17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо да не признаеш, че в този мач болярите играха по-добре и дори заслужаваха 3 точки. Всеки път когато армейците или говедата губят, се твърди, че са подценили уж по-слабия противник. А в доста случаи уж по-слабите си изиграват мача силно и си вземат заслужено точката или точките. Освен ако съдиите не им попречат...както често става...

Нема барате Петровича,он йе добар у све,що има на маса .Со Пенева че бидат добар тандем кога треба акъл.Айде пичку ви матерну у литекса .Немате добри навиячи,свее са лепилари и лонгури из ливеча и етрополе.

Не се карай на момчетата, съдиите са виновни! Ако бяха дали две-три дузпи и всичко щеше да е ОК !

Ай наздраве..стоилов ревльото треньор и литекс ще е шампион...!!#

Всичко е ясно !!! Етър играе футбол , а другите се мотаят като гламави !!! До кога тия двамата изкуфели старци ще дават акъл , дато го нямат !!! И двамата са едни сребролюбци!!! Не се ли разбра , че "треньорът" е Ганчев -младши , който всичко друго може да знае , но от футбол не !! Китайско писмо и за него и за авера му - гърмяния тъп македонец -убиецът на ЛИТЕКС !!!

За какво подценяване се говори? Не се ли вижда очевидното - Евандро получава хвалби, а няма един пробив "един на един", Пинто и Тиаго не могат да изкарат цял мач, Али Соу е бледа сянка на онези проблясъци през миналия сезон, защитната линия не се ориентира адекватно на ситуациите и сякаш играят за пръв път заедно, няма игра без топка, при такова "паркиране на автобуса" решението са ударите от дистанция, в процентно отношение пасовете назад са най-много ... и т.н.