Младата звезда на "Левски" е близо до бивш отбор на Стоичков

Българският клуб обаче може да го изпусне без пари, след като отказа първата оферта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отделно, Чикаго файър ще подарят и топли дрешки на подуянските чаавета за зимата!!! Щом се радват като луди на тази смешна сума за футболист, значи положението си е пред фалит. Защо в медиите не се изнася информация за плащанията на въпросния клуб към НАП, Главболгарстрой, бившите треньори, заплати на играчите и т.н., и кой лъжете, като криете, че клуба "Баязид Подуяне"отдавна е във фактически фалит, задълженията си се трупат, а те говорят за селекция !!! Гладните говеда мучат тъжно. Слама няма, действай !!!

Левски покрива задължения към НАП навреме. Не без помощта на феновете. Нас не ни мисли, оранжев льольо.

Какво покривате бе. 35 млн ако не и повече имате задължения.

Тоя и звезда ли бил? Ебати некъдърните звезди.

Каква "звезда" ви се появи, нещастници? Един сополанко вкарал 2 гола на Царско село и е вече звезда?!? Съвсем изперкахте на ливадата!

Абе, жена ми чула, че говедата са вече в окръжната група. Дай Боже, да познае! Как още са в елита с над 40 млн дълг и докога БФС ще си трае???

Като нищо ще го вземат, за 1-2 купи сено

Хеброс Харманли?

И за какво го продават,нали се ревеме че няма качествени играчи в клубните отбори

Гледал съм го в няколко мача на младежкия национален отбор.Голям талант според мен може да стигне далеч ако работи правилно.Не знам как сините са допуснали да са под угрозата подобен млад талант само след 6 месеца да може да си тръгне без пари за мен реално това момче струва поне 3-4 милиона евро.

А след 3-4 години може да струва и повече от 20 милиона ако се развива правилно това е талант номер 1 на България.