Коментари - Министър Василев: Не отговарям за психическото състояние на Раева, може би ѝ трябва помощ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този министер не го знам и едва ли ще го припозная. За Раева знам достаъчно. Кусури има всеки, но тя има невероятен хъс да довежда начинанията си докрай. Такава беше като състезателка, такава е и сега. В крайна сметка зад Раева има стотици състезатели, треньори, педагози, хореографи и още и още. Не може да си позволяваш, пък бил той и министър, да зачеркваш труда на толкова хора. И друго. Пари на калпак ни връщат доста назад. Пари трябва да се дават на федерации, които създават шампиони. Ние и без това ги нямаме. Не е нужно да се дават пари на федерации, чиито единствена цел е да съществуват с тези пари само за заплати.

Всички спортисти са слушалки на дс, от там са и парите.

Раева и министъра вече са приятели

Каква логорея.. Пълен кретен

Браво на министъра - такива самозабравили се мутреси като раева, които заедно с мъжа си се мислят за нещо поовече от другите трябва да бъдат поставени на мястото си ! Не може да харчиш десетки милиони държавна пара безотчетно - защо точно на нея и на мъжа и са разпределяни в пъти повече средства от другите - защото бяха близки до мутрата от Банкя ли ? А докога така ? Много лесон се харчи държавна пара - защо ги е страх от истината ? За какви се мислят ? Самозабравиха ли се ? Време е да се даде точна и ясна информация - кой колко е получавал от мутрите и какво е давал в замяна ! Защото това са пари от нащите данъци - не са нито нейни лични, нито на мъжа и - те пари сами не изкарват, могат само да харчат нашите !

И ти си от Пръдни Първи (ПП), затова си изсрал тея лайна тук. Ама май до лятото ще си ходите на селата и дупките откъдето допълзяхте с празни приказки! Тоя пишман министър трябва да научи, че министерството на енергетиката не определя зените на консуматорите, а ЕРП-тата - КЕВР. Ама разбирам че Пръдни Пръв са все боклуци, що си не признаете, че сте дошли за да крадете, ама още не знаете как!

Не съм чувал в твоя чест или в чест на твоята работа да звучи химна и да се вее нашият флаг. А данъци има навсякъде. Дори и по-големи.

Да наречеш жена луда определено е груба обида.Дължи се Уважение на човек победил "непобедимите" рускини донесъл световна титла като не забравяме и успехите и като гимнастичка не би трябвало да позволи груби лични обиди.Обяснявам:един министър представлява България.Неговото поведение вреди на имиджа на родината ни а не на него самия.Липса на възпитание.Това че е станал министър не означава че може да прави и говори каквото си иска. напротив трябва да внимава повече.Дори той да е обиден не трябва да отговаря грубо.

Напълно Ви подкрепям господине. Обаче, забележете че имате и няколко минуса. Това определено означава, че този форум ври от тролове в защита на тези недоразумения "новите".

Браво на министъра!

Два Боклука !

Ще се класира преди отбора на Путин ... я една бърза реакция на мунчо 27-те ДС лакея

Раева определено е трудна. Влиза винаги "с бутонките" и досега това и е носело успехи. Лошо е, че това е модел, по който не е нормално федерациите да се конкурират помежду си. Но адвокат да ми говори за честно и справедливо разпределение и отношение към всички ми е толкова невероятно, че трети път се щипя и уж не спя ... така, че да ме извинява министъра ама не му вярвам. Да не излезе накрая, че всички "ливади" са равни, но "ливадите в борисовата градина" са по-равни.

Така е, когато някои започне да разговаря с тях, както трябва-служебно, с факти, когато започнат да ги държат отговорни, за неща, за които са отговорни-край, стават много обидчиви горките. Защото всички такива госпожи и господа, като госпожа Раева, си мислят, че си им отишъл у дома, едва ли не. Радвам се най-сетне да виждам млади хора, които да искат да променят нещо. Крайно време е тези хора, които са директори на разни школи, федерации и подобни, да започнат да работят както трябва и да се работи в името на спорта, с цели, с успехи, а не на принципа мои и твои, защото и там всичко е обърнато на такова.

"Трябва да подхождаш с уважение към тази институция. Не може да си с шапка, но нека не обръщаме внимание на вторични белези." Всяко джудже като му удари звездния час доказва че е джудже и не само защото няма никакъв талант.

Раева откровено л...жеше г...за на Бойко и се чувстваше привилегирована, сега явно няма да е така и й кофти.

