Мик Шумахер може да се озове в "Мерцедес"

Тото Волф призна, че има шанс за подобно развитие

Обратно в новината

Коментари - Мик Шумахер може да се озове в "Мерцедес" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Справедливо е. Мерцедес го дължи на Великия Майкъл. Малко ли срам бра с тая кола преди да я пипнат да почне да прави по секунда-две на обиколка на втората кола.

Сакън, тоя ше потроши автопарка.....да го зимат биковИтИ, при пъпката за ибрикчия

а после разправяйте, че няма връзкари и парашутисти...

Хахахах, пак измислици, сена кой го броеше за някакъв тогава? 1992-нищо, 1993-нищо, 1994 започна по много каръшки начин, но видите ли Шумахер си е знаел че сена ще направи 15 слаби състезания и накрая ще победи, ако питате мен, този сезон щеше да е като 92 и 93, нищо по-различно, сена беше сериозно разколебан защото си мислеше че е богоизбран едва ли не, а ставаше ням свидетел на триумфите на Ален Прост, според мен той просто не можеше да губи и като е разбрал че всъщност се сътезава с по-добър пилот от него и е изпаднал в такова състояние. А номера беше че се задаваше нещо далеч по-страшно от Прост - пилот робот, сглобен в германия, който може да кара цял сезон по идеалната линия, който може да работи нон стоп и може да губи, то явно когато се научиш да губиш-почти не ти се случва. Та както и да е, аз на негово място също бих се усмихвал, какво да плаче ли? Единственото което е знаел тогава беше че сена е в болница и това е, нито данни за скоростта на сблъсъка, нито за състоянието му, ако си мислите че Шумахер е видял нещо въпреки че мина от там, много се лъжете, при тая скорост един поглед встрани може да е фатален. А хората от екипа на Ферари както и другите екипи умишлено не дават подробности на пилотите, защото ще ги разколебаят и ще им подложат психиката на изпитание. И точно когато Шумахер не се усмихваше след като майка му беше починала, всички трябва да са го разбрали, но когато си един вид темерут и всичко в семейството и около приятелите ти е наред, не е нужно да си съпричастен със всичко лошо което минава покрай теб. Роботите така правят, и печелят, и живеят по-дълго. По-малко отрицателни емоции.

Много пъти съм писал, че няма пилот в съвременния автомобилен спорт, въобще, който да е завъртял и 1/2 от километража на Шумахер. В това съм убеден, защото като учех в Джърманско, немците признаваха Френцен и Вендлингер за по-талантливи, но се кефеха най-много на данните на Шумахер. Пример: Преди 24-те часа на Льо Ман, Шумахер прави 32 (тридесет и две) тренировки със средна продължителност 12,5 часа. И точно на състезанието той в най-голяма степен допринесе за победата на мерцедес. А за конкурентите, караха Уоруик и още двама доста известни ветерани. Тогава се запалих по Шумахер, за който смея да твърдя извън Германия, Франция и Англия не се знаеше почти нищо. А причините да го намразя са съвсем различни от пилотските му умения!!!