййй. В Сливен му сърбаха попарата,окраде де що може,като кърлежи са тия! И като им откъснат галвата пак продължават да пият кръв!