17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хабиб си е чист борец разбира се, че ще победи Мейуедър ако се бори с него. Ако играят по правилата на бокса шансовете на хабиб за победа клонят към 0.

не е спорт, а дивашко изтребване на противника.Зрелище създадено да отключи най долните страсти в човек....

Абсолютно вярно.Все едно да накараш боксьор да играе със завързана ръка или крак.Така е и с ММА бойците.А чернилката само се пъчи и заяви, че за нищо на света няма да влезе в Октагона.Само незнам как Макгрегър се върза на този номер да се бие по правилата на бокса.

Много лесно - причината се казва 100 милиона :) А Мейуедър не иска да влезе в Октагона, защото и МакГрегър и Хабиб ще го пречукат още в първия рунд :) Така трудно ще се заработят тези 9 цифрени суми, а и в Октагона, Мейуедър няма да е фаворит и ще вземе по-малко пари.

Е боксьор и никога не е твърдял нещо друго.Никога не е предизвиквал някой от ММА борците и не е искал да се бие с тях. А напротив - всички го гонят да се бият с него и то по неговите правила - щото там са парите До мача си с Флойд - Конър беше изкар малко под 10 милиона долара(за цялата си кариера)Само от мача с Флойд изкара над 150 милиона. Въпросът тук е защо Конър отиде да се бие с оня джихадист неподготвен(верно че все пак изкара 15 милиона - ама можеше и да спечели)

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя...........>>>>> www.WebJob33.Com