17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чорбари комуняги дето плюете Левски и Гунди, мрете, мрете, мрете.

До всички злобари, писали до тук. /Изключвам 2-3 смислени коментара/. ОТИДЕТЕ ДА СИ ИЗЛИВАТЕ ЗЛОБАТА В ЧОРБАРСКИТЕ САЙТОВЕ! ДА ВИ........ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ!

Със сателита ви Хебър Пазарджик по-така мач ще стане, пардон равностоен.

Не ни интересува Милан с коя подуенска кочина щял да играе в чест на някакъв пиян милюционер убил най-добрият футболист на онова време Котков! Сваляйте името на Апостола на българска свобадо и си е.авайте п. майчина! Говеда със шап сте! Нямате право да петните името на Апостола Левски!

МИЛАН НЕ ПРИСТИГА В ЧЕСТ НА ЛЕВСКИ А ЗАЩОТО МУ СЕ ПЛАЩА.ГОВЕДАТА ВМЕСТО ДА ДАДАТ ПАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЯ,ХВЪРЛЯТ ПАРИ НА ВЯТЪРА

То не бяха скиори, трактористи, шлосери и алпинисти... Това мач за лига Европа ли е, некст левъл?

Абе те мачът за Гунди не го ли играха онзи ден с как се казваха тези сервитьорчета и водопроводчици от Лихтенщайн? Хем има и символизъм, щото келнерчетата са тези дето са сервирали водки на Гунди. Само не знам кой ще им реди състава, щото нали Дельо Русев го изритаха, а нов още няма. То на всички беше ясно, че Бока Хуниорс няма да дойдат, ама говедата нали са прост добитък се самонавиват и самолъжат. Надежди говежди! Виж Милан може да дойдат, защото още помнят как Гунди им продаде мача за четири Мишелинки!

И с кого ще играе Милан на "Георги Аспарухов" в чест на Гунди?...

Няма вече "Георги Аспарухов", говедата си продадоха честта и оскверниха името на идола си. Сега се казва "Рибаком Гейарена"

Какъв е този велик гунди, бе подуенци, че нещо не се сещам! Дайте поне едно доказателство, че е велик! НЕЩАСТНИЦИ! Сетих се - ст.-лейтенант от МВР, вкарал гол на Англия в приятелски мач, вкарал гол на ЦСКА и самокатастрофирал от перчене и убил себе си и още 2 души!

Онзи "Левски", на Гунди и това нещо сега, нямат нито пряка, нито съребрена връзка. Само милостта на италианците, може да ни спести световната излагация.

До всички тАпАнари писали по-горе: Поканен е Милан, защото тогава те предлагат 1 млн. долара, къща, кола и всички нужни документи за престоя на Гунди и неговото семейство, за да играе за тях! ЛЕВСКАРЯТ отказва и отговаря... Отговорът е на истински левскар и всеки може да го открие и прочете. Р розово сърце не бихте могли и да си помислите, че съществува такъв отговор. Сполай ви на сите хейтъри.

По-точно е да се напише не левскаря отговаря, а милиционера от МВР прочита предварително написания и съгласуван с ДС отговор. Престанете да петните името на Апостола на България Левски! Долу опитите на подуенската кочина да се крие зад лика на Левски! Шап куци говеда! Само шап за вас! И обор без навес (козирка)!

"Левски" в тоямомент не заслужава такава чест, но ВЕЛИКИЯТ ГУНДИ я заслужава по всяко време.Поклон ,Гунди!

Вместо да го осъдят и разжалват посмъртно! Да го лишат от звания, защото пия е убил още 2-ма невинни! Да ви имам героя!

А бе ти що не идеш некъде на мандат?

Е нали Вадуц вчера бяха...Нека малко си вземат дъх. Аз лично не мисля ,че трябва да си поканят отбор според ранга и свързан с историята на Левски.Омония например или накой белгийци...

Да викнат някой малтийски отбор ще ги тупат отбори от Лихтенщайн :-)

кой отбор ще дойде?Да не би със футболния отбор -младша възраст.

със няколко сервитьора и шлосера от "Вадуц" - Лихтенщайн.

КОлега, във Вадуц нямат шлосери. ПРеоббладават банковите чиновници. Все пак е офшорната зона на ЕС.

Въпрос за 5000лв : В Лихтенщайн по принцип не играят футбол, защото ако ритнат по-силно топката, тя може да падне в: А-Швейцария Б-Австрия В-река Рейн Г-кошарката на Божо Корнера

Говедата искат да лъснат имиджа си с лъжа. Не Милан, а Долно Малиново ще прати спаринг.

Лошо няма,но Милан ще играе с типично селски отбор... В момента Левски има най слабия отбор в историята си!

Интересно е ЗАЩО Бока отказаха. Ама явно не и на Яне.

какъв Гунди, какви 5лева бе.Гунди се върти в гроба като гледа тази жалка пародия. Всичко е опит да се отвлича вниманието от поредната "европейска" сага.... Това ли е новина за първа страница?

Милан получиха двегодишна забрана за участие в евротурнирите и ще си запълват времето с благотворителни гастроли. Мога отсега да кажа, че Левски ще спечели мача и ще изтрие срамното петно от отпадането срещу Вадуц;)

Европейски разбира се,комунягите нямат такава доблест и чест

Тея ще вдигат рейтинга , на гърба на Гунди . Нещо ми намирисва , че тук ползват съветите на Винету .

победителя от този двубой ще излезе срещу Вадуц !!!

Ами защото при Евроидиотите няма никаква логика...

Тяхната цена варира от 9,57 до 194,30 лева. =========== А защо не започват от 9,43 или от 19,43? Защо 9,57?