"Мила Родино" отново на олимпийската сцена (снимки и видео)

Емоциите от триумфа на Ивет Горанова скоро няма да бъдат забравени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на нея, напълно заслужено

Просълзи ме това момиче! Да е жива и здрава и още много върхови успехи със сърце!!!

БРАВООООООООООООООООООООООООО! Така се играе с желание и самучувствие, което напоследък много ни липсва.

Извинявам се за ,,самучувствието" бях много развълнуван.

Благодаря, Ивет! Показа на българите как се прави! САМО УСПЕХИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

БЛАГОДАРИМ ТИ, ИВЕТ, БЪЛГАРИЯ ТИ БЛАГОДАРИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ ❤️❤️❤️!!!!!!!

Най-смешното беше, че целият негативизъм и приказки за туристите идват най-вече от една определена група мъже-разбирачи. Надявам се да замълчите, защото ви поставиха на място нашите целеустремени жени. В останалите три дни се състезават само жени (които имат шансове за медал). Тези типове не заслужават да ги коментират даже!

Миии това сме ние мъжете - като лъвовете: Само почивка и гонене на "лъвици" с цел размножаване. Природа, кво да я правиш... М/у другото, лъвът е толкова мързелив да ловува, че му е по-лесно да "гризне" детето си (свое,чуждо - не отбира и не разбира), та затова лъвиците живеят отделно с поколението с цел да го защитатват от "мъжките" набези.

Благодаря ТИ мило момиче !!! ❤️

Ей, живи сме да видим пак олимпийско злато. Успех на момичето и за напред, да ни радва още!

Но само се чудя къде са мъжете в типично мъжки спортове та трябва жените да отсрамват мъжете. То мъже май няма вече пият си млекцата в някои хладен фитнес и си мерят само...нюню-тата!

Да е жива и здрава и още много успехи!

Мине се, не мине, и България вземе, та избухне с някой уникален талант. Много гордост и щастие ни донесе, Ивет!

Да е жива и здрава и да пожъне още много големи успехи!

Страхотна е! Цяла България се гордее! Чакахме 13 години за златен медал!

Иве, моля те, мини през парламента като се прибереш!

До грозно и противно ама че си глупав ,Травестит не щастен

и почни да се къпеш и да си бръснеш краката ... и под езика да се обръснеш

мъжкарана която се бие - ГРОЗНО И ПРОТИВНО !!! Има ли поне един мъж (не 3-тополов) който би искал да се ожени за това .... същество !? Това е истината тварри юдо-масонски - грозно и противно е !!!

Чичо АДИ ДА БЕШЕ ЖИВ ЩЕШЕ ДА ВИДИШ

Да грозно и противно е това, което си написал, но за това са ти платили някой и друг цент...Комплексираните цигани, турци и евреи живеещи в България, така им минава жалкия безроден животец в плюене на всичко българско за дребни центове. Тичай при кака мустафа да ти оправи опорките жалко, грозно същество.

Браво Ивет! Само така, момиче! А всички хейтъри с кухи коментари - барайте таралежа!

Офф, стига сте ме занимавали с нея, чудо голямо - отивам да си обръсна краката .... :)

сам. Значи до тук само един е разбрал иронията ми (или е гейче), другите 8 нямат чувство за хумор ...

Глупак

детето на майка Ви. Знам ...

на БГ жените, че ни отсрамиха нежните БГ мъже на тази олимпиада... Едва ли те са взели повече пари за подготовка от мъжките спортове...

Браво, браво. Горда съм, че е българка. Прекрасна и целеустремена.

да е жива и здрав аи да печели още много медали,но някой вещ може ли да каже що за чудо е това карате кумите?

Състезанията по карате обикновено се делят на 2 категории - ката и кумите. Ката е изчистена, теоретична форма, твърдо заложена последователност от движения, която се изпълнява от състезателя, без контакт с друг състезател. Оценяват се точността на изпълнението, сложността, красота и т.н. Там няма реален бой и техниките които се показват не се използват в реалният бой. Кумите е на практика свободния бой (има си разбира се правила) - спаринг - при който 2-ма противника се бият един с друг (подобно на бокс-а). Това е в общи линии.

Ясно ми е това, но кво става ако единия е шотокан, а другия киокушинкай майстор?!?

Поздравления!

Досега медалите само от жени. Браво! А путьовците кога ?

що ревете ,че имало насилие от мъжете към жените,като сте все бойни и медалистки, а? Айде избивай комлекса на друго място! Ине забравяймче и теб нпкой путьовец те е направил и ходиш сега да ръсиш глупости по света!

