"Левски" привлече естонски побойник

Той се прочу в България след мелето с играчи на ЦСКА и "Рига"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остава да вземат и някой напушен наркоман и представител на мазните чеснови селски дебили със самодоволната дебилна ухилена физиономия.

Оле-мале, тия доде се не докарат до казуса цска, няма да мирясат. Ей, тъпунгери,развивайте си школата. Стига се лапали п.....и под масата.

Е, значи знае какво е да пада от ЦСКА! Няма да му е ново усещане! А иначе е добре, че налита на бой. Може някой да го взееме за мъж по грешка!

Знае, ама в Рига биха ЦСКА-Литек-Етрополе като маче у дирек и само късмет спаси оранжевите прасета.

Не е лошо да Ви осъдят за това заглавие!

Първом прочетох, че Левски е привлекъл селски манаф, а не естонски фалф. После прочетох статията до края и видях, че няма грешка

Викаш ще шиба яко оранжеви гейчета с червени фланелки?

Нормално, ако търсеха футболисти, немаше да са на това дередже.

Хубаво е, че в моят любим Леефски се привличат побойници и скандалджии. Ние нямаме нужда от футболисти със спортно-технически качества, защото си знаем, че се борим за 6-тото място и бараж!

Говедата пак ли са се размучали?Я марш у село подуене.

Железопътния траверс ще ви го нажелезопътни скоро и тогава ще ви боли двойно. Не друго ами такъв да ви го набута в мрежата ще ви е гадно нали? Питам и отговор не искам :))))))))

Хубаво е че феновете на Литекс следят трансферите в Левски

Преди 69 години без седмица бе закрит Лесни. Затова няма как някой да следи трансферите в несъществуващ клуб. Това, че ти смяташ хибрида на милиционерите от Спартак, пощальоните от Динамо и аматьорите от Спортист за ФаК Лесни си е твой проблем.

Нещо си се объркал, Левски не е закриван, а прехвърлен на ведомствен принцип. Явно на селяните от Микре е трудно разбирането на българския език

Явно е , че на село незнаеш , че чорбарския отбор навремето се обедини със Септември за да не отиде в Б група.Сега микренското джудже се пребоядиса на ЦСКА.Нали се хвалеше , че ще плати емблемата на чорбицата.Не е дал и един лев до момента.Това клуб без история ,който краде чуждата.Типочно по български.На селянина само това му липсва да си преписва чуждите успехи и история.Сега дори няма армия а се именуват армейски спортен клуб.По едно време този комунистически отбор създадан по типичния съветски образец се имуневаше Централен дом на народната армия.Да си кръстиш отбора на някаква сграда си е типична българска простотия от военните които като Господ е раздавал акъл са били под моста и не ги е хванал този момент.

Това мъж или жена е? Или пък е железопътен траверс? Модерното название в западните култури е "джендър", а ние нали сме изостанали та му казваме по български педераст.

майко мила! какъв е този травестит в ляво? дори мистър Ангелков-а не е чак толкоз грозна.

Тук не си прав. Този колко е грозен не ми дреме, но Ангелкова си е направо страшилище неземно. Кой ли я е взел за жена.

Ако ставаше въпрос за бокс,добре ,но тук трябва да се играе футбол !

Абе, добре дошъл, но трябва да се докаже иначе изглежда много бледо пред снимките на Гунди!

Да ви ... продажни микренски журналистчета

А какви трябва да са,от Лихтенщайн ли?!