Коментари - Мечтаното завръщане в Австралия: Новак Джокович започна годината с титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На турнири от шлема ще бъде справедливо, като се срещат неваксиниран и набоден срещата да започва с хендикап 1:0 сета за ваксинирания.

Най-великият тенисист в историята, велик и като човек! Сега да спечели Аустрелиън оупън за ужас на псевдолибералите

Премиерът на Австралия Скот Морисън, който не допусна Джокович миналата година на австралийския опън, вече не е премиер. Две са главните причини за това. Прекратяване на договора с Франция за подводниците, в полза на САЩ и проблемът, който създаде на Джокович. Морисън вече го няма, но Джокович пак е тук. И продължава да печели титли.

Не е честно! Джокович не е шпикован и има предимство. Да го накарат да играе с вързани очи, лявата ръка и на куц крак. Сега започват и "екстремнит жеги" и не ми се мисли за горките опитни свинчета.

Стана ми антипатичен, откакто направи изцепките си против ваксинацията. Можеш да имаш лично мнение, но когато си обществена личност, трябва да загърбиш егото си или заблудеността си и да даваш правилния пример, не по балкано-ганьовски да клинчиш.

Нещо като аргументи или само минуси, показващи безсилието ви, уважаеми Ганьовци?

АРГУМЕНТИ!!!! АМИ ИМА! БЕЗ ДА Е-НАБОДЕН-ДОКОВИЧ Е: ЖИВ! ЗДРАВ-ПРАВ! И МАЧКА-ТУРНИР,СЛЕД-ТУРНИР!!! КАКВИ,ОЩЕ-“АРГУМЕНТИ”? В ТЕНИСА ИМА:ТОЧКИ,ГЕЙМОВЕ,СЕТОВЕ,МАЧОВЕ! ТОВА СА-АРГУМЕНТИТЕ!!!

Защото е млад и силен организъм. А ти замисляш ли се за хилядите хора с диабет, хипертония и онкоболести, които нямат този късмет? Или не ти се получава мисленето?

НЕ РАЗБИРАМ! ДЖОКОВИЧ,КАКВА ВИНА ИМА,ЧЕ ИМА ХОРА С: ДИАБЕТ!? ХИПЕРТОНИЯ!? ОНКО-ЗАБОЛЯВАНИЯ!? ЛОШОТО Е,ЧЕ-ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ,НЕ СЕ-КОНТРОЛИРАТ!

Хората с придружаващи заболявания са обречени, ако нямат ваксина. Вината му е, че отричайки ваксините, повлича и други, невинни, към смъртта. Той ще прекара ковида, но други няма да го прекарат. Този отговор е към Любо, заради коректно зададения въпрос. На неграмотно написалия си името долу няма да си правя труда да отговарям.

абе нексусчо, пиле шарено ( лгбт ), имам един въпрос към теб и той е. Защо толкова публични личности не само агитираха за тези осакатяващи инжекции, а дори се подиграваха с инъкомислещите? Голяма част точно от тези с хроничните болести, както и хора в ремисия си заминаха и си заминават след инжекциите... и моля без мантри, че си медицински работник. да питам дали си давал хипокРатова клетва.

НАЙ-СИГУРНИЯТ НАЧИН-ДЖОКОВИЧ,ДА НЕ ПЕЧЕЛИ,Е: ДИСКВАЛИФИКАЦИИ! АРЕСТИ! ДЕПОРТАЦИИ! ЛИБЕРАСТИТЕ,НЕ МУ ГИ ПРИЛАГАТ-СЛУЧАЙНО!!! АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЕЧЕЛИ-ЛИБЕРАСТИТЕ,ЩЕ ЗАМЕНЯТ-МЪЖКИЯ ТЕНИС,СЪС:СИНХРОННО ПЛУВАНЕ,ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ЗА-МЪЖЕ!!! СЪДИЙСКО ЖУРИ(ДЪРТИ ПЕДАЛИ),ЩЕ ОЦЕНЯВА-СПОРТИСТИ(МЛАДИ ПЕДАЛИ)!!! ДЖОКОВИЧ Е-ВЕЛИКАН!!!

Браво!

Миналата година му откраднаха титлата. Крадците вече не са на власт, а Джокович отново е шампион. И човек, който не изневерява на себе си, каквото и да стане. Хейтърите му пък са си все така нищожества.

Няма го Карлито да видят те кон боб яде ли.Пропуска Австралиа опен.

Част от това да си Велик спортист е да работиш с тялото си. И то така и там, където то е най-ефективно - както за момента, така и в продължителен план. Да - надяваме се Испанската звезда Карлито ( доста млад е все пак ) да се възстанови, а не да повтори пътя на Анди Мъри, който за да стане No1 пожертва бъдещето си ...

Новак ме зарадва за пореден път. Още повече, че победи чеха Корда, който се представя за американец.

Ноле допусна малко повече непредизвикани грешки и това за малко не му коства титлата. Първия сет на два пъти успя да се спаси от много трудно положение така, както само той може. Но после пак направи няколко фатални грешки в тайбрейка. Но както толкова често се случва в оспорвани мачове, точно той е човекът, който в крайна сметка излиза като победител. Велик е! Невероятна психика на победител има този човек!

Дано ти е последна, шумадийска свиньо!

Дир, отнемете му думата на това нищожество! Срам за форума ви!

Гуем праZ !!! Конската мутра тепърва ще го мачкат и бият като маче у дирек! Айде БГ сърбоманчета-почвайте с плюването и цъкането на минуси!

Въпросче: -Българин ли си? -Православен ли си? -Балканец ли си? Ако не си - просто спри да тролиш! А ако си - самоубий се някъде ! Мачкай Ноле!

Мачкай, Ноле! 2 титли от Голям шлем само ти остават, за да им затвориш окончателно плювалниците.

Браво Ноле, гордеем се с тебе! Ти си балканец и МЪЖ с Воля, и ще победиш , за да зарадваш , пак и пак, балканците! Ние сме с теб! България те подкрепя!