Правенето на деца не е олимпийски спорт

да съм казал,че е?!? явно си без баща ,но майка ти не е заченала като светата Дева!

PEYTSCH

Трябваше всички в НС да станат на крака и да изслушат химна заедно с Ивет ! Да я аплодират и да коленичат пред нея. Тя дава пример как да трябва да се бори човек за България !

ОТ ТОВА ДЕТЕ, МРЪСНИ ГАДОВЕ, КРАДЦИ, БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ! САМО НЯКОЙ ПОЛИТИК ДА РЕЧЕ "ДА СЕ ОТЪРКА" У НЕЯ С ЦЕЛ - ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТ, ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТ ДО 9-О КОЛЯНО ! МРЪСНИ ГАДОВЕ ! СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ НЕЯ!

Много се радвам на българските спортистки..но какво става с този свят борба, карате, стрелба...все нашите жени;)..а мъжете се изнежват....

_stankow

A, намериха хубава снимка за водеща. Хайде, честито на момичето. Трагедия сме със спорта, но това е национален проблем. А за нея си е истински, голям, личен успех ! Да даде господ на всеки !

PEYTSCH

Супер ! Това е лицето на България ! А не ония политикани...

БРАВО!!!!!! Достоен спортист!!!! А и красива жена! Оше медали!

браво на нашите браво на всички!

Браво на всички, които са те поддържали, за да достигнеш върха!

Добре де вие малоумни ли сте , какво очкавахте от тази Олимпиада , За да има медали , трябва да има пари , трябва да има школи , и най- важното трябва да има практикуващи ! Имали сме медали само при жените , ами разбираемо - голямата маса практикуващи тия спортове са мъже , големите пари също са там и конкуренцията е жестока , В САЩ всеки колеж има отбор по борба , в РФ целяит Кавказ тренират борба от деца , боксът е релгия за хората в Куба и Мексико с десетки хиляди практикуващи. А сега се запитайте колко от вас биха записали децата си на вдигане на тежести, борба или бокс ( ако имаше школи де ) ?

. А сега се запитайте колко от вас биха записали децата си на вдигане на тежести, борба или бокс ( ако имаше школи де ) ? ---- ШЕ ГО ЗАПИША НА ТЕЖЕСТИ, ЧЕ ДА СТАНЕ ДЖУДЖЕ ...НА БОРБА - ЧЕ ДА ПУ СПЛЕСКАТ УШИТЕ И ДА МУ БЪДАТ КАТО ПИХТЯ ... НА БОКС - ЧЕ ДА МУ СЧУПЯТ ЦЯЛАТА ГЛАВА И ДА ОСТАНЕ С МОЗЪК НА ВРАБЧЕ

Урааааааааа

Браво на момичетата! Юначки! За юнаците не знам...конспирация значи

Явно Министерство на спорта добре е работило последните 4ри години... Вече имаме злато и сребро. Ще имаме, май, поне още 2 медала.. Не е зле.. По-добре е от последните две Олимпиади.

... и да е вярно това и да се радваме искрено на успехите сега- имаме рекордно нисък брой спортисти на олимпиадата от десетилетия. Дано това послужи за мотивация на държавата за в бъдеще!

Tова е! Отиваш , бориш се и печелиш 1-во място! Симпатяга! А не като онази туристка с кривите зъби Лалова

Баси колко лесно било това 1во място

Ами кандидатирай се и ти за турист на следващата олимпиада. Т.нар. от много коментиращи "туристи" са постигнали някакви нормативи или са спечелили квалификационни турнири за да са там. Никой не ги е пратил в Токио заради черните (сините, зелените,...) им очи. Какво очаквахте от Ивет Лалова, да стане олимпийска шампионка в спринта на 37 г.? Самото й участие на 5-та олимпиада е постижение. Същото важи и за Мария Гроздева, която беше на 7-та си олимпиада.

Предпочитам Шуми Марица. Мила родина е социалистическия химн.

Шуми Марица е военен марш ,който не подхожда изобщо за химн. И е с крадена мелодия! А настощщия химн е написан още по време на Сръбско българската война 1885 г. ,когато истинските патриоти спасяват майка България веднага след Съединението и е много по смислен!

Всички знаем кога е написана песента. И знаем кога става химн и на кой става и какво символизира. Мила Родино завинаги символизира НРБ. Шуми Марица може и да е военен марш, може и да е взимстван, но е много стара мелодия и се пее от българите по всякакви поводи още от края на Турското робство и особено след Освобождението. Какво мислиш пеят от радост на Учредителното събрание? Пеят Шуми Марица всеки по всякакви поводи от изблик на радост, така че не ми говори кой е химна. Шуми Марица от само себе си се налага за химн, а Мила Родино е изкуствено наложена, както я цялата болшевишка култура. Обори ме!

