Коментари - Мастърс в Маями: Нов триумф за шампиона Алкарас или приземяване? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам програмата, този път на Алкарас може и да му е леко по-трудно спрямо предния турнир. Очаква се да трябва да мине през следните най-вероятни съперници: - Мъри или Креси (round of 32), - Томи Пол (round of 16), - Руне или Фриц (четвърт финал), - Синер или Зверев (полуфинал), - Медведев (финал). Тъй като и тук настилката е бавна, Медведев може и да се препъне някъде. На финала другите възможни противници включват Циципас, Феликс, Хуркач, Нори, Тиафу, Качанов и т.н.

като не пуснаха жокера да им преподава, сега може младока пак да спечели

Нямам търпение да видя директен сблъсък между Алкарас и Ноле. Тогава ще се види истинското ниво на младока и формата на Джокович след кратката пауза.

Много е вероятно в клей сезона да се срещнат поне 1-2 пъти. Ноле, Алкарас и (стига да се възстанови достатъчно) Надал ще са безспорни фаворити. Но при толкова близко ниво, всичко опира до шанса и моментната им форма.

Джокович не желае да играе. Като те е страх от мечки, не ходих на Мечи чал . Докато се упражнява колко е велик, живота си тече. Жалко, малко жокерче, но нещата се нареждат и без теб....Като искаш да се състезаваш с големите, спазваш техните правила! Прогнози за оставащите големи шлимове - Ролан Гаро - Надал; Уимбълдън - Джокович на финал, ГУБИ от Синър или Алкараз; Флашинг Медоу - Фриц. КАКВОТО БЕШЕ - БЕШЕ !

Талантливото мангалче скоро може и да се контузи пак. Прекалено тежък е за тоя спорт, предвид 19- те му години.

Ноле е вечно втори.