Коментари - Лили Иванова се докосна до баскетболната купа, вечеря със Сираков и Раева | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

талант и упоритост ! Дано не е лишил в замяна от МЯРА !?

Една неостаряваща певица, но много Фотошоп.

Добре, че са сложили само една свещичка на тортата на Лили, че иначе ако бяха сложили толкова, на колкото е годинки, как щи ги духне, милата.

тя е набор на Васил Левски, естесвено че ще я поканят.

Хахахха! Цели 1000 лева?! Впечатляващо!

Колко дари, байно ле?

Не й правят особена чест тези 1000 лв. Поне да се беше погрижила да не обявяват на каква стойност е дарението... Иначе много олеква. Язък й за кариерата и гръмките фрази колко е велика. Е, вижда се колко е велика. За сведение, харесвам я, но това в случая е много разочароващо действие от нейна страна.

Живот с орлите, да е здрава бабата, да държи ченето в устата си

1000 лева дарени и над 1000 платени за вечерята. Та, толкова за родните "филантропи" . Иначе пари се събират за бедни и болни, а да събираш, заради прахосници, крадци и паразити е долно. Раева защо не навие спонсора на федерацията по худ. гимнастика - там ценни метали се добиват и изнасят с тонове, а при летящите цени са милиарди. Едната гимнастика да издържат само ...

изкопаемото! Дали прави разлика между баскетбол и футбол!

А сметката накрая от даренията на феновете ли е платена? Предполагам, защото на "шефовете" им се полагат представителни извън възнаграждението.

Браво, Лили! Само ЛЕВСКИ!

Два билета за концерта й в Народиня театър на 19.05. Срамота!

За нея 1000 лева са,все едно ние да дадем 10 лева.

Не си прав. Ако тя дава 1000, а ти имаш 10, излиза, че ако Лиляна Иванова, както се говори в арт-средите у нас, има поне 50 млн лв, то ти имаш ли 500 хил. лева? Надали? Друг е въпросът, че тя е пословична скръндза и дори тези хиляда лв са прецедент. Помниш ли как подари увяхналите букети от неин концерт в Русе на старчески дом..., срамота, подигравка...

Само че ти и 10 лева не можеш да дадеш!!!

По-малко от 10 лв. Все едно да дадем 1 лв.

Събрали са се една тумба изкуствени и превзети индивиди……

Липсва Джуджо Микренски...

рекламна кампания за склоняване към дарения. ПОВРЪЩАМИСЕБЕ

Ще присъства, ами, нали е от учередителите на вековния клуб.

1000 лв? Това прилича на майтап. Харесвам много Лили Иванова, но този "жест" някак не й прилича и не я описва много добре.

Точно толкова струва една нейна обувка, не чифт.

Какво са яли?

Кюфтета и кебапчета заради зъбите….

Лили такова, алчна въртиопашка! От червена комунистическа снаха - синя герберска тиква! Как й се откъснаха от сърцето тези цели 1000 лева, колко 2 билета от театъра! То не беше лапане, лакомия и лигавене! Сини боклуци!

А Данчето на Фидел Кубинката, колко дари на оранжевата петолъчка тире???

На гърба на глупавите фенове Раев и Раева си живеят живота

Това е най-точното и вярно мнение, щерките даже са във федерацията като някакви.Ядат, пият, курорти и хазарт, и дарявайте фенове.Ревльо Тити какво прави там, добре се беше покрил.