ква дискусия, текста на Химна говори достатъчно . Перфектно се възхвалява Родината, в която живеем! Симвлизирала НРБ ама само за теб и подобни! Дунава, Балкана, Слънцето, Тракия, Пирина да не са изчезнали ?!? И не ли точно това земята на бъгарите от много много векове преди НРБ,надявам се и за векове напред, че както е тръгнало сме на изчезване сега. Шуми Марица изобщо не се връзва с нищо в ерата, в която сме! Да не кажа, че текста звучи направо абсурдно! Има няколко много по добри и като мелодия и като текст бойни марша!

Абсолютно правилно! Истинската България е свършила с идването на комунизма. Това, което се е получило след това е моунистически мутант. В тази връзка, ако помните, гербът на НРБ предствляваше един венец...с две години изписани отдолу... 681 - 1944 ...

онзи герб , значи и ти си"моунистически мутант",квото и да значи това!

Не може един силен човек да е с маска на лицето. С маски на лице ходят страхливците. Треньорът и той се излага като кифладжия. И това ми било каратисти. Бах ти и каратистите сложили парцалчета на устите си.

Изкара ли каквото си си наврял отзад сутринта?

Хората са отговорни, а не като теб!

Ше се ожениш ли за мен?

Ти жена ли си, че да се жени за теб?

Научи български език първо и тогава прави забележки! И двете форми са правилни!

Честито, българи!!! Благодаря ти, Ивет!!! На 21 години - толкова категорична и целеустремена - роден шампион!

Браво. И хубавица! Да е жива и здрава и още поне 3 олимпиади да ни радва!

Няма да има карате,селянино!!!

но дебилите в БГ клонят към 90 % и знаят да слагат само минуси. За съжаление това ще ни лиши от сигурен медал в Париж.

Абсолютно правилни са минусите - заради просташкото обръщение. По тази причина и на теб ти сложих минус заради "дебилите". Нормално е много хора да не знаят, че на следващата олимпиада няма да има карате (ако е вярно). И това не ги прави автоматично нито "селяни", нито "дебили".

едни минус не прави никого автоматично дебил, НО Човек като не знае нещо не го коментира, а първо проверява това което е чул . Само дебилите винаги са контра! Схвана ли, едва ли...

Не може да се каже че е хубавица.

обадиха се специалистите по естетиката. А Вие погледнахте ли в огледалото сутринта? Счупи ли се?

Прекрасно момиче, само да напомня , че тя печели златен медал по карате, а не е някое силиконово недоразумение, участващо в конкурсите за красота. Прекрасна Ивет жива и здрава...

Браво На тая олимпиада ЕС има най,много медали. Отнасяме САЩ и Китай

Ако сащ, австралия, великобритания и канада се овъртолят в същата схема на едно състезание за НАЦИИ? Аз не вярвам българин да се насълзява при успеха на някой португалец или швед...

Каква изненада ! Не очаквах да вземем златен медал на тази олимпиада. Със сигурност не очаквах да е днес. Със сигурност не от това момиче. Браво - много красива, силна устремена. Благодаря на българските дами, които отсрамиха българския спорт на тази олимпиада.

Чак пък красива, преувеличаваш

Е с кое преувеличава? Или понеже сме свикнали да гледаме пластмасовите силиконки и вече изгубихме представа как изглеждат натуралните жени? Красива е да, усмихната, а не с телешки поглед- "Коя съм аз, че ме гледаш"

Kenn1111

Браво накара ме да се гордея с постигнатото от нея страхотно представяне дано още някой ни зарадва така има надежда!

Браво! Страхотна представяне!

"Мила Родино" и мило момиченце - пълен синхон!

подобие на момиче ..унищожено от ,, бой . и .„съвременни ценности„ липса на ...това което е Жената

А ти си подобие на човек. Бледо подобие...

Точно заради такива смотаняци като теб, няма дявол около Българския казан в ада. ИДИОТ(ка)

Няма нищо по-малко мъжествено и по-жалко от комплексар, който не може да понесе по-успелите от него жени.

Абе, комунист, не разбра ли, че НРБ свърши?

Ходи да четеш молитва на сектата, откъдето си се пръкнал?!

Браво Ивет. Несломим е българският дух и ти го доказа. Желая ти много здраве и сили да се бориш и побеждаваш. БРАВО

Браво момиче накара ме да се почувствам горд. Браво браво браво и поклон .

Махнете тея маски бе нещастни японци. Браво на момичето!!!