Легенда на футбола се оплака: Черните треньори не получават шансове

Той е изненадан, че вече две години не получава предложение за работа

Обратно в новината

Коментари - Легенда на футбола се оплака: Черните треньори не получават шансове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му отива да говори така! Беше чудесен футболист, но това не означава, че става за треньор! Безброй примери има за велики футболисти, провалили се на треньорското поприще! А не съм чел някой да се оплаква от расистко отношение?!? Явно много се надценява, щом се хваща за такава тъпа причина...?!?

"Прекара и година начело на националния тим на Камерун." И там ли я има бе мангал!!!! Кат та наемаха за яки мангизи, ни рива.

Да се забрани на бели певци да играят Отело.

Нали повечето стадиони са с осветление?

Брех, де...ба, и в Камерун ли са го дискриминирали? То бива да си нагъл ама чак пък толкоз......! После що ги мразели? Те за това.

Ето това вече е глупост трябва да сме честни начело на Милан не направи нищо а ти дадоха шанс без да имаш опит

По същата логика можем да кажем, че белите баскетболисти не получават шансове в НБА, защото над 80% от играчите са черни или че белите бегачи не получават шансове в САЩ, защото 100% от бегачите им в националния лекоатлетически отбор на САЩ са черни...

Ами може би защото за да си (добър) треньор, трябва да си стратег, а за това се изисква мозък...

Тази песен омръзна на всички. Стига вече!

Ех тези цигани , защо не им дават шанс никъде по света. А те всички цигани са прогреса на света. То инжинери,то химици,физици,финансисти. Никъде циганите по света не лежат на помощи, не просят, съвестно работят от сутрин до мрак. Абе с две думи убави ора. То и затова политиците ги обичат, тази ентелегенцея. Винаги гласуват правилно На 3. Циганин да си днешно време , даже може и мангал.

Нека си представим обратната ситуация. Некадърен бял треньор отива някаъде в Африка и започва да се оплаква защо белите треньори са под 1%.

Ами тука став авъпрос за пари, треньора трябва в днешно време да е начетен, компетентен, псхолог и интелигентен, а и хитър. Като тобора почне да пада, тъмния треньор не може да каже на конференция бият ни, защото съм черен. Там тоя номер няма да мине. Няма!!!

А, най-голямата дискриминация е при нобеловите награди.

Белите спринтьори и те, "не получават шансове".

Баце, като си некадърен, дори и розов да си, неа те земат... Тва футбола си е бизнес, там цвят и род не гледат, само пари да носиш :)

Хм, по тая логика бледоликите трябва да се чувстват дискриминирани, че черните спринтьори се ползват с привилегии в състезанията. Много тъп.

Стига вече, и тука ли почнаха бе? Вече почти всички холивудски филми трябва да имат черни,азиатци,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гейове,за да не се чувствали пренебрегнати.Сега и във футбола трябва да им отворим коридори на "различните"-черни,пембяни,гейове.....Футбола е пари,отдавна вече не е просто игра. Където играят пари,няма никакво значение цвета на кожата ти,покажи че можеш и си голем-големите рииби няма да те пропуснат.Но има една малка подробност,която зидорфчето нещо не стопля: черните са силни,мощни и на терена са фурия-няма спор,но на тъч линията тези качества са безполезни,там се иска усет,менажиране,стратегия-всичко което не е нужно на терена......

Да, отличен футболист, но защо винаги негрите се оплаквате като вдовици за .й! Просто е, щом комунистите от китайско отборче са те изгонили, значи трябва да си захванеш друг бизнес?! Какво толкова, та собствените си неуспехи приписваш на другите?

То и Серийната рева, че Осака я победи заради расизма, пък онзи е наполовина черна, наполовина японка. В Кения защо не ти потръгна?

Има прости хора и прозд комунист, явно си от вторите ...

Този, защо използва думата "черен"? Веднага да бъде порицан и осъден.

Милия. Той толкова черен, че даже и от Камерун го изгонили.

На калпава ракета, космосът ѝ крив.

Аман от нагли маймуняци. Стоичков - белия, беше треньор в ЮАР. Този що иска ...Манчестър Юнайтед ли?

Стоичков - треньор! Направо обра всички жълти фланелки по вицовете!

зизитоп, извади си статистиката от "треньорстването" ДА ТИ КАЖЕМ: АКО ЩЕ И БОГ ДА СИ - АКО НЕМА ПОБЕДИ НА ТИРЕНЪТ, КРАЙ С КАРИЕРАТА. ТИ,като типично негро, искаш да си труньорстваш без да побеждаваш? Това само черните го могат..... ей затва не те и зимат.

Отивай в Африка бе, мърльо! Това, че си бил добър футболист, не означава, че имаш акъл за треньор! Може и да те вземат в "Ам Банана Депортиво" от Кукумана, Южен Свазиленд!