17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шофьорът от УБО яко го закъса.

Вирусът пуснат срещу ЦСКА се оказа заразен......... Лошото е че Литекс вече не е оферта. Последен коз е да се разреши на "София-Запад" да платят дълговете, ама да не ги питат от къде са парите.......

стига компромиси с говедата. Изхвърляй ги от елита и толкоз!!!! Без тях ще е много по-спокойно и няма да има съдийска корупция в тяхна полза. А и дпогираните им уж фенове да тръгнат на мачове по селата. Само ме там бият здраво...

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя,...........>>>>> www.Trade46.Com

Гувядуспор да плаща и да фалира.

Доста по-късно неговият шеф в АЧП Петко Симеонов ще признае пред медиите: „Спас Русев беше невзрачен шофьор от УБО и возеше др. Стоян Марков, най – младият член на Политбюро. След 10 ноември, Стоян Марков се покри в Лондон, а Спас премина в СДС не без помощта на др. Андрей Луканов. Събираше дарения и направи добро впечатление на Ръководството. Убедихме Желю да издигнем Спас Русев в Агенцията за чуждестранна помощ. Получи се и започнахме да получаваме дарения за стотици милиони, в стоки и продукти. Населението беше гладно, от чужбина идеха ТИР-ове с масло, изкуствено мляко и месни консерви. Отделно се получаваха крупни чекове. На Русев му се регистрира фирма и Стоян Марков започна да го консултира. Така с парите на народа и за народа Спас Русев забогатя, уреди някои дългове на княз Кирил Преславски и така се приближи до Симеон. После започна да контактува с юпитата, финансира кампанията на НДСВ и стана сив кардинал”.

Че то ГМО-то с тире дължи повече на НАП. А преди да фалира недоразумението ЦСКА дължеше 11 милиона към НАП. А тия от Титан са свине и е нормално да се опитват да правят мизерии на Левски с измислени фалшиви казусир с които да прикрият и замажат факта за измамата Чавекси ограбването на държавата с милиони.

По-голямо ГМО от уфски няма, Левски-Динамо-Спортист-Спартак.

Скоро и Септември

Има, има фалиралата Свиняспор известна като ЦСКА-Чавдар-ЦДВ-Септември-Ботев-Черно море-Сливен, Отбор на софийския гарнизон-ЦДНА-ДСО „Червено знаме“-ДСО „Септември“

Айде, в окръжните групи! Както едни други неизрядни платци преди време! Но там поне ще бият по някой и друг отбор. Ако не им се разбягат играчите като мишоци, каквито по принци са си!

Страхотна новина преди Коледа! Подуенци обичат да злорадстват, но ето че бедата ги спогоди и тях- Друг е въпросът, че по времето на проблемите на ЦСКА и те си бяха във фактически фалит, но тогава партийното и държавно ръководство удариха гробарско рамо за "правилния" отбор! Припомнете си какви бандити са били начело - грашнов, чорни, патков, а сега набедения за бизнесмен , бивщ домакин на помощно училище, спас русев! На ред е следващия бандит!

Брей, много селяндурска злоба,брей, ще фалират Левски,ама друг път...Ха ха ха Само Левски

petrovito

жалко, но все пак мястото им е до ПФК ЦСКА АД...

колко забавно.... мутрите, които беха овладели цска, сега са шефчата у лефски чрез спас русев. смучкат пари и вече е ясно накъде вървът нещата. необратимо.

Пеевски е решил да фалира най-големия Български клуб......

Пеевски ли им е виновен, че дължат пари? Като искат да са "най-големия" клуб да си плащат всичко редовно, а не да се правят на тарикати.

Аслъ, най-големия гей клуб!!!

Пеевски е собственик на леФски, защо да го фалира?