Коментари - Легендата Георги Василев пред Dir.bg: За "Левски", за ЦСКА и за това как се печели финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересува ли се някой от български футбол все още? Дано има някое пролетно състезание по кърлинг, за да видим малко движение и екшън!

Успех на ЦСКА!

Само Левски,оле,оле,оле! Левски е Вечен! Левски с купата,а чорбата със супата.

Бико,дръж се културно бе човеко! Типичен селски бек. Как са ви възпитавали родителите ви не знам, тъжна картинка.

Грозния зализан гей злобее, че никога неговия отбор няма да има публиката дори на Славия и Локомотив Сф! Впиянчената перука и грозния зализан гел са основните виновници българския футбол да е на това дередже. Успех на ЦСКА!

През 2013 бат Герги, да е жив и здрав човека, стана баща на дъщеря за трети път! На 66г. Ти какво постигна мухльо в тоя скапан панелен живот? М? Жалкък дрогиран урод, това си ти, лайноре!

Нивото на този вид спорт достигнато благодарение на огромното "старание" на част от героите от САЩ е такова, че въобще не ме интересува. Кой с кого ще гони топката по терена е без значение. Та до там я докарахте публиката скъпи спортни деятели. А аз между другото съм израсъл в квартел на София където от малки ходехме на стадиона.

Без да коментирам качествата му като специалист има едно качество което много помага. И той и Пенев са хора, които имат нещо общо. Усещането че са добри хора до дъното на душата си. Извинявам се за клишето но мисля че ако има хора а които може да бъде употребено това са тези двамата. Съответно играчите играят спокойно знаят че го правят за някой който няма да забие нож в гърба им освен ако сами не го заслужават. Ей такива мисли ми идват като стане дума за тези двама треньори. Обратното на дребнави душици ... предполагам думата е широкоскроени. Айде от мен толкова.

Василев, ти си п.утка, извъртаща се към уйя с по-голямата глава. Първо в Левски, после в цецка. И нямаш срам да се изказваш. Глупак

Като чета как и какво пишеш,явно се доказа,че ти си глупак! ЛеФскар си нали,злобна гнило? ЦСКА ще победи заради злобните сини боклуци-КАРМА!!!

Съгласен. И двамата са голями треньори. Разлика между тях е начина на ръководене - при Василев е дисциплина и яко бачкане; при Пенев е свободно, но трябва да се постигне крайна цел, той някакси ги усещаше нещата и имаше отделен подход към различните играчи.

гочето е див много !