17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо, домът е ЦСКА, а не пребоядисания Литекс!

Успех Любо! Най-важното е да повишаваш спортното майсторство на отбора.

И ТИ ЛИ НЕЗНАЕШ КЪДЕ СИ? --В ЛИТЕКС СОФИЯ СИ ПЕНА В ЛИТЕКС , ВЛИЗАЙ В ЧАС !

Пореден жалък микренски опит за легитимиране на ашладисания Литекс-Етрополе, откраднал клубната идентичност на великия някога клуб!

Е, нема да ти е сефте да водиш Литекс, така че - у дома си Пенев. Сърбина не можа да се оправи с глезльовците, да видим дали ти ще можеш.

Добре дошъл у дома на " Чичовото"! Бъди здрав,Любо и направи за ЦСКА,това което трябва и можеш!

Какво общо има тука Литекс?

Любо е свикнал в Ловеч, тук е като у дома си.

Скоро и голямата Перука ще си е у дома,биха му червеният картон от УЕФА,издъни се във Сърбия на пезкоференцията,когато му стана лошо,от предишният ден е бил махморлия,тя чалгата и алкохола и кючеците до там водят,и малката перука му е тръгнал по пътя,трябваше Любо да стане Президент на БФС но Голямата Перука спечели със манипулации,като беше обещал пари на по малките отбори ,ако гласуват за него.

КОГА прокуратурата ще влезе във футболните клубове? Перачници на пари!

Те поне знаят кои са...

Защото сте си Литекс бе свине!!! ЦСКА фалира, а Литекс си смени името и взе това на Чорбата, За Това!!!

ЦСКА винаги търси новото , а ЛЕВСКИ за съжаление е КОНСЕРВИРАН , от примитивни управници ... Нека и Левски , и останалите отбори в България , да ни РАДВАТ ПО СТАДИОНИТЕ С КЛАСИКА , НЕКА ДА ИМА КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ И В БЪЛГАРИЯ ! Л. Пенев е доказан треньор , показа това и в националният отбор , че и с гърчави крави , достигна поне някакви успехи ... НА ДОБЪР ПЪТ , ЛЮБО ,...... ПОЖЕЛАВАМ И НА ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ ,КАЧЕСТВЕНА ИГРА !

Не може да се каже дали сърбинът беше добър или лош треньор. Времето му в отбора беше много малко. Че имаше добри неща е факт - защитата е железна! Нападението също не е зле. Но за един сезон, с реална опция за борба за титла и купа, и с квалификация за "слаби резултати", нещата понамирисват. Ама на кой му пука? Важното е далаверата да върви.

Още едно говедо измуча.

Всяка година едно и също. ЦСКА за почва с неизвестен чужденец за треньор и бързо го уволняват. То не бе Илиеско, после Йорданеско сега Маестро. Нещо не е наред. Има нещо гнило в Дания.

мишко, ше те видиме като падаш на терена от лефскито. а помниш ли кво направи със ЦСКА АД? вечно ше ти се разминава? НЕ МИСЛА.

от утре всичкото цска да де научи да ДУХА

Хубав, лош но Любо Пенев е най-добрия треньор от онова поколение талантливи футболисти, които сега се опитват да бъдат всякакви и съсипват българския футбол. Според мен Люби е изключение. Дано не греша.

кухорогите чифтокопитни от обора в Под(х)уене много са се размучали... какво с радвете? на бижутера ли?

Забрави май Мъри Стоилов !

Тоя глупак няма да изкара сезона с ЦСКА!

Чорбата съвсем я окъса щом опря до Чичовото. Този като футболист беше много смешен, стоеше като кол постоянно в засада и , ако рикошира някоя топка от него , може и да влезе в портата!!! Пък какъв дар слово има и какъв интелект, просто не е за приказване!!!

Може ли някой да ми обясни, защо наричат Литекс ЦСКА??? МЧоже би, защото някой обеща да плати едни пари за емблемата, а същият не иска да плати дълговете на истинското ЦСКА!!!

Не плачете на чужд гроб, клети подуенци! Сега е ваш ред за фалит! Кога ще върнете 30 милиона? Освен ако бай хой не ви трансформира на уефски-лукойл! Може да вземете за треньор тити палячото, по-добър е от измисления мъри. Честит рожден на най-великия - ХРИСТО СТОИЧКОВ !

Прост си като чорбор!!!

Любо Пенев е у дома си... в Литекс от град Ловеч ?

Дава се възможност на Чичовото за пореден път да докаже,че е по-прост отколкото изглежда на пръв поглед.

Любо Пенев заслужава уважение, защото държи на дисциплината и реда, раздава се докрай. Но иначе си е едно много просто момченце, без образование за треньор.

Поредния смешник

На първия ти въпрос е не мога да отговоря. Колко е законно това сливане - други могат да ти дадат по-компетентно мнение от мен. Но на втория е лесно да се отговори. Емблемата като всяка запазена марка си има цена - дали е 8м или 80ст е друг въпрос. А дълговете на фалирания ЦСКА в голямата си част бяха препрани пари от мутри, измамници и всякаква друга паплач. Гришата като човек, който сам се занимава с такива неща много добре знаеше за какво иде реч. Единственото позитивно, което мога да кажа за него в онзи момент е, че се ОПИТА - "подаде топка" към държавата, чиито вземания бяха едни от малкото законни към тогавашното ЦСКА да си защити интереса и да вкара прокуратурата в клуба, за да се разследва какво и колко, към кого и за какво. След като го отсвириха - последва най-логичното - врътката с фалита. В крайна сметка 8 не е равно на 33, особено когато трябва ти да даваш. И ако си привърженик на другия футболен псевдоколос, оня със сините фланелки се приготви за същите еквилибристики, защото Спас Русев НЯМА да извади 30м от джоба си за да хрантути измамници и далавераджии. Защото и той е "бизнесмен" колкото Грошата и играта му е ясна.