17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, това говедата са много готини... Още дълбаят дъното в лайната, които сами серат, още водят в класацията на евроидиоти, още разчитат на БФС да ги крепи, още са пример за фенове дрогери и хулигани, още носят срам за бълг.футбол... Докога, драги говеда???

аф

Доносниците от подуенско, които още се давите от студената лихтенщайнска вода, сега се давите и от злобата си, породена от изявите на немощното ви отборче. Я по-добре се заемете със събиране на пари, да може поне една козирка да си построите, че да има къде да се крие говеждото стадо докато го доят .

Пазя си билета от мача с Ливърпул март 1982 . Не можах да гледам следвашия с Баерн М ,защото ме взеха запас.А бяхме млади мамка му.

Изтървал си. В 27-та минута Паул Брайтнер си съблече фланелката и тръгна да излиза от терена. След мача каза, че ако те са водели с 3:0 на този етап на срещата, мачът е щял да завърши 7:0. И въпреки отпадането, победа над Байерн в полуфинал за КЕШ е история.

Клуб с фалшиво име, треньор с фалшиво име ......

Подуенци, поздрави от колоса вадуц!

Напред армейски лъвове, победа ЦСКА...! Тръгваме от Варна :)

Юлия Берберян веднъж каза, че още се чуди как бързали след всяко състезание да се върнат в България, след Десети нещата се променили.

Нека има публика, но червените влизат в серия от 4 мача, от които няма да спечелят нито един, така че след кризите при левски и луноходец, следва и мини криза в ЦСКА.

Не позна подуенец! Поздрави от Вадуц!

от мача в София срещу Нотингам спечелен от ЦСКА с 1:0 някъде 1981 май беше! Нотингам бяха спечелили КЕШ предишната година ,зрителите на стадиона бяха 60 000,играчите и треньорите на нашия отбор само българи. ЦСКА спечели и мача в Англия

Написаното горе от мен е във връзка с твоя коментар.

И това какво общо има с Литекс?

Явно не четеш внимателно - свързано е с хибрида Динамо-Спартак-Спортист1969, който е ГМО тумор и като такъв е мразен от всички българи.