Лудогорец ще бори испанския кошмар с надежда за добра вест и от Хелзинки

Излгежда всичко ще се решава след седмица в Рим, но не е невъзможно да се случи и днес

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец ще бори испанския кошмар с надежда за добра вест и от Хелзинки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че играят в турското село. Ако бяха в София със сигурност отивах да подкрепя моите хора от Андалусѝя! ¡Vamos Betis! ¡Sofía odia a Fesogorbahce!

Дано фалира Max sport 3 оператора ми нямало как да я доставяли в чужбина . Бях готов да платя квото искат и отгоре да ама трябвало лична карта . За Диема можело ама за Мах спорт нямало как . Български тъпотии!

Вместо да мрънкате, че нямате махспорт3, търсете начини. Например сетете се за някой познат с по-висок абонамент на А1 и му поискайте акаунта за телевизията за 2 часа.

Лудогорец ще бори... - Правилният български глагол не е "боря някого или нещо", а "боря се с някого или с нещо".

Точно така е, мен отдавна ме дразни това идиотско "боря нещо или някого". Въведоха го разни псевдо "журналистчета" последните 20-30 години. Много ми е чудно на какво са ги учили в университета и как са завършили, ако въобще са били там...

Защо този интересен и важен мач не се предава по националната ефирна телевизия, а по кабеларката МАХ? По БНТ3 ще показват глупотевини от миналото, вместо този важен и интересен мач. До пари ли е въпроса, няма ли малко патриотизъм?

Какъв "патриотизъм" те гони бе, амсалак? Искаш да гледаш някакви жалки делиормански резаци дето ще ги клецат испанчетата ли? Ами плати си за порното на Думуз бей и си ги гледай! Нормалните БЪЛГАРИ нямаме желание тези гнусари да ни цапат ефира!

Жена ти дава ли без пари?

Ще отидат ре3аците от околните села, събрани с безплатни автобуси и робите от фабриките на Думуз бей. Все пак билетите са без пари, ще се раздават кремвирши, семки и фен артикули на входовете (фен артикулите трябва да се върнат на излизане за следващия мач). По уредбата на Делиорманспор Арена ще звучат "фенски песни" записани специално и предварително, за да се пускат по домакински мачове и да създават "атмосфера". Накрая делиорманци ще бъдят зверски онодени от Бетис и ще ходят да си риткат уредените мачове с купените БГ съдии! Идилия, какво да правиш!

И да паднат, и да злорадствате колкото си искате, касата на Лудогорец ще продължи да се пълни! Е, по-малко от колкото в Шампионска лига и Лига Европа, но ще продължи да "капе". Докато някой от основните им завистници и злобари, просят пари с панички на стадиона.

Ех, ако можеше български ВАР да подкрепи сомузите?!?!

Трудно срещу Бетис

Вкъщи и стените помагат.

Ще СЕ бори,драги ми неграмотковци!

Савременните български журналисти сякаш не са израснали в България и сред български семейства, а са учили български като втори чужд език някъде в чужбина.

По Max Sport щели да го дават. Да го духате алчни боклуци.