17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ласицкене също е българка, родена е в Кабардино-Блакария :))

Да е живо и здраво момичето, да си харчи спечеленото, което не променя истината за медалите в спорта , а именно: Златният медал показва, че притежателят му е направил по-добре от всички нещо, от което никой няма никаква полза......Не ме бъркайте със злобар, ,, ,но това е истината. Момичето да е живо и здраво

Няма полза, да. Затова най-добре развитите страни в света инвестират най-много в спорт. Обзалаам се, че си с поне 30% телесни мазнини, винаги предпочиташ асансьора пред стълбите и хабиш най-много калории докато ядеш. Да си жив и здрав и си мери кръвното редовно.

50 лицеви опори, 2,9-3 км за 12 мин., доста котирана професия, прилични доходи и пълна липса на стадни емоции , характерни за такива като теб, изживяващи живота си с блещене в телевизора, съзерцавайки подскачащи хора

Браво на прекрасната Мирела!А сега малко информация за незнаещите,но злобеещи коментатори:-Мирела Красимирова Демирева е българска лекоатлетка от „СКЛА Берое“ - Стара Загора в дисциплината висок скок. На летните олимпийски игри през 2016 г. в Рио де Жанейро печели сребърен медал с резултат 1,97 метра. [1]. Двукратна европейска вицешампионка (2016, 2018), шампионка на Балканското първенство (2018) и Диамантената лига (Рабат, 2018). Най-добрият ѝ личен резултат е 200 см. [2] потвърден отново снощи 10.08.2018 г.Още веднъж БРАВО,Мирела!

Мирела никога няма да бъде шампион. Колкото и да е надута е класа надолу.

Мирела, дори да не ниправи нищо повече в кариерата си, ще е направила в пъти повече от всики вас завистливи злобарчета взети заедно за целия ви нищожен живот!

А Вие в каква дисциплина сте шампионка? Злоба, завист...?

Браво . Достойна заместничка на Стефка Костадинова . Ще и стискаме палци за 204 см

Чак на Костадинова засега не е, но бива.

Ааа, и да обясня: всъщност аз много добре различавам кадъра именно защото доста съм го загледал и доста добре го помня. Готин кадър, но не е от скога, с който взе сребърния медал.

Извинявам се, последният коментар не беше за тук.

Браво! Гордея се, че съм Българин, благодарение на хора като Мирела Демирева!

Знаем ги ние тез тъмни балкански столичанки... Демирева е толкова българка колкото онзи под мен е космонавт.

Браво!

Това е старата снимка, да бехте сложили актуална от прескачането на 2 метра?!

Вие сте един неинформиран злобар!Изгледайте видеото на Дир.бг и ще видите всичките ѝ скокове от 10,08,2018 г. в Берлин.Стига с тази злоба!Браво на заралийката Мирела Демирева!

_Colombino

Изгледал съм го видеото и много си ме радва кльощичката, не знам как решихте, че имам злоба към нея. Просто нямаше да е лошо заглавната снимка да е от скока на 2 метра, а не да е същата от квалификацията.

_Colombino

Ааа, и да обясня: всъщност аз много добре различавам кадъра именно защото доста съм го загледал и доста добре го помня. Готин кадър, но не е от скога, с който взе сребърния медал.

Браво на момичето! Показа здрава психика. Пожелавам й много успехи!

Как сте свадбстките?

Браво на момичето!!! Скоро ще печели само златни медали, бъдещето е пред нея!

колкото аз съм космонавт!

Два метра си е гросмайсторска височина, хубаво е, че продължаваме с добрите традиции в тая дисциплина.

Браво на българското момиче! А Лацискене е рускиня

какво е това "Миререла Демирев " бе?!? Толкова ли ти е трудно името на най добрата ни атлетка , а? Браво Мирела!

вече се поправи, но другия път оглеждай поне имената.

Само така !

Честито и успех!