Коментари - Луис Енрике: Сбърках само с един играч, по-добри сме от всички полуфиналисти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, щом ще си говорим така, то и играчите мислят, че са сбъркали само с един - с треньора си!

Щом сте по-добри от всички полуфиналисти, значи сте по-добри и от шампиона. Обаче някой от тези които не са на полуфинал може да е по-добър от вас. Ха-ха-ха !

Айде сега. Като паднеш, поне излез и кажи надиграха ме. Няма как да паднеш от по-слаб отбор.

Луис,тази игра головете са важни и се броят,другото са емоции! И дано не ви набарат Мароко,та ще видиш

Ха, испански мангал! Добри били те. Направихте циганския номер да пуснете мача на япония за да се паднете с Мароко, вместо с Хърватска. Преебахте германия, които си го заслужаваха де, и те играха ганкиното. Но съдбата си знае работата. Върна ви го тъпкано.

Били най-добрите, ама затова отпаднаха веднага след групите и сега гледат на топло вкъщи как се играе на финали.

Нахалството и простотията край нямат. Такъв бил футболът ? А има ли някъде за нищото да получаваш милиони евро ? Дори и без образование питам?

Двама от най- противните ми треньори си отидоха безславно от световното.Този е единя от тях.Познайте другия.

Ван Гал?

оправдания, оправдания, ... глупости не ми се служат,... от келеменца! По-здрави от Германия!

хич не е арогантен този, ами хич

Като отделни футболисти е много по-силен, като тактика и отборна игра - далеч не

Луис Хенри е една доста инатлива тиква, както по всичко изглежда... Излезе срещу мароканците с план А, при липсата на какъвто и да е план Б, та имаше и гьонсуратлъка да заяви, че не вярва, че дузпите са лотария, ако си ги тренирал, какъвто бил техния случай, видиш ли. Ма съдбата има досто добро чувство за хумор понякога.

Истината е че си направи сметката без кръчмар...колкото до отбора сте си един посредствен тим.

Това е абсолютно неуважително към полуфиналистите! Но какво да се очаква от човек, предал Мадрид и подписал с Барселона!?!?! От кон, та на магаре....

И вие ли там сте като наште "звезди" Малкото Коте Божигол, или оня ерудирания с белите зъби като току-що помилван от Мешерето? В казармата имах един мургавел от Кеча, дето си миеше зъбите с...пепел и пясък и винаги му бяха неестествено бели...... Та, приятелю, не можа ли да схванеш, че какъвто и добър ритнитопковец да си бил, после това не е гаранция, че ще станеш и такъв треньор автоматически????? Учене трябва, братко, учене за цял живот! И като начало, първо започни с азбуката, но бавно...Не бързай!

Във футбола математика няма, 2 и 2 не винаги е 4. Правеха си сметка да играят срещу Мароко затова им паднаха главите.. Ако имаш претенции и мераци а титла, не те интересува дали на среща е Мароко, Хърватска, Бразил или Аржентина.

заради това подценяване и прекалено самочувствие - "по-добри сме" сте вън от играта

Системата с пълен контрол над притежанието на топката работи, само ако имаш способността да вкараш поне един гол и на най-коравата защита. 2010 г. успяха да вземат титлата поредица от резултати 1 - 0, но сега - не.

Като сте по-добри от полуфиналистите, защо не сте на полуфинала?

Изпанците решиха, че са много добри и не си дадоха зор срещу Мароко. Само тяхна е вината, че не успяха да вкарат достатъчно голове и да продължат напред. Това е игра на голове, а не кой е по-голяма звезда.

Тоя нещастник, както и много други подобни нему, още не е разбрал, че Господ няма шинел и не го е хванал за пешовете.