Лишиха Владимир Путин от спортните му звания

Руският президент бе порицан от международни организации

Обратно в новината

Коментари - Лишиха Владимир Путин от спортните му звания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вова ломбурка певицата Анна.....?! Да и може да го видим в Хага!

Плача. И Путин плаче.

Какво общо има спорта с политиката - Путин да не е получил медалите като благодарност. Че не му отърва на Запада политиката на Путин е повече от ясно. Но господа "стратези" и господари на човешките съдбини, не може всички да са като Горбачов...

Какъв девети дан по джудо може да има тоя бе. Колкото Борисов генерал. Утре ще кажат че той е измислил джудото.

_stankow

Не знам колко е това "девети дан" и дали съответства, но Путин е бил шампион на гр. Ленинград по самбо и джудо. Истински спортист е, а по-висок дан може вече като почетно звание да са му дали.

Сега същите хора, които твърдят, че путин само едно уважние иска, викат дреме му за тия глупости... Последно?

Остана му само билета за спортен риболов на Вовата

И малкото червейче му е подръка.

А колко американеца отстраниха след като нападнаха Сърбия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия? Какви санкции им наложиха за атомните бомби в Япония?

На Путин не можеш да му вземеш нищо, защото трябва да отидеш в Русия!?.

ами бъркаш приятелю..

Даденото по заслуги се взема по политически причини ? И каква тогава е стойността на даденото ? Равна на мнението на тоя и оня ?

Аз ще му предните на сайдера на Путин, ще се изсере и ще му мине.

Е.....и Не всичко е пари, почести и плюскане

Международната. "Общност" отдавна е нелегитимна.

За пореден път - МОК показва на кого служи! Явно , не е спортна организация! Пиер Де Кубертен се обръща в гроба , господа сополи от МОК. Ако се сещате кой бе този човек де!

Ставате смешни!

Вчера под Киевом военные 95 десантно-штурмовой бригады ВСУ пришли к Армии России и сложили оружие в 25 км западнее Киева по трассе Киев — Житомир. Эти военнослужащие были призваны 25 февраля, а уже 28 февраля вышли на позиции Армии России и сложили оружие в 25 км западнее Киева по трассе Киев — Житомир.

И като пишеш на руски лъжите, които са ти спуснати от Русия, вярваш ли им. Жалко че руската рубла се обезцени толкова. Сега трябва да постваш 5 пъти повече лъжи , за да изкараш за водка. иди Н@ Х@й

що за глупаци сте и идиоти това българите продажници

Невероятно колко много хора в България подкрепят Путин все още. Интересно е, че на нормалните и поне малко интелигентни хора по Света им стана ясно, че Путин е диктатор и психопат. Та кой друг ще си позволи да променя конституцията само и само да остане на власт. Помните ли как беше президент, после министър председател и после пак президент ! Останалите, подкрепящи путин след този му акт са хора с психически отклонения и не бива да бъдат съдени. Той Господ вече ги е наказал !

бегай да си доучиш в харвард

Невероятно е колко много хора се правеха 8 години че не виждат какво се случва в Донбас, а сега реват като сарански мечки. Срам за тях

https://www.facebook.com/dete.na.svetlinata/videos/362710535492474/

Бас ловя, че си ваксиниран (covid).... Пръдльо..

Сигурно и от Болшой тетър му взеха приза прима балерина.

След една война на обама, взе Нобел за Мир.

Полтора часа назад на Донбассе наша авиация раздолбала в хлам 6 колонн бегущие укронацистов...

Еби себя в дупе !

По- добре без спортни звания и изолиран, отколкото отговорен пред съвестта си за избиването на над 15 000 цивилни граждани в Донбас за 8- те години геноцид от страна на нацистката хунта в Киев, под благоклонния поглед на Запада. В Донбас има Алея на ангелите с имената над 150 убити деца, нали никой не си мисли, че това е постановка на руснаците и фалшива новина. Но това е тема табу, защото нарушава политкоректното писане и говорене. Е, сега пристигна фактурата за нацистките батальони. Нека сега покажат какави герои са, а не с нападения срещу беззащитни граждани.

Това в руските сайтове за пропаганда ли го прочете ! или си толкова умствено ограничен, че не разбираш как путин и лукашенко са сталин и хитлер на новото време!

