17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! По-хубава снимка не можахте ли да подберете? Разплисках си кафето. хе-хе

Жени, не правете това със себе си!

от рускиня - щангистка!

Марин Оряшков?

Браво на момичето

Какви е деца раждала, раждаше и до преди 30г. българска майка юнашка.

На Крали Марко ... атрибутите има ... такива едно време ГДР ги произвеждаше. От препаратите се получава, по документи жени се водят, ама чат пат трябва да им махат топките като почнат да се виждат под трикото ...

Няма държава закривай.

Има пандемия с невиждана ярост ,те пуснали децата без маски в училищата и има стотици спортни събития. Дори турнир по тенис има в София . Пир по време на чума. Съведт имате ли ?

Ама истинската дефиниция, онази от столетия, а не тази, която лансират напоследък? Никаква пандемия няма, отделно дето бъркаш темата... Я виж как стои въпросът с учениците в Англия, в Германия, и тогава пиши глупости?

В САЩ има съд ,не както в България.В САЩ има доказателства за милиони фалшиви китайски бюлетини и десетки хиляди нарушения при гласуването. Соросоидите изгонили наблюдателите и броят мъртвите души родени през 19 век.

под всяка статия ли? Независимо от темата ѝ? Уроди...

България е много бедна страна ,над 50 процента от децата са неграмотни,има тежка пандемия, икономиката на България е разгромена, здравеопазването е в колапс. Не трябва да харчим пари за спорт,наука и култура. Няма смисъл. Лекарите са в нужда . Дано ни затворят за една година до края на ваксинацията

Аз недоумявам и цялата треперя от омерзение и погнуса от булгаристанските духовни уроди, които не се спряха да плюят по това смело момиче, извоювало шест титли за булгаристанската им клоака. Вместо да се радвате, че благодарение на тази прекрасна спортистка светът чу за клоачката ви и матрияла в него, вие не престанахте да натрапвате огромните си комплекси, вродената си тъпотия, простотия, умствена изостаналост и пълната си олигофренщина не на квадрат, а на куб! Вие скоро виждали ли сте се в огледало? Недейте да го правите защото ще припаднете и се споминете от гледката, която ще се покаже там. От огледалото ще ви се плезят и лензят мизерни геясали пърдичи, с натъпкани догоре дебели черва, с усти във формата на "кокоши гъз", с разширени вени на езика от съскане и плюене, с мозъчни набъбнали хемероиди, духовна краста, пощурели, подивели все едно, че са гонени от кривоглед циклоп; в огледалото ще видите лоясали мъже под чехъл с развити вторични полови белези, с растящи гърди от мазните свински пържоли и друсания шиш-кебап, които няма да се поберат и в сютиен XXXXXL, с вибриращи шкембета като на кърджалийски толуми-ербапи; от огледалото ще ви се блещят тикосани брадати и космати жени-терминаторки с контрабасови отблъскващи гласове от погълнатото количество твърдо менте и дърпането на вонливи фасове рано сутрин, съчетани с рядката утайка от анадолското кафе, изсърбано с умопомрачително злобеене по по-успелите от тях и набълбукано в отпуснатите им кореми като на разплути лехуси след тежко раждане - жени-бостански плашила, смилащи по пътя си куцо и сакато, младо и старо, читаво и уродливо, хетеро- и хомосексуално; в огледалото ще се тресат телесата на жени, пилящи мозъка на благоверните си мъже-байганьовци, кекави мъжленца, достигнали прага на отчаяние и откачане, пощръкляли от духовната и физическа смрад на травеститските си съпруги, давеща ги като миризлив сероводород и тровеща ги като скорострелно действащ цянкалий, воня, плъзгаща се от кривите им уста като от ръждасяли ауспуси на мукавяни трабантчета, същества, въргалящи се в последна фаза на подранила старческа деменция, склеротични креатури, повтарящи като злобни папагали до умопомрачение набутаните в едноклетъчния им мозък чрез многократни повторения и индоктриниране изтъркани опорни точки и други перверзни гадости, злобеещи индивиди, заразени от мисловна проказа, спинясали до последната гнойна пъпка в загладената им мозъчна кора, загубили и миоиграмче чувство за реалност и добри обноски. ПОЗОР!

Как па те не домързя цел роман да напишеш......

Ваня,Баня четох ти коментара само до половината.То злоба то чудо.Явно никой никога не те е обичал.Съжалявам за тебе искренно.

Това "смело момиче" май изобщо не прилича на момиче.. Това е проблемът, който явно човек с пилешки мозък не може да проумее. Не става дума за нашите жени, приятелки и т. н. Това същество е нагледен пример как някои жени могат да се обезобразят в стремежа си да докажат нещо на някого. Някои се тъпчат със силикон, други с анаболи... За мен е едно и също

даже да оповръщаш клоаката, за да е тя още по-ароматна!

Уважаема, гневът ти срещу тез дето не зачитат и омерзяват успеха на българи е абсолютно основателен. Но не позволявай този гняв да те превръща в това срещу което е насочен гневэт ти.

Как може да плюете бе, 6та свтовна титла и вие пак плюете, ето затова тъпата ни държава няма развиване, вижте се какви малоумници живеете в тая държава.Вие сте срам за умиращата ни държавица

едни стари лопати за изправяне. Ще ги дам на тоя дзвер, за нула време със захапката ще ги направи нови

Сигурно баща ти ги е изкривил в гърба ти в опит да те напрви човек. Уви не е успял.

