Коментари - Любопитно: Новият стадион на ЦСКА ще е с хибриден терен като "Камп Ноу" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не думайте! Значи ще играят хибридно, на газ и малко на бензин като закъсат? Нещо като Хюндай Кона, ама ЦСКА, а? От Автомотор Спорт казаха след изпитанията, че и двата модела са много зле със спирачната система, ако все пак могат да потеглят.

Накрая да не стане като вица: Среща се президента на Барселона с кмета на българско село и му вика: - В това село ще направим стадион като Камп Ноу - Стадион със 100 хиляди места? - пита кмета - Не бе. С две футболни врати.

Във всеки случай, нищо не може да се сравнява с новия "Азис арена" в Подуене, където са предвидени и паркоместа за кравите на местните селяни, както и индивидуален кенеф под всяка седалка, която е с дупка, тъй като осиранията сред публиката и футболистите на "Динамо" са кажи речи всеки мач ..

Аз имам по-добро предложение. Ползвайте добрия пример на стадион Варна, който откриха през далечната вече 2017 година. Стана страхотен, 1-1 като на Кьолн или на ПСВ Айндховен ли беше вече не помня. Аеродинамичен, вулканичен, сюреалистичен абе отвсякъде е. В първия момент си мислиш това стадион ли или не, но действително тук връзката с гръцката история ( името на града е било Одесос ) е силна, та затова малко на моменти бие и на Акропола в Атина. Абе с ръка на сърце, няма човек или самолет, който да не е минал и да не се прихласнал. Събира над 80 хил човека, с блоковете изградени до него. Има и паметен надпис"Ефетът ТИМ", щампа която да напомня за великите дела и умове, които сътвориха и това чудо на града, щото другите са малко. Амин

с хореографията, кой е с набучена глава? Прилича ми на Цветан Цветанов...и къде ги съхраняват тези боклуци....

снимката бе мишоци...

Новото покритие на новата комина ,няма да е от цимент ,а гумено ,защото сегашните прасенца са с меки краченца .така реши главния свинар -татко Гли от Микре

Само не се знае кога ще започне да се строи този стадион и дали изобщо ще започне някога да се строи?!

Никога.