Коментари - Младият ни национал Никола Илиев избухна с 4 гола в Шампионска лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изненадващо бил попаднал в националния отбор, тия нямат никво въображение тъпите български журналисти

За мен има две условия след няколко години да имаме отново националрн отбор: 1.Перуката и всичките му подчинени в БФС освободени от постовете си и осъдени! 2.Пълна свобода на действие на Младен Кръстаич.Според мен човекът разбира от футбол и много добре знае какво прави! Браво на това младо българско момче!

Никой не се интересува от юношеската шампионска лига….винаги сме имали таланти по европа, просто не се развиват повече понеже са прости българчета

Скаутите на Интер и други клубове я гледат тази лига. И бас ловя, че ако играч вкара 4 гола за Интер в един мач - го забелязват.

Ако е юноша на някой "гранд" ще се скъсате да повтаряте, кой му е бил треньор, кой го бил открил.... А сега? Ники е паднал от Марс! Сам си е тренирал! Нееееееее !!!! ЮНОША Е НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!! И Е ОТ РУСЕ!!!!!!! НЕ Е ОТ "столицата"

Софиянец ли е, пловдивчанин ли е, русенец ли е или каквто и ще да е... Трябва да се радваме на всички успехи на българи, независимо в коя област са

Ти си знаеш само защо се пениш. Браво на момчето, близките и на треньорите които са го изградили. Дано продължава все така и да не повтаря грешките на други наши бивши младежи ;)

Евала на Кръстаич, че го викна за мачовете със Македония и Гибралтар септември месец. Жалко, че Ясен Петров не го викаше изобщо...

Ох чудите се какво да напишете.

То ще хейти само за вас :))

Вижда се, че Младен Кръстаич разбира от футбол. Очаквам следващите повикани да са Димо Кръстев от Фиорентина и Мартин Георгиев от Барселона. Същите играчи бяха на разположение и на Ясен Петров, но той подмладяваше отбора с 29-31 - годишни "таланти".

Дано да ги повикат,но и де не пльоснат на вратата отново този тюфлек Михайлов.

С Дани от тук излезе нещо.Че иначе-мъка,мъка..

А ДАНО.... ... ..

На детето, все пак има някаква надежда за бъдеще на българския футбол... Стига да не се получи като с Божинката

Браво на момчето - бъдещ лидер на националния! Само ме притеснява като е избухнал добре ли е? Пак добре, че не е изригнал - вижте как.