17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този човек трябва да се маха незабавно!Погледнете неговия син в Левски(не става,но с бащини протекции) и същото е и с националите. На Михайлов заслугата е никаква,Кръстаич има смелоста да пусне младоста ,това което направиха много отбори,Мъри направи същото и в Левски.

На прав път сме бед синчето ти , а без теб ще сме но още по-прав

Издумкал е набързо един пост във Фейса, между двете сутришни уискита.

Тоя е ебати Простото Леке Ах този модерен джендър

Перук , единственото хубаво нещо свързано с теб е че трътлесия ти и флегматичен син не пази

Бравос бе Боби! Свършил си си работата, айде сега се пенсионирай да зарадваш всички!

Засрами се, бе, идиот. Тези победи не са твоя заслуга. Невярвах, че синчето ти няма да го махнат от националния до пенсиониране. Дано сега се случи и второ чудо и ти наедно с дружинката ти си тръгнете. Срам няма говедото му с говедо

от БФС..тоя мършояд е там от 2005г

Да биеш зъболекари и сервитьори, както и Западните българи, които играят 60 мин. с човек по-малко и да твърдиш, че си на "прав" път... Хайде да погледнем реално на нещата - всичките ти футболисти от чужбина са резерви в треторазредни отбори, половината титуляри от родното първенство изгонени от подобни треторазредни чужди отбори! На сърбина му давам най-много още година, както всички преди него да го обявят от БФС за "единствен виновник", ако до тогава това БФС не стане история!

На прав път сме защото този път , треньора си взе играчите които иска и не позволи никой да му се меша ,иначе ореваха някой хора Чочев та Чочев и тем подобни специалисти , като не взе всички предишни играчи които ги мързеше да тичат камо ли да спазват тактика и дисциплина и след всеки мач си поръсваха главата с пепел и другия път същото визирам Димитър Илиев и твоето синче

Тоя пиандурник не пропусна да си пише заслуга за снощната победа....

Хахаха, ти пък какви заслуги имаш?

Тези 2 победи са най-лошото, което можеше да ни се случи. Така боби спечели още време до следващия резил, евроквалификациите. Когато паднем той не бил отговорен клубовете виновни, когато бием веднага изпълзява видиш ли било негова заслуга. Долен пияндур!

Предишните провалили се многократно футболисти нямаха самочувствие за да побеждават... Онази национална гарнитура беше брак, няма какво да се лъжем.

Перуко, на никакъв прав път не си! Ти си част от проблема и най-добре е да си подадеш оставката! Докато ти си на този пост, нищо няма да се промени! Тая смешна и жалка победа не означава нищо! Не сме мръднали от блатото и няма и да мръдне, докато такива като теб ръдководят БФС!

Хахаха, на прав път сме, победихме 10 маке-та на мъка и вече сме най-великите. Закривааайййййй бееееее

Какво е това обръщение без нито една наздравица и "ти мене увъжавааш ли мъ"?! Това не го е писал Михайлов.

Вечно пияния чалга танцьор Перукан се присламчи към успеха! Сега чакаме да се обадят и другарчетата му от "дружина БФС" Лечков и Костадинов. Които от 17 години "развиват" българския футбол и така го "развиха", че ни докараха до положение да се радваме като бием Македония! Ха дано този път потръгне!!!