17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия линкове с видеото нещо трудно се отварят през телефона.

Докога ще се търпи съдийския произвол срещу всеки отбор, който дръзне да вземе точка или три в Делиормана? Не 100%, а 200% дузпа имаше за Етър... Престъпници съдии и БФС мълчи...

Дузпа има тогава когато се играе с ръка умишлено и се спира голова атака.Играчът на Лудогорец се предпази и голова атака нямаше , а удар към вратата.

И аз мисля, че имаше дузпа, но Световното показа как разбиранията за подобни ситуации не са толкова еднозначни - спомням си, че немалко хора оспорваха отсъдената за подобна ситуация дузпа за Русия срещу Испания.

Непонятно ми е как може вбокс да е такъв боклук

Неслучайно играчите казаха , че трябва да излизат с отрязани ръце понеже започнаха да се преекспонират положенията с ръка когато се свири дузпа.

Кое си предпазва, той я вдигна над главата си, виж ситуацията..

Вдига я на нивото на главата и китката му е над главата.Затова и топката го удари от външната част на ръката между лакътя и рамото.

Има ли някой, който не е наясно кой ще е следващия шампион.

Той е ясен и без този мач.Просто футбола , който играят е на светлинни години от мъките на Левски и ЦСКА.

Направо им давайте титлата още днес. МАФИЯ

Ако след няколко мача стане така , че не свирят дузпа за Левски или ЦСКА ще бъдеш ли толкова отворен да го напишеш пак или ще си седнеш на диванчето и ще си пръцкаш доволно.Сами питам ....

Левски пък вкарва от засада.Давайте им титлата.МАФИЯ.

Няма такива работи! Дузпа има тогава и само тогава, когато съдията отсъди такава!!! Всичко останало е часане на езици. Ако аз съм съдия щях да отсъдя дузпа, но не съм. Моето, твоето или нечие друго мнение си остава само мнение и няма никаква тежест.

Ти ще я отсъдиш сега седнал зад компа и с пристрастията си , но когато трябва да си обективен бъди убеден , че няма да я свириш.

между Ливърпул и Тотнъм - 2:2. След изравняването, от страна на Тотнъм - единият от страничните съдии се е изкефил(при това доста явно).

В наказателното поле на "Делиорманец" важат съвсем други правила.Утре, когато други мутри командват държавата и футбола, шампиона ще е друг.Така, че споко.

Смени си телефона.

Домуса си е подсигурил и тази година титлата. Залага на сигурно с нелош отбор и предплатено съдийство за да не стават изненади.

Браво на съдията и БФС, подсигуриха си гушките от Гелосания разградски наглец за цяла година! То бива наглост, ама това преминава всякакви граници!

Браво на съдията и БФС, подсигуриха си гушките от Гелосания разградски наглец за цяла година! То бива наглост, ама това преминава всякакви граници!

Аре кво ми ревете като женички, на французите им дадоха най-измислената дузпа на света и то на финал, пък тук за някъв кирлив мач ми ревете...

А намигването на уефски? Нищо ново под слънцето! боби михайлов и киро са на ход!Да живее българския футбол и БМФ!

Колкото и да пишем тук за поредното драстично ощетяване на поредния отбор, който обективно можеше да вземе нещо от мача срещу чужденците на Гела, колкото и журналята да повтарят ситуацията и да посочват очевадната несвирена дузпа, КАКВО ОТ ТОВА? Гела си нарежда схемата със съдии, с подкрепата на Перуката, и с манипулиране на първенството... А това, че Етър сега, а утре и друг отбор бъде ощетен - нищо ново... Тако беше, така и ще бъде!

Къде е засадата бе ? Аман от диемооблъчени ,, експерти " .

Тоя съдия за това е номер едно , знае да свири както трябва и където трябва .

Какво намигане? То си е направо подпиране. Може "Лудогорец" да са изтървали и сто положения. Това си е техен проблем. Дузпата в края на мача в полза на "Етър" е сто процентова и тя трябва да се свири. А тоя съдия, който изпълнява поръчки, трябва да се изхвърли до края на първенството за подобно съдийство! На фона на съдийството НА ЗА ВЪРШИЛОТО СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО, ТОВА СЪДИЙСТВО Е СКАНДАЛНО!

Добре, "Лудогорец" пак ще стане шампион! За хиляден път. И какво от това? Какво ме топли това, след като футболът ни е по очи и то от много години. Вътрешен шампионат- абсурден! Клубните отбори от много години не са постигали нещо значимо навън. Няма ни нито в "Шампионска лига", нито в "Лига Европа". За националният отбор пък да не говорим. Нямаме загуба на световни финали! Защото не участваме! Ама "Лудогорец" щял да стане шампион. Голям праз! А иначе, Боби Михайлов и компания са пожизнени начело на българският футбол. Кой спори, че като футболисти бяха фантастични? Никой! Като мениджъри обаче, не се справят. Нещата не вървят и то от много години! Я вижте нашите съседи. Те как са, като нас ли? Ето затова хората са измислили оставките. Има ги във всички сфери на общественият живот, включително и във футбола!

което реално показва нещата, и това е представянето навън. Представя ли се добре Лудигирец? Засега да и то дори много добре. Когато другите български отбори почнат да се представят така, да заповядат да се оплакват, защото не виждам никаква логика да бият едвам или дори да падат от всякакви треторазрядни отборчета в чужбина, но се дървят на Лудогорец, защото е нашенски. Ега ти и българската логика! Да се научат първо да играят футбол и после да се оплакват от съдийството!

тоя тъп спорт да се забрани и толкова - не виждам защо трябва да му се отделя толкова време по телевизията.

Ето затова няма да има футбол в България, докато в него са гнусни типове като Перуката и Гелосания! Колко по-явни трябва да са и засадата при победата на подуенските евроидиоти срещу "Ботев", и тая дузпа в полза на "Етър"? А съдиите така и няма да бъдат наказани! И защо, лед като са си свършили перфектно работата, за която име платено?

Е, то и съдиите не я видяха! Та да очакваме един подуенски лумпен да го признае! Няма начин!