17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя тъпанар що не си гледа дебелата друсла е дома?

Да се оженят, кво ще му е. Той си пада по изкуствените барбарони. Г о р ч и в о. Изложи българите по света. Байганю21век.

Те добрите адвокати без пари при работят,Пулев се прослави като тай-големия глупак сред славещите се с не особена интелигентност и възпитание боксьори.

С това заковаващо видео как целува против волята жена,при това във ФАЩ,на всичкото отгоре и в Калифорния,Пулев си направи сам харакири,пък после нека го спасяват най-добрите коремни хирурзи.

Бракоразводни адвокати ли?

Как се прецака Пулев с тоя 'крокодил" на 43 г. просто умът ми не го побира. Де да беше нещо на 20 - 22 да го разбера.

Прав сте! На мен ми прави впечатление, че Пулев непрекъснато повтаря "такъв съм", това може и да е вярно, но определено трябва да стане по-сдържан в емоциите си, иначе случая със Суши може да се повтори още много пъти.

Какво не разбираш бе, много мъже си падат по по-възрастни от тях жени.

и по крокодили ли?

Да.

И по чебурашки.

Сега да направи един мач с Джошуа и да го цуне и него. По този начин тези у лево вече няма да са му сърдити, че целува само жени и никой няма да го съди.

това е добра реклама за Кобрата.. Това че този го споменава, показва че и това е добре за бизнеса, като цяло.. , но трябва да се подходи внимателно и без емоции.. НАИСТИНА СИ ТРЯБВАТ ДОБРИ АДВОКАТИ!

Ще ги решава с " Продължаваме напред!"