Колко тъп трябва да си зорлем да представяш успехите на Раева като някакъв проект на Борисов и да си мислиш, че злепоставяш някой от тях? Разбира се че като си на съвсем друго ниво от останалите федерации трябва да си привилегирован! Това е част от отговорностите на изпълнителната власт - да стимулира тези които успяват и да награждава успехите.

Асфалт-паша и правеше параван за наркотрафика.

"В продължение на няколко години е главен юрисконсулт на ПФК ЦСКА, откъдето придобива обществена популярност. Част е от юридическия екип в някои от най-тежките години на „червените“ след 2008 г. при управлението на Александър Томов и „Титан“, когато срещу клуба се водят десетки дела." Това говори ли вече какво човече е този измислен министър и чорбар????

Любимците на тиквоча , Стъки и Раева ще бъдат приравнени към останалите и ще има рев . За тотото е ясно , че печалбите отиват някъде , но не и реално за спорта . Трябва да се чисти до здраво

Спечели ли златен медал с ансамбъла? Явно ни трябват повече като нея и по малко като теб.

Дефинирай "спечели ли знатен медал". Тя е председател на БФХГ. Нито е гимнастичка, нито е треньор, нито е хореограф - нищо. Футболистите като станаха четвърти в света - Михов ли стана четвърти, Данов ли...?

Има разлика. Футболистите играят в различни клубове събират се само за няколко седмици преди световното. Но и там тези ръководители избират Пенев за треньор избират колко свобода да му дадат и т.н. И там имат несъмнена заслуга, но в много по малка степен. Художествената гимнастика няма клубове или поне не клубовете финансират основната част от подготовката. Тренират в една зала често с един треньор десет години, за да се явят на олимпиада. Тук основната работа е да създадеш един тесен кръг от хора за които си много близък - това правеше преди Нешка Робева сега Раева. Много специфична работа. Постижението и е монументално. Не получи никакво признание и почести нито от служебните зелени чорапи нито от мунчо. А сега това ... била психически нездрава щото не си сваляла шапката .... срам.

Тя спеечли злато и валути всякакви, а Ансанбълът спечели с треньорките, от които тя не се интересува. Някой да е видял интервю с тези, които вършеха работа?! Неее - само тя си показва тоалетите и прическите. Защо не проверят откъде са ѝ доходите, с които си позовлява такъв кралски разкош?!?!

Спартак Вие сериозно ли приравнявате Нешка Робева с Илияна Раева?? Робева беше треньор, който изкара наяве целия талант на десетки гимнастички, за да спечелят титли. Раева с позицията си няма никакъв шанс да го направи, за федерацията е най-властната, но в отбора е никой. Като директор на училище с олимпийци по математика - какви точно са му заслугите за медалите?

Чета често за лукса в който живеят Наско Сираков и жена му и децата им и си мисля. И двамата бяха спортист, успешни но в спортове в които не се печелеха много пари по онова време. Печелеха се облаги от власта. Но вече сме в друго време, а те стават все по-богати, а нито той играе във висшата лига, нито тя кара във Формула 1, та се чудя от къде са парите? Честно спечелени с труд ли са или пък не? Само питам

Наско и брат му имат сериозни бизнеси. Така,че не се прави на ударен. И кво гледаш в канчето на другите. Виж себе си какъв си негодник.

Ами в това е разликата. Не съм чул някой да стане милионер с чудене. Така, че продължавай да се чудиш.

В това правителство всеки министър, като повечето са без опит и без знания в съответните области, както и много изгладнели, Та всеки министър се държи като цар и дерибейства наобезпокояван от никого! Този мазник, Гроздан, рашков самонадеяно и безконтролно вземат решения в ощърб на всички нас! Това е съсипия!

как така половината парк на Резиденция Бояна вместо да стане парк на всички столичани стана стадион и хотел на БФС . С какво са заслужили нашите некадърни футболисти. Има някакви злоупотреби и там...

стотици хиляди жители на претъпканите манастирски ливади ,павлово и бъкстон не могат да се разхждат там, ама 200 некъдърни ритнитопковци се кефят в парка на резиденцията....

Собствениците на земя в тоя Парк над петдесет човека водят продължителни дела от 60 години да им върнат наследствените имоти и все някой ги изпреварва им им взема незаконно имотите.

Тотото е на загуба в смисъл, че печалбата не отива в правилния джоб! А то, джобът, празен!

Е ПОЛУЧИЛ ЗАПОВЕД ОТ БУНКЕРА, ДА УБИЕ ХУД. ГИМНАСТИКА, КАТО ОТМЪЩЕНИЕ ЗАТОВА, ЧЕ НАТРИХМЕ НОСА НА "ВЕЛИКИТЕ" БЛЯДКИ!

