17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е пореден ПР, за да се възхитим и на издържливостта и болката, която са преминали - няма нужда, тези момичета имат целия респект, уважение и любов на българите. Иначе Раева ли щеше да поеме вината, ако това момиче окуцее за цял живот? Иначе и Раева свършви работата си прекрасно - в субективните оценки не става без това. Това обаче не обяснява мълчанието покрай спонсора на отбора, които и до ден днешен изнасят неясно какво и по колко от концесията си за добив, а съответен контрол няма и всяка отворена уста по темата бързо бива затваряна.

Това е чисто престъпление! Не треньор, а дресьор би позволил това! И не лекар, а алчен за хонорара си от медала човек би давал обезболяващи при фрактура. За пари, бе, за пари!

“Само треньорите и доктора са знаели за травмата” Динкоооооо, “треньорите и докторЪТ”…. Чудя се как може човек да се нарича “редактор” и да не познава елементарните правила за членуване на родния си език…..

Браво на Мадлен! Това се казва истински дух на боец! Златно момиче!

Илиана Раева принуждава състезателката да играе с фрактура.Сега ще се оплаква ли още от Нешка,че не и давала да яде като разпрана?

само болни амбиции могат да направят така, че да се рискува здравето на момичето. дано няма допълнителни усложнения... иначе - браво за "стиснатите" зъби, заповядано от ботоксовата Раева! срам!!

ко праим? Да вземем да я направим почетен гражданин на света, а?

Треньорките и други неща знаят. Падение и спасение - Изповедта на една хероинова наркоманка Автор: Весела Тотева РЕЗЮМЕ Никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт. Сърцето ми никога не е плакало, разкъсано от любовна мъка... не съм плакала за мъж... не съм мислела, че ще умра след раздяла. Никога не съм срещала любовта, онази, спираща дъха ти, разтуптяваща сетивата ти, замъгляваща мозъка ти, любовта, пред която си готов да паднеш на колене и да виеш от болка, защото знаеш, че я губиш... никога не съм обичала никой друг, освен хероина... любовта на живота ми.

махнете тази фалшификация. няма нито една дърта херо дрога, която да обича хероина.

Обича или не, има нужда. Хероин вместо заплата взима госпожата

Доставчик ли си?

Знаем какви са силните думи на Илияна Раева, да не ти се случва да те стимулира тая ковра. В цитат може да са нещо като -играй или скачай през прозореца и ти

И какво от това, аз ли съм я карал да прави подобни безумия, че ми набивате тази новина в очите?!?!? Ако не бяха взели златен медал, нямаше да се окаже, че е играла с фрактура, нали?

Твойте останаха със сребро, нали?! И толкова им беше много, дори и без контузии!

Спортът калява воля и характер. Не само в художествената гимнастика, но и в други спортове големи шампиони стискат зъби и се борят до край. Така е и в живота - великите хора не се оплакват. Гордея се с нашите момичета!

айде почна са една с фрактура,друга гладна,трета гаджето и било дог, псевдоспортовете като тоя нямат място на олимпиада ето каратето истински спорт го махат...ама скейтборда кога? квиченето прави кучката кучка.

Медал или не, това е нехуманно от страна на треньорите и докторите.

беше путлер да праща децата да мрат в крим и донбас! нехуманно беше исталин да праща 12 годишни да му пазят с гърдите си сталинград, ленинград и масква точно вие ще говорите за хуманност! засрамете се, че сте утрепали в лагерите в пъти повече от колкото хитлер ви изтрепа във войната

Тука говорим за спорт. Кой ти намесва комунизма?

комунизъм има само в швейцария! тва дето лъжете че е комунизъм - държавен тоталитарен капитализъм!

тук става въпрос за спорт и решение на треньорката и състезателката, каква политика какви 5 лева, наистина си болен мозък

взимат резерви в такива случаи?

дано да се възстанови бързо и напълно!

още по грандиозен боят над "великите" чебурашки от азия !

Не знам какво е "чебурашки от азия", но явно са велики, щом Раева рискува да осакоти българка заради тях.

путаран "велики", като праща децата да мрат в крим и донбас ? защо не го каза на сталин, каго пращаше невръстни деца да вардят "ценният" сталинград, ленинград и масква ?! ревете сега - щом и с травма ви опухахме едно хубаво и свалиме от пиедистала ...време и коня да бъде свален!

козяци спрете да политизирате олимпиадата. за вас джендърите няма нищо свято.