Коментари - Меси вкара бърз хеттрик, световният шампион разгроми слабак | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си колко гола щеше да има Меси ако играеше постоянно срещу такива отборчета. Като Лихтенщайн, Люксембург, Андора ...

Само така може дребния, в псж и на последния не вкарва

Е, видя се на Световното в големите мачове кой беше играч на всеки мач.

той ревльо щото само на колоси вкарваше в юнайтед, със сити, пуул и челси никакъв го нямаше, като дойдеха брентфорд и бърнли, беше най-добрия, а сега се излага при камиларите , а с мароко къде беше ?!!

когато меси вкара 3 гола в мач, е на слабак, а когато кристина бадрхарева вкара 2 гола (единия от дузпа) на Лихтенщайн отново чупи рекорди, достига нови висини и т.н, не сте ли жалки ?!!

Кристиано ги вкарва в официален мач

все са слаби отборите, те в официален мач кюрасао по-силни няма да станат

Разликата е, че не си ги подбираш с цел да ти е по-лесно, а ти се е паднал по жребий (можело е и по-слаб или пък по-силен) , календар (не знаеш на датата в каква форма или контузия ще си).

Е, не си честен. В Южна Америка нямат шанса да имат толкова много мачове като в Европа. Ние тук сме пълни с държави-футболни джуджета. Играят се мачове под път и над път. Даже приятелските срещи си ги сформираха като турнирче - Лигата на нациите. Че да има уж някакъв интерес. Затова в Южна Америка им се налага да играят много приятелски мачове. Но там приятелския мач е пак на литър кръв и метър кожа.