Коментара на министъра е просташки и не съответства на поста който заема. Раева е дала на България повод на гордост и радост с работата си и не заслужава такова отношение.

И вероятно никой не оспорва спортните успехи на госпожата, но в случая тя е там в друго нейно качество, така че би трябвало да се държи по друг начин.

Какво значи тотото да е на загуба ? Напечатали са повече фишове отколкото са продали? Не са манипулирали резултатите от тегл3нията, и са раздали много печалби ????

Хазарт на загуба!?Хм.

А, Раев нЕмаше ли го, а?! Или той е зает с шанаджийство в " Ле'ски"?!

Кой ша махне перукан и сие...той предварително се сърди вече..и даже ропнае на боци..но боци го е игнорирал отдавна

Там са на малки имена и прякори..коча..пора..кенгурото..пачата

Ми не знам как пък точно Раева и Наско Сираков станаха проблема на българския спорт. Много глупав е тоя и тия дето са го сложили на този пост.

Най-после сериозен човек начело на това министерство, който не се уплаши да бръкне в гнездото на осите. Какво ще прави Стъки сега? Горкият освен да напъне бабата с семейното ложе друго не му остава.

Сериозен човек не би коментирал по такъв начин хора като Раева и Сираков. Сложи ли са един приближен на мутрата от ловеч да му прехвърли половината Борисова градина, която оцеля прехода но явно няма да оцелее до края на мандата на това правителство.

Чалгаджиия от нищото, адвокат на дьлгия Сатанист, чекай малко бе, манго Джери!

Не знам Стъки, ама културиста дето напъва Кокорчо ще вземе доста пари. За вреден труд

Кофти за Илияна. На 75г да се излагаш така.

Как точно се излага? Като спечели олимпийски златен медал в дисциплината, в която поне 75 годин го гледаме през крив макарон или като се опитва да набави средства за отопление на залите, които явно спортния министър смята, че не са негов проблем?

преди да даваш изявления овчар

Че иска да маха цялото му ръководство.Да не играе в полза на Winbet,,защото тия реклами с Рачков и Стоичков ни надуха главите.Значи там са парите и там трябва да проверява,щото навремето Божков плащаше рушвета на Комисията по хазарта.Сега още не знаем кой я плаща.

Закривай леска

Комплексарщината, злобата и реваншизмът на боклуците на Радев-грозният тъпанар край нямат ! От яд, че ББ е работил с Раева и Сираков, от злоба, че предишното (редовно) правителство е осигурявало нужното за спорта като цяло, зор е сега да си отмъстят и "нахабят" на всеки имал взаимодействие с ББ. Ще разпаднат държавата, но да се "изявят". Тя вече се разпадна. Спря всичко в тая държава. Върнаха ни с боклуци като Масларова, Р. Овч. и таРашков в годините преди да падне от власт Бай Тошо и онзи мрачен дебилен комунизъм. Уж това било "промяната"... мракобесен комунизъм и падение във всичко. Нанайци магистрала "Хемус", нанайци довършване на "Струма", горките жители на Триград също (още са без път и нищо не е пипнато там), сега срив и в спорта, сговниха стандарта (ток, вода, газ... пенсии)... искахте промяна ??? Те ви промяна, заповядайте ! И потъвайте яко, давете се. Пожелахте внуците на комунягите пратени да учат в чужбина, върнали се тук като бумеранг и вие им се радвате и плюете по ББ. Не само, че са внуците, ами и са олигофрени тия внуци. Още първата изява (на 3 март 2021, по БНТ в интервю за празника) като го видях тоя недоклатеник Киро-язовиро какви ги плещи, без логика, няма постройка на изречението, не знае понятията (дислексия ?? вероятно) , не знае каква дума се използува в изказа и коя да сложи, абе... няма връзка с главният мозък тоя откровен олигофрен. Вие за министър председател си го избрахте. А тоя откровено му хлопа дъската, не знае на коя планета е, не знае защо е там, като в детската градина...и за капан се хили дебилно. Благодарете и за тоя цигански министър на същият тоя ненаиграл се детски гъз Киро и на шапкаря РР. Всичко това е производно на тях. Ай честито. А на Иляна й се чудя, щом е тъпа да гласува за грозният фатмак и да се кефи на олигфрена Киро... хак да й е сега, това се получава като не знаеш от къде изгрява Слънцето !

Някакви меринджеи, които не са се събличали по физическо и не са ходели в казарма да се изказват за светила, като Илиана и Наско. Киро другият път, ще духате супата, както казва Любо Пенев.

Ти си на светлинни години от Раева и Сираков!

Аз по-голяма кукумявка от Раева не познавам.

