17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия цска не "затвориха"лш?

За кое място се боричкат тези два отбора ?

Няма ли кадърни български момчета, та само "нашенци" играят. Още в първите редове на статията само "нашенски имена" и едно БЪЛГАРСКО.

По коя телевизия дават мача?

Диема спорт или по интернет без пари ;)

Ти гледай ЛевсКЕТО да не затворят !

Това новина ли е, какво? Айде, махайте ги тия псевдо отбори, слагайте ги в секция спорт.

Да затварят и двата.

Последния мач на Лесна преди В група

Ех какви мачове бяха по мое време, бягахме от училище за да напълним Сектор Г, мразехме говедата но и ги уважавахме по своеобразен начин защото и двата отбора бяха истински.

Български отбори ли играят?

Удобно премълчавате че мощно псуваха Вожда

Невероятно грозен и слаб футбол.Този футбол все едно е от някой хорор филм-едно кюскане на топката неточни пасове, спорни пасове, нарушения през една минута,изритвания от едната в другата половина направо страшна работа.Повече прилича на ръгби отколкото на футбол като стил на игра шутовете от средна дистанция и те са по-подходящи за ръгби мач отколкото за футболен.И двата отбора са дъно.За такива нарушения още първото полувреме в Европа ще има поне два червени картона тук съдията свири само фаул да не обиди президента или защото си пият пиенето с футболистите в чалготеките.Е няма такъв грозен футбол сигурно и в Афганистан талибаните ако вдигнат забраната върху футбола и се съберат 22 човека ще направят по-хубав и интересен мач.Просто след такъв футбол трудно в близко време ще гледам българското първенство потресаващ мач.

Това е литекс

Ето-единият в болница друг с червен картон всичко това е резултат от неумеенето им защото не могат да си дадат един пас на крак а всички пасове са спорни и следват влизания при които нищо чудно скоро да има и умрели освен потрошени.А къде е футболът нали за това се гледа мач да видиш игра голове по-добре за здравето на тези момчета е да ги спрат от активен футбол ще вземат от неможене да направят някоя беля едните щели да ходят в А окръжна а то и на двата отбора играта им е на нивото и в стила на А окръжна.

Добре, че стадиона е пълен.

Що, ти какъв футбол очакваше да видиш от двата гранда в България ?

Треньорите на двата отбора да вземат да съберат подопечните си и да им покажат какво е пас на крак защото тези момчета на терена явно не са виждали такова нещо колко пъти едните почват уж някаква атака единия подава на другия обаче неточно с 5 метра го връща назад или директно паса в тъч подава му обаче точно между неговия и футболист на другия отбор и какво следва от това и двамата влизат и поне единия остава да лежи на тревата то бива ама толкова некадърна работа да не могат един нормален пас да си дадат работата е много много зле.

Литекс е сефекал

Левск?!

Квато и държавата и футбола такъв и джурналята такива................

Трябваше да има още 3 червени картона за Евандро, Антов и Кристиян Малинов, но Кабаков го е страх. Следващия мач с чуждестранен съдия. Литекс е цесека.

.... а Андриана е куха лейка.

Дайте снимки на Андрея как си е вкарала бикините в пичката.

Еха свърши мъката-10 жълти картона един червен футболисти в болница 0-0 абе то направо канска мъка.Поне мъката свърши сега почва чалгата

Последен мач преди закриване на отбора от герена!

Иска ти се червен боклук!!

Много нерви, без футбол! И двата отбора са много, много далече от истината!!

А не даде още чисти 3 червни за Евандро, Антов и К. Малинов. Страхливец.

..и 80 нарушения.Да бяха станали ръгбисти ама и това не могат защото всичките са едни тапи по 1,60.

Иска ти се червен боклук!!

Ако съдията свиреше всичко както си е по правилник, Литекс нямаше да завършат мача.

Слаб съдия.Чиста дузпа за ЦСКА.

Слаб футбол ... Желание има, възможности няма, както казваше Тодор Колев, лека му пръст. Тичаха надъхани средняци, на които съдията бе виновен, че не могат да ритат по-добре. И си получиха картоните, а можеше и още ... Резултат 0:0 !

Чорбата и с човек повече на терена бяха трагични!! Литекс Микре няма да влезнат в тройката тази година!

тези момчета да вземат да се прехвърлят в друг спорт футболът не е за тях

Даже 3, и трябваха да изгонят трима човека от Левски!

Играха два фалирали отбора - финансово, организационно, игрово ...

главата ти не е в ред, мислоно си закърнял

За тия палячовци ли събирате стотинки? След като им е толкова мил Левски, защо не дарят половината си заплата ръководство и футболисти? И без това не ги заслужават! Направо може да ги закриете и двете отборчета

Как си гледах мача,така съм заспал... И това ,ако е дерби,толкова народ на стадиона и накрая нулев резил,а тези на терена не знаеха,за какво са там.

Феновете на двата отбора се обиждат като хамали и "мисирките"наклаждат напрежение,така ще бъде.Играе се да не загубиш,а не да спечелиш.

резултатът определя точно състоянието на двата отбора-две нули т.е кенеф

Смислен мач ... за Лудогорец. Тези играха така, че да докажат, че още не са за евротурнирите. Дано догодина са по-добре и т.нар. ЦСКА и сините, които сега е срамно да се наричат с името си.

.евски ...голиам позор

Жалки сини утрепкиии. Държавата им помага всячески и ги реанимира от оня свят па и съдиите ги бутат! НАП, Гешев и фалит! Това е орисията на доносника долен.

Мача беше наситен със страхотни грешки на Гл,рефер в ущърб на ЦСКА и на Левски. Просто размахваше жълти картони ,както госпожите ветрила в зала без климатик.Двата червени картона никой съдия не би дал.Футболистите и от двата отбора се стараеха ,но съдията спъваше нормалната игра и развитието на футболната среща.От видените изпълнения на Гл.съдия дойде и убеждението ,че днес той игра за ФК,,Лудогорец" и собственика му Киро Д.

след този мач смятам че съществуването и на двата отбора е абсолютно безсмислено и трябва да бъдат закрити.Нека бъдат закрити няма смисъл.

Тези футболисти получават ли заплати ? Ако получават, по-добре да върнат парите

Слаб съдия с много грешки в отсъжданията.Слаб треньор на ЦСКА,Да пусне в игра Саломон на мястото на Джеси и станаха двама нещастници,Али Сол и този Саломон и целия останал отбор играеше и за тях.Толкова много грешки,че ако беше друг отбор с тези положения поне две от тях щеше да вкара.ЦСКА с тази игра не заслужава да е и в четворката.