Ливърпул вдигна мечтаната титла с голово шоу и карнавал по улиците (Снимки и видео)

Мачът с Челси бе пред празни трибуни, но хиляди се струпаха край стадион "Анфийлд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честита титла! И след още тридесет години - следваща! Майтап, бе. Което си е заслужено, няма как да го отречеш. За Клопо - шапки долу!

Всички трофей от 1976г ,които спечелихме им бях непряк очевидец и ги гледах в реално време.70-80г бяха апогеят на британският футбол.Отбори ,като Ливърпул,Нотингам,Астън Вила,Ипсуич,Тотнъм печелеха трофей,но най големият от тях беше Ливърпул.Тогава никога не си представях ,че 30г няма да имаме титла.Но,ето че тая черна реалност е вече в миналото.Честито..........

Ти нещо си се объркал - няма те в Ливърпул - нито в разширения състав, нито сред работниците в клуба.

YOU'LL NEVER WALK ALONE. Феникса възкръсна. Поздрави на всички фенове който обичат великия Ливърпул. Няма такава трибуна като Копа. Дано скоро пак е пълна. Шапки долу. Поклон.

Честито на нашето голямо семейство,което се казва Liverpool.YNWA

Ееей, дочаках и аз, че застарях нещо. Но наистина ли това са снимки от връчването, да не са от дюдюканията в една балканска страна начело с инспектор Дю-дю? И там ли сме спечелили титла? Не знаех, но честито. Двама студенти си говорят - "От къде знаеш така добре арменски?" "Ами преподаватулят ни по английски език беше арменец, та затова..."

Честито, червени :) YNWA!

Чак не съм ги гледал по обективни причини,НО ЧЕСТИТО!

Кур за Левски. Кур за говедата. Кур за подуенци. Кур за синята общност!

Дълги години чакахме тази титла ! Честито на всички истински фенове на този велик отбор с едни от най- верните и готини фенове !

Честито!

Велика емоция! Честито на всички фенове! YNWA!!!

Честито на всички фенове на Ливърпул!