Коментари - "Левски" с гневна декларация след мача с Лудогорец: Подигравка и престъпно съдийство! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А преди Лудогорец, когато толкова години купувахте мачове, защо не пишехте гневни декларации?

Точно Левски подкрепи публично Боби Михайлов за президент на БФС. Сега от кого се жалват? От човек на БФС? Това значи да се жалват от себе си.

Ревът е за наивници - "играят" го ощетени, за да освирепяват заслепените фенове и прибират паричките им, "уж" са срещу съдиите, респективно БФС, но реално това управление е от тях, заради тях и за тях, защото иначе нямаше никога да получат лиценз. И не само това - и в управата на сините, и в БФС знаят, че те нито европейски лиценз ще получат, нито имат намерение да си разплатят дълговете. Сираков е безкрайно алчен, подритван от всичкознаещата Раева и това спъва всеки с непрестъпни пари.

Говедата не могат да губят достойно. Един съдия, който не свири за тях и точно него да сложат за този мач. Подигравка. Хахаха

Говеда, вие чест и достойнство нямате ли бе? Как един път когато губите не приемате мъжки загубата а все другите ви виновни.

Подкрепихте ли Перуката за президент? ДА е сега сърбайте попарата.

Няма по-смешен отбор на света и по-гнусни привърженици от Подуенската сган! Сини боклуци,цяла България ви презира!!!

Наглостта на сините подуенци няма край! Ако съдията беше обективен, сините много преди фаулирането на Андреев ( което беше за втори жълт/ респ. червен картон ), трябваше да са с 10, че дори и девет играча. Да не говорим, че през второто полувреме не даде на делиорманци да играят въобще футбол - всяко пипане на син играч се свиреше и се вдигаше съвсем безотговорно жълт картон на заления играч. В същото време за грубости на сините се не свиреше нищо, да не говорим, че им се спестиха и доста картони, които щяха да ги оставят без няколко основни футболиста за срещата с ЦСКА. Така че, слабият съдия в случая не се знае кого повече ощети.

Ти погледни коридата на Лаута от русокосите чорбарчета, ръгбито е в Париж, не на Лаута

И ревнаха говедатааааа няма дуспа, няма Гунди...пак съдията им виновен.

Почнаха с декларациите?А Петричев кога ще отговори?

Говедата тактично са пропуснали да отбележат, че Кордоба можеше (а навярно и трябваше) да бъде изгонен някъде около 35-тата минута. Имаше вече един жълт картон и направи няколко много груби фаула, съпроводени с ръкомахане и реплики към съдията, който тактично се направи на разсеян... Иначе мачът беше равностоен и реално равенството не би било незаслужено. Но Лудогорец си вкара едно от малкото положения (даже май единственото), а Левски не успя...

Но до 35 тата минута имаше 2 ( две ) дузпи за Левски. Една за удар в ръка на защитник около 5 тата минута или по-рано. И спъване отзат на Петрис в 13 тата минута. Особенно второто си беше нарисувано. Тогава нямаше да има фалове на Кордоба. Ама и вие ще завиете на умряло. Щото и вас ще ви подрежат срещу лудогорец. Да не пищите тогава като ощипани вдовици

Не съм левскар,но им отнеха поне една точка,а може би три.

На сезона,съдиите им дадоха поне 6-7.За сметка на ощетените отбори.

На Ливърпул отнеха точки а не на вас

Не се занимавайте с глупости.Пудкайте молба ,да преиграете мача.Имате опит в "преиграванията".

Свърши синьо-зелената любов?Няма ли да има повече шпалири и поздравления за мижави равенства в Европа?

Са най-подкреояните отбори от съдиите.Вчера съдията направо се разчекна и се чудеше на кого да угоди повече.Ьащо не даде жълт картон на изрусения бразилец?Защото нямаше да играе срещу ЦСКА.А той им е "звездата".

А на Вас като Ви бутат аванта мълчите като.....и 45г, съдиите Ви свириха беше добре сега няма да пискате да видите хубаво ли е Тарикат мъж не писка,,,,

Плащат съдиите преди мача с ЦСКА.Прозрачни говежди номера.

Маминото чедо на БФС се изказа пак неподготвено! Не стига че благодарение на БФС със задължения повече отколкото ЦСКА ги оставиха в елита , но пак са недоволни! Може би трябв да припомним Гонзо синята прашка и стария рефрен "Кочев , Гочев и съдията Богдан Дочев"!