Коментари - Меси и Гуардиола помогнаха с милионни дарения в битката с пандемията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специално за теб е по-добре да дадеш някой лев за уроци по български и правопис.

Нашите "звезди"чакат помощи от държавата,тоест от нас,защото в условия на кризата не могат да печелят достатъчно.

Меси, Гуардиола, Роналдо - даряват и казват открито КОЛКО. Наш Барби също дарява, но се стеснява да обяви сумата. Гришо вероятно е твърде ангажиран, а би могъл да върне поне част от огромните пари, които е получил от държавата като изгряващ талант преди години.

Добре че фамилията не им е Домусчиев.

Григор е получил много, много, много по-малко от останалите спортисти- Лалова, Боркинята, художествените гимнастички, волейболисти и т.н. Много по-малко. Защо не искаш от Тиквата да дари. А - той е беден, много беден. доста по-беден от Григор. Това че Григор печели - печели ги с честен труд, а не ги краде като някои. Не сравнявай парите на Меси и Роналдо с Григор. Двамата са едни от най-богатите спортисти в света.

Гришо и баща му са получили над 600000 (Шестотин хиляди) лв. преди години! След това той става професионалист - печели за себе си, не иска да играе за България, НО не връща нито лев!

За Ивет Лалова грешиш, останалите са аматьори в смисъл, че играят в БЪЛГАРСКИ отбори, нямат мениджъри и свободата да определят къде и кога да се състезават и получават заплати и премии, определени от Министерството на спорта, евентуално и от някоя реклама. Никой не сравнява Меси и Роналдо с нашите "звездни" спортисти в количествен аспект, но дори пропорционално нещата не се връзват отникъде.