Коментари - "Майкъл Джордан беше ужасен играч" - Скоти Пипън с нов залп по легендата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пипън просто завижда, както винаги. Меджик Джонсън, Лари Бърд, Денис Родман, Чарлз Баркли, Реджи Милър и доста други, твърдят че Джордан е на-великият. Дори до сега, Джордан държи рекорда за най-много отбелязани точки средно на мач.

Има големи и Джордан е от тях, НО е дооста подпомогнат за да го направят НАЙ-ВЕЛИК! Който обича баскетбола и е гледал малко преди Джордан, по негово време и сега ще си спомня доста играчи за които може да се спори за най-най ... При колективните спортове простичко казано няма НАЙ- ...

Според мен всичко идва от курвето - бивша жена на Пипън. Заради нейните страсти със сина на Джордан идва тази вражда и злоба. Една лека жена може да разруши всяко приятелство.

дали Майкъл е по-велик от Леброн е субективно. но напълно обективно Майкъл е на светлинни години пред Скоти

Мисля филма The Last Game на NETFLIX , макар и с Джордан като съпродуцент, дава доста обективна преценка какво е направил Джордън за Чикаго Булс, за Чикаго, за баскетбола като цяло

Джордан беше Чикаго Булс без Джордан нямаше Чикаго Булс

Факт е, че всички заедно бяха добър отбор, а Майкъл се отличаваше с невероятно точна стрелба от 3ката, както и много добра защита. И все пак е възможно в началото да е бил както казва Пипън. Но, после стана велик за времето си. Подробностите се знаят вътре в отбора и не са ни известни. Като човек какъв е, нямам идея. Но без него Булс нямаше да са това, което бяха. Няма как цял свят да твърди, че беше изключителен баскетболист и Скоти да ни убеждава в обратното.

Явно толкова и ти разбира кратуната от баскетбол. Точно стрелбата от 3-ката беше най слабата част в играта на Джордан. Ами не,не е бил в самото начало както казва Пипън.Още с първите 10 мача на Джордан в НБА...лигата разбра че има нещо необикновенно в отбора на Чикаго Булс...останалото е история. А Пипън отдавна е скъсан за пари,кредитори го гонят отвсякъде.Така че не се учудвам че ги говори тези неща.Дано да изкара някой долар от скандали. Ей го на...Руди Гела ще почива на Бахамите следващите две седмици....награда от Радев за добре свършена работа....може би и от Митрофанова

Само индивиди с акъла на Пипън могат да сравняват Негово въздушно превъзходителство Ем Джей с... Джеймс:)))!

Показателно е, че В двата сезона, които Джордан си взе почивка от баскетбола, биковете бяха елеминирани на полуфиналите в източната конференция! Тоя няма какво да се прави на Лили Иванова.

не говори така за родата :)

Скоти Пипън се излага с тези изказвания за най-великия - MJ23. Скоти Пипън може и да си мисли, че Чикаго Булс са имали страхотен отбор без MJ23, НО ... ако от отбора на Чикаго Булс от 90-те години извадим само два съставни елемента, това щеше да бъде посредствен отбор, който дори щеше да се бори за влизане в плейофите и нямаше да има никакви шансове за титла. Двата най-важни елемента на легендарния Чикаго Булс са два титана на чиито рамене лежи легендата за този отбор, а именно: Michael Jordan + Phil Jackson. Това беше фундамента на успеха на Булс - велик треньор и велик играч и лидер на отбора. Без тандема Michael Jordan + Phil Jackson онзи отбор на Чикаго Булс щеше да бъде отбор от средна величина и нищо повече. А относно Пипън: да, добър играч, дори много добър играч, но нищо повече от добър помощник на Въздушния (какъвто беше през цялата си кариера). Така, че е по-добре Пипън да замълчи и да не блещи глупости. Иначе че това е отборен спорт е пределно ясно и ако кажеш, че Въздушния е постигнал своите успехи само и единствено заради отбора, то същата матрица трябва да се приложи и върху всеки друг играч (всеки баскетболист играе в отбор, естествено, че не е сам на паркета). Въобще куп глупости изрече Пипън, които говорят зле за него, а не за Въздушния.

Ейй откъде толкоз мозък бе,Пипън е прав за всичко казано!! Джордан беше посредствен играчи изкуствено създаден, а като човек ( пълен шит) позволявам си да го кажа защото лично го познавам!!

Биг Ша, ти ли си?

Да си пусне някой от последните мачове на Джордан като пенсионер в Уизардс и да си затваря плювалника. Стана за резил. Да, Джордан е психопат. Ма продължавам да гледам мачовете в които видимо носи целият Чикаго Булс на гърба си. Очите ми не ме лъжат. А Ле Брон е тотален медиен продукт, база за сравнение никаква няма. Скоти пак се опитва да продаде некоя книга на Джордън Хейтърите и Ле Брон сексуалните.

той а Вие сте имали късмета да сте до него!!!

Те като в турски сериал...

Да, точно. Сигурно са му платили да говори така.