Всякакви малоумници станаха министри и нищо не правят, само заплашват мафията. Нали е ясно, че този цървул няма хабер от спорт.

Министър Василев: Не отговарям за психическото състояние на Раева, може би ѝ трябва помощ. Аз съм на същото мнение!

Браво, добри намерения има министърът! А, и по изказа си личи, кой е по интелигентен и прям. Оная с клишетата - "разкрила страховете си" или министърът директно казващ, че е имало доста облагодетелствани от мафията и статуквото на бившите управляващи.

Страшен изказ, няма що...

Аман с тези кранчета, за 1 месец опукаха 9 милярда лева!?????? Ненормални маймуни-бил целеустремен….

Министърът да направи първо нещо за спорта и след това да коментира и критикува наши известни спортисти като Наско и Илиана. Нещо не му отива, някакъв келеш, направили го министър така заядливо да критикува и оплюва.

Първото нещо е започнато. Иска отчет за разходите на вас семейство Раеви, като на всеки един български гражданин и селянин в тази държава.

Илианчето съм му пръскал дупките с черната ланга едно време.Сега вече дърто но ко плаща Бах бих и припомнил старите времена

Раева и Сираков са изкарали достатъчно за да се оттеглят и живуркат охолен пенсионерски живот, но техният фундаментален проблем са некадърните им отрочета, над които тегне сянката на родителите им, и които на две магарета слама не могат да разделят, защото са разглезени от охолния мутренски начин живот на мама и тати и са принудени да поддържат същият стандарт освен на тях, а и на мъжете им и на внуците си.

Хаха, извини й се и я покани утре на среща :) Много тъп тоз !

Значи този министър може да прави свирки на Гр Ганчев, но Раева направи художествената гимнастика златна на олимпиадата, така че място за сравнение няма

ЦСКА да овършее Шампионската Лига. Макар като се замислиш, с какъв акъл да му вярваш.....

Правилно,тази жена се е самозабравила

Инфлация,безработица,сбъркани пенсии,КОВИД.,.....Раева,Гешев....бля бля бля....НИЩО ПРАВЕЩИ СЪР КОМУНИСТИ

Илиана Раева генерира също толкова неприязан, омраза и отвращение, колкото онзи, който и даваше власт и пари.

Кой? Спорта ли? Защото постиженията ѝ като състезател и като ръководител ѝ донесоха власт и пари

постиженията ѝ без финанси от Банкя щяха да само СЪН

Личните й постижения като състезател нямат абсолютно нищо общо с Банкя, а постиженията й кото шеф на федерацията са за цяла България и са безспорни (дори и да приемем, че имат нещо общо с Банкя)...

Без пари, постижения в спорта няма

Абе с тоя зехтин на главата е идеален за чалготеката... Щял да вкарва закона в спорта, той не може да говори свързано, ред ще въвежда.

Е време е боклука да бъде изхвърлен, както се казва в една песен. Специално таз женица, в комплект с мъжлето си Раев, трябва да бъдат изхъврена някъде по-надалеч, че вече дотегна на много хора от смрадта й и ще вземе да стане някоя беля.

"Мъжлето" й малко е Сираков, ама карай, подробности...

И поддръжниците на ПП, заедно с тези на ДБ обясняваха, че Баце бил еднокнижник, тъп, чел само една книга.... Е, с ръка на сърцето, какво ще кажат за този? То какъв интелект струи от него, какъв изказ. То омраза, то злоба... Може да работи като зло куче ако съсипе и малкото останал спорт - насъскват го и пускат срещу котките

Баце Боцко е прост. Затова се разбираше с вас... и ви пробутваше трохи от плячката

Дааа, за това дойде този интеУгент от ПУевен, по+известен с участието си в Биг Брадър и филма 500К на леля Татяна. Дипломата му не сме я виждали, но по задник на басейна всички го знаем... СтържИ тавана

Мангал министър,какво да очакваш от него.

Дискриминация? Дай да видим родословното дърво на Раева.

Дискриминацията е дъвка за медиите на Прокопиев

До съд ще се стигне, но докато се стигне се спират течовете г-н Ако! И не е трудно да се види за кой спорт колко пари са отпускани, как са разход вани, къде, защо и какъв е крайният резултат! Примери много....

Ами хайде да видим. До тук нищо не сме видели. Кой какво си знаел... Тези с комшията може да си ги говори

Наско, пази я от комшията..

Илианчето съм му пръскал дупките с черната мамба.Сега вече дърто но ако плати мен пак бих го опънал

Чегъртането е едно, простащината и липсата на възпитание, съвсем друго. Промяната дойде...