17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аржентина с много по-добър състав в миналото са се проваляли, но знае ли човек... Много лошо е, когато в отборен спорт всичко се върти около един човек, колкото и да е добър и гениален. А Меси вече е на години, изцеден и може би с някаква контузия. Не съм голям оптимист, но давам 10% шанс Аржентина да се събере и да се измъкне от трудната ситуация.

Меси отново ще се провали.

Тоя тъпанар няма ли да спре с тоя Ван Хаал не ми дреме как е на нидерланск на български си е ван Гаал

#Трите мача Полша -Саудистка Арабия 1 Аржентина - Мексико 1 Франция - Дания 1

Мексико ще бие и ще изхвърли гнома

Аржентина имат късмета, че другите отбори в групата не са нищо особено и могат и да се измъкнат. За Германия това не важи, че следващият им мач е с Испания и трябва да сътворят чудо. Преди евроейското на контрола паднаха 0:6 от тях. Така че Германия е изключително близо до отпадане. Че Япония може да спъне сметките го предвиждах в коментари. За Саудитска Арабия не го очаквах, макар Аржентина за мен да не бяха фаворити, а просто стабилен отбор и да ги надценяваха.

И не дотам силни а и слаби отбори на световното изглеждат великани, когато загубиш първия мач в групите и нямаш право на грешки. Мексико е в по- добра позиция от Аржентина и не са никак слаб отбор!…

Така, като гледам, сериозна заявка за игра на финала дават Испания, Бразилия, Англия и Франция. Всеки двубой между тези отбори ще е истински футболен празник. И между другото, Япония доста радват с играта си, определено изненадаха.

Преди световното определях за фаворити: 1. Франция - за мен най-висока индивидуална и отборна класа; 2. Бразилия - много на брой класни играчи и нови, с възможност някой да избухне; 3. Испания - с условието и че на европейското куцаха от към нападатели. Имат Мориентес, който е далеч от голяма класа. Те ми бяха фаворит за европейското, като гледах как играят срещу Германия в контрола за 6:0, но не мислех, че могат да играят така постоянно. Не слагам във фаворитите Англия, въпреки че са в много добра форма и развитие. Чисто исторически са много обременени и винаги могат да се издънят. Аржентина бяха много надценявани. Хванаха в слаба форма в контрола Италия и литнаха очакванията. Имали преди това 34 мача без загуба, но играеха с по-слаби отбори. И огромен късмет срещу Бразилия за Копа Америка.

Изненадан от Япония.Очаквано добре се представят.Бразилия и Франция са най опасни според мен

Не изключвай Аржентина. Можем да си припомним Испания 2010.

Жабетата не ги видях. Да не би да не са класирани за Мондиала?

На баражи паднаха от Св. Македония, които пък паднаха от Португалия.

Давате грешни прогнози Дружина полска бие петро долара Архентина и Лео правят голова фиеста Червения Динамит хикс

Ку ку

Меси да стяга куфарите. Аржентина няма да прескочи групите. Англия-Еквадор и Нидерладия-Уелс ще са мачовете на осминафиналите. След това Англия-Франция, Нидерландия-Дания, Испания-Бразилия, Белгия-Португалия. Полуфинали Нидерладия-Бразилия и Англия-Португалия. Финал Англия-Нидерладия.

Англия - Нидерландия посмъртно няма да е финала. По-скоро Испания ще са единият финалист

Има го в тотото ама в живота едва ли!

Уелс? Ти ни си гледал явно днешния им мач..