_stankow

Е не може да се каже на бялото - черно. Много деца загинаха в Донбас. Имайте уважение към паметта им ! https://en.wikipedia.org/wiki/AlleyofAngels

не е късно да станеш за резил :)

Ами да пратят някой да му ги вземе, ще е интересна гледка.... Дребнави слузести човеченца, джендъри нЕкави...

Все джендъри са ви в главите ама ви къртат зъбките...Муахахаа

Andriana A. DimitrovaРадой Ралин 19 март 2014 г. · Писмо до Ванка с танка Радой Ралин Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята...Andriana A. DimitrovaРадой Ралин 19 март 2014 г. · Писмо до Ванка с танка Радой Ралин Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята...

Защо един поет който има талант да реди думи, автоматично да означава че разбира и от други работи? Ти вярваш ли на мнението на кардиолога как да построиш устойчива къща? Радой Ралин, като мнодо други творци, са разведени от реалността и точно това им помага да са по добри в работата си. Мнението на Ралин относно неща извън творчеството е от абсолютно никаква стойност!!! Ей това е за теб: Като пукна 10-ти ноември, знаете ли какво стана? – славяните изчезнаха; – Вапцаров се оказа плешив; – от тъмни доби изпълзяха неподозирани дисиденти; – капитализмът се превърна в демокрация; – бивши комсомолски активисти обявиха, че са живели в концлагер; – бивши комунисти станаха банкери; – БКП се преименува, а сетне стана пронатовска партия, съгласно заветите на Дядо Благоев; – анцузите се превърнаха в бизнес облекло; – турска партия направи чест на българското Народно Събрание; – джамиите се умножиха, като гъби след дъжд; – турското робство беше преименувано на „културно съжителство“; – заводите се преустроиха в цехове за почистване на скариди; – ТКЗС-тата бяха ликвидирани от шпиц команди, създадени от демократ с леки китки; – българският език стана много по-английски; – половин България се втурна да учи „бизнес администрация“ на Запад; – Ботев падна в класациите далеч под Левски, заради симпатии към „комунизма“; – Царят се върна, за да си да си вземе имотите; – чалгата се извиси до стойността на симфония; – партизаните се превърнаха в терористи и крадци на кашкавал; – избитите деца от Ястребино и Белица изчезнаха от учебниците по история; – педерастите и лесбийките станаха символ на европейски напредък; – Хвърковатата чета на генерал Колев подгони руснаците из Добруджа и ги вдигна във въздуха; – Вазов написа „русофобско“ стихотворение; – рекламата се превърна в „пиар“; – профсъюзите се превърнаха в синдикати; – армията беше намалена до партизански отряд с много джипки и един въртолет; – България се съблече и влезе в ЕС като проститутка, която нищо не отказва; – Бай Ганьо възкръсна от Алековите фейлетони и дойде на власт; – балнеолечебните курорти се превърнаха в „спа хотели“; – макароните станаха паста; – сухите пасти и наливната боза изчезнаха; – Русия се превърна в окупатор; – Америка изпъкна като чорбаджия на Балканите и закрилник на българите от руската агресия; – България стана по-древна от Египет и започна да смазва земната ос; – българите започнаха да си пият кафето в Париж, да плажуват в Гърция и да пазаруват в Турция; – два милиона българи избягаха от българския капитализъм; – Асан и Мемет получиха привилегии, макар, че искаха само права; – градските бани изчезнаха, а теляците бяха уволнени. Има още, но нека да остане и за друг път.

_stankow

Още един паднал от Марс. Може ли човек да е толкова заблуден !? Интернет нямате ли, търсачка нямате ли ? Пасквилчето е на дегенерата Хаджи Бойко Бочев. Публикувано е през 1995 г. в „Епопея на незабравимите“ Не петнете паметта на поета Ралин !

а защо не лишиха байдън от спортните му звания,хахахахахахахахаххаааааааааа това подлогите винаги са били тоалетна в която всеки сере и накрая я зариват

ще му вземат и каймака като го набарат в някой бункер :)

за кого е радост.За поредният изстрел в тялото на ЕС или освобожздавенато на Гадпром от поредните ненужни разходи.Въобще както е тръгнало всеки ден, запада прилича на човек поставил пистолета си към слепоочието и чака да натисне спусъка.Засега стреля само в краката и ръцете си.

а черния колан взеха ли му,и да го дадът на бадъня за деменцията

това вече е последната салфетка с която го замериха.И го заболя много.

Е, като победи Украйна... ще му ги върнат.

Той от своя страна си го премести от единия в другия...

да си го премести като го няма :)