Коментари - Лудогорец след гостуването на "Армията": Трябва да пазим човешкия живот! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zizus

Точно. На моци влизането преди години е повече животозастрашаващо от запалката по празната глава на Киро предателя! Киро е предател не защото просто играе за Лудогорец. Той не е първият и последния играл за ЦСКА и акустират при кренвиршите -Иван Стоянов, Владислав Стоянов, Йордан Минев, Михаил Александров, Абел Анисе, Спас Делев, Кирил Десподов и Антон Недялков. Но ако сте забелязали отношението е такова точно към само един от горе изброените. И който знае предисторията ще знае и защо точно само Киро получава тази специална любов .

Разсъждаваш като типичен тъп, оранжево-червен хибрид! Даже си и по-тъп.

zizus

Тва даже не е и разсъждание пич. Предавам ти факти от миналото глупако

До кмета на софия, до гл. Архитект, до министъра на земеделието и храните, нека да обяснят как на една гелосана Разградска мастия се позволява да вкара в регулация 42999 дка от гората над Бистрица, природен парк Витоша.. уважаеми дами и господа, студен да го целувате тоя "бизнесмен"

Аууууу... Тия от Делиормана ме разплакаха. Такава грижа за човешкия живот е за адмирации. Само, че когато техните главорези на терена вършееха с бутоните напред срещу колегите им от противниковия отбор, и дори нямаше нарушения срещу тях, тогава човешкият живот не струваше пукната пара. То бива да си боклук, но чак толкова е грехота.

И аз така мисля. Вие, боклуците като теб, ни идвате в по-вече...........