И все пак Мелания Тръмп повече прослави Словения....

Самбо означава: "Самоотбрана без оръжие". Необходима е не само сила,но гъвкавост, бързина и похвати от борба свободен стил. Браво на жената. Типична корава българка. Де да умаше повече такива, щеше да има и за политиката.

Ям и лайната от радост

Повредени мозъци, жена борец, и хората и се радват. Тази дали е госпожица още или има още по корави хора да си я вземат за жена

хормонално изчадие къса танкови вериги със зъби!

Нямахте лунякалва пи-пруемлива снимка?

Браво, браво. Забележително - 6 кратна световна шампионка! Такова постижение нямаме дори и при соца. Очакваме поне още 6 световни титли и при мъжете, ако Мария се "прехвърли" при тях...

Няма ли комисия по половете, която да дисквалифицира тоя травестит. Това не е жена.

Ти не си мъж, а педал!!!

Кво е това име Орешкова. Да не е украинка?

Нубийка е , проблем ?

Името е Оряшкова. Момичето е от Панагюрище. Гордост българска!

Не е от Панагюрище, а е от Пирдоп.

Оряшнова - името й е шо-дмеюно дори от това, колкото тя е грозна.

Поздрав най-сърдечен.

На момичето браво. Към такова постижение можеш да се отнесеш само с респект и радост, че е постигнат от твоя сънародничка. Но в същото време журналята наякак хвърлят сянка снеграмотността си върху радостта от събитието. Тук наричат опонентката на нашето момиче Цимашенка в друг сайт се оказва че се казва тимошенко. Това е несериозно. Че не уважавате себе си си е ваш проблем, но неуважението към спортистите най-вече и към читателите е недопустимо.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Това са шест световни титли, хора. Сериозно постижение!

Прочетох малко за живота и - Уникален Борец е това момиче и заслужава да бъде Спортист на Годината ( където даже и не е включвана в класации??!) 5 Световни и 10 Европейски титли Хайде моля да не са пак в листа Гришо дето само любов върти и никои изпаднал футболист. Това е Шампион!!! Губи майка си в деня в който на успокоителни печели европейска титла на 17г! Някой от коментиращите може ли да го направи дето говори глупости за момичето?!

Това ми е първото име! Защо Вие не си пишете имената? Срам Вие от това ли? СРАМ ВИЕ ОТ ИМЕНАТА?

На никого не му дреме за теб!

А защо този мъж се състезава при жените?

Какво не си разбрала, че си невестулка, че си тотална комплексарка ли. Ами и да го разбереш се тая.

Какъв е тоя хермафродит на снимката?

Личност, която е прославила името си. Нещо, непосилно за теб и което няма как да разбереш.

Гордеем се със Всичко което носи на попаренато ни съмочувствие някакви успехи! Искам да попитам.... Защо се ..наливат..средства в спортове които ни излагат? А такива успешни спортисти които представят страната се неглижират?

Eто и еда хубава вест БРАВО

Страхотна новина! Голяма радост! Шеста световна! От където и да го погледнеш това е голяма работа. Браво, момиче, имахме нужда от такива новини.

чичака на кадрото мноо як

Бъркаш самбото с кърлинг май.

Браво! Поклон пред труда и таланта ти!

нищо чудно да е изненадала съперничката си отзад на финала

С юмручен фистинг, както харесваш

тва жена ли е на снимката?!

Ами в тая суша в спорта това си е за главна статия - преди години нямаше да я знаят повечето българи . Браво на таИ жена не надарена с външност за това че е постигнала такива успехи . Да самбото в аматьорски вариант е камерен спорт с популярност в бившите соц и някои африкански държави но все пак се изискват много усилия за 6 световни титли

Трябва да се пише за такива българи, а не кой ритнитопковец е преспал с поредния instagram пикоч. Закриване на БФС! Там се отглеждат само помияри и негодници! Поздравления за жената! Такива спортисти трябва да бъдат подкрепяни!

Тези с минусите за успеха на Нашето момиче... искам да им кажа едно! НЯМАМЕ нужда от Вас ..БЪЛГАРИ..!

Поздравления!

На 32 е само, а изглежда на 40+ Ако зад победата стои толкова тежък труд, който те прави да изглеждаш така - не, мерси.

Стойността на един човек не се измерва само с външността му.

Ясно, но се чудех какви ли химии консумира, за да изглежда така на 32 години е само, млада жена!!! Вие смятате, че е нормално да изглеждаш скапано на 32, така ли ?

от околовръсното.

След като виждам ..коментарите..от българите с комплекси. Искам да Ви питам...???? С какво сме се прочули положително в последните години? Имаме шампион - и защото не ни ..влиза..- трябва да ЛАЕМ като помияри!

Браво! Велика!

Добър вечер на всички които са Българи!

Уффф, тая простащина да си дъвчат медалите! Като приматите от Клондайк

Всички ние които избягваме българските успехи със нашите житейски неудачи. Трябва да се наречем - комплексари

Къв е тоя камуняшки спорт, практикува се само в бившите соц държави.

Ее, първата мисъл когато видях снимката, кой е тоя на снимката,?тоя наистина моЖе да преяде медала. все пак заслузава поздравления. СВЕТОВЕН ШАМПИОН

Помислих я за Димитър Джамов.

А..., той е къде-къде по-красив и даже ... по-женствен!

Извинявам се... Тоя човек на снимката...Мария ли му викате? Жив и здрав да е!