Мистериозно шоу на старта в Катар

Зрелищно откриване и първия мач на Англия са във фокус в първия ден на Мондиала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хляб нема а зрелищата са постни. Всичко възможно се прави гоите да не гледат как ги зануляват планово с вируси, мерки, синтетични храни, храни от хлебарки. Почна да прилича като жертвоприношенията при Маите. Тълпата се събрала и се радва, че ще я колят.

От цялата статия разбрах че зарибявате за залагания на определен спонсор. Статийката е кюспе, Кълве ли ?

НЕСКОПОСАН ОПИТ ЗА РЕКЛАМА НА ГУБЕЩ ФОРУМ... ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ И ПРОВАЛ ЩЕ Е, ЕДВА ЛИ ЩЕС Е НАПЪВАМ ДА ГО ГЛЕДАМ!

ще те НАПЪНАТ да го гледаш.

Първият мач!

Плати ли го тоя резулттат?

Бойкот на Катар!

И що?

След няколко денят ще е футбол...катарци са направили чудеса в пустинята...за разлика от българските управляващи, които превърнаха райското място България в пустиня...Който не му се гледа футбол да не гледа. А аз лично ще се забавлявам , няма да живея само с лоши новини за ковид, кризи, войни и т.н.

Не катарците, а работниците. И разбира се архитектите и инжинерите. Боикот на световното!

И на кой точно му пука за твоя бойкот...Стой си в кочината и не ни занимавай със себе си...

Преместих Го, спокоен уи си?

Ти като правиш ремонт у вас после какво казваш - "Правих/хме ремонт в къщи" или "Правиха ремонт у нас" ?

Всетът съвсем е полудял, луди пари, робство и какво ли не за една игра, която букмейкърите и маркетинг специалистите тотално опропастиха. Вече няма смисъл да се гледат мачове. Че балъцит еи залагат като луди...

Най-скандалното световно първенство! Толкова много скандали имаше около него, че дори не ми се гледа. И в момента продължават да скандализират. Вчера гледах как индийците, които са строили стадионите, са облечени с тениски на Аржентина, Испания и други страни. Толкова си личи, че това не са истински фенове. Също така имаше видео как забраняват на датска медия да отразява ситуацията, като датчаните имат абсолютно всички документи и снимат на обществено място. Според мен, трябва целият свят да бойкотира това световно първенство.

Брей ...много критикари...много познавачи ...много нещо ...ама в кръчмата е така ! Да видим какво са направили катарците ...с изключително много пари ...ако са доволни спортисти и зрители ...какъв е проблема ?!?

Аз лично ще си гледам мачлетата...ще си си кефя. Бойкотирам ес, сащ-исаните и всякаква политическа измет...

Не го гледах.

Марш биологичен отпадък , путьо нещастен не си гледал нещо, което ще се проведе след 3 дни...Жалкарски мангал не ни заливай с простотията си...

Не, ще отиде Пyтлep с Елена, че сатрапа си е другарче с арабелите, а жена му да си види браточедите, тъпo pyшлямcko тpoл4е!

ще дойде ли като почетен гост с камилата? Тъкмо да види родната си естествена среда, добичето.

Не, ще дойде Путлер с Елена, че поне сатрапа е приятел с арабелите, а жена му да си види братовчедите, тъп рушлямски трол!

И главата не те слуша и писането не ти е сила...Хич не ти е лесно...

Трезвомислещите хора биха бойкотирали това световно.

Стига сте ходили по свирката на американските медии да критикувате всяко световно, която не се провежда в Западна страна. Знаете ли защо Америка критикува това световно? Защото те бяха втори при избора на домакин, просто Катар даде повече пари. Америка очевидно завижда, както всеки път като някой ги победи в нещо. Русия ги биеше във всички спортове и починаха да забраняват на руски състезатели заради “допинг” Още помня каква помия се изля върху Русия 2018, а после се оказа най-добре организираното световно някого по думи на ФИФА, фенове, играчи и треньори.

В това първенство футбола спира да има значение! Говори се само за пари, блясък и грандиозност!

Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

путин запука Полша, започна да ги замеря с външни тоалетни

Къде ги намират такива неграмотници бе?

От ФИФА прибраха парите на арабите ....ще се наложи да им търпят прищевките!

Бойкот! Да не се гледат тези мачове. Сумати хора умряха и бяха третирани , като роби при подготовката на тези анти съзтезания!

Бойкот - няма значение? Трябваше още преди 10 години да бойкотирате, сега мачовете ще се изиграят и хората и умряха

Прав си, но мачовете започват сега.

Аз мога само да кажа: МА-ФИ-Я МА-ФИ-Я МА-ФИ-Я Добре, че и ние не сме там, защото нашите щяха да ме задължат да ги гледам !

какъв Х бе, те арабелите са подкупили еквадор да паднат, само че им се развали харашото и вместо с 1 на 0 , най-вероятно ще има някакви драми с дузпи, обръщалки, червени картони, и накрая 2 на 1 или нещо от тоя сорт, за да кажат после - ето не беше вярно, не бихме с 1 на 0, даже те ни поведоха, или пък катар ще поведат онези ще изравнят , после ще изгонят някой от еквадор и така... Футболът вече е станал една помийна яма за пари !