17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая распоретина пък кво знае има неща дето са писани преди 1г пълен срам

Незнам защо Корина прави това което прави!! Време е! Дръпни кабела Кори! Майкъла ще е винаги с нас,ЗАВИНАГИ! Престанете да го мъчите!

Стига ди говорил глюпости бе глупак! Ние тук всички сме разбирачи,САМО ти ли си глупака,ааа??!?!?!На кой му дреме за карфиола Шумахер? Бегай да лапаш дървото,пък ако щеш си кръсти сина: Илко,Сандо,Дмитри,Мичето,Миланка,Борко,Петьо и всекакви други цинизми....

И защо трябва да вярваме на този 'секс' символ? Пък може и да казва истината,кой знае???И откога такива като тази могат да мислят??? Не ги ли ползват само за порно филми???Или сега му казват секс филми?!!!Или достатъчно е платено,за да разкрие малката тайна. Лъжичка по лъжичка!Айде стига вече с тези пазкрития!Оставете човека спокойно да си отиде.от този свят!А не да е вегетиращ зеленчук!!!Разпределяте парите и това е!!! Нали в крайна сметка всеки това иска!Но е достатъчно лицемерен да го каже от семейството!!!

Когато по-малко се шуми около името на Шумахер, толкова ,,климатът" около него е по-спокоен и подходящ за неговото възстановяване!Пожелайте ну успех и жизнени сили да се справи и да се върне към нормално ежедневие!

Малко реклама свързана с туризма, никак не е зле. Юрош на маслините, пердон на Майорка.

какво казва по темата, русото гадже от ,,Афера''?

Чи ко ма интересува?

Честно казано и мен ме боли сайдеро дали е на Майорка или пък в Бояна, малоумно заглавие, очаквах че му е продухвала нещо системите за да го вдигне ама нейсе...

Тая е като тъмната Златка къде е Македония столица на Майорка в континента Швейцария.

ето как функционира "демокрацията" на хайко-кукурайко! с медийни манипулации, както по времето на нацитата и обвинения, които изобщо не струват!!! ФАКТ!!!!

с маски ли да бдят, а педи, турското мекере на доган? но ако ти разрешиш, гоите могат да бдят чисто -голи, по никаби... педераст, циганина на дебила доган и ердоган!!!

бахти "разкритията"... очаквах да каже, че му е седела на кураца, докато спи... педераски медии. това е!

Сена можеше да спечели много

Много се радвам ,че Шуми няма капацитета да разбере какво става със спорта в момента и какъв идиот е на път да му свали рекпрдите,защото ако знаеше щеше да се е гътнал вече!

ДИР, немската преса още преди две седмици съобщи, че пилота е преместен на острова !

Ескорти сър.

Само забрави да се оплаче че я е изнасилил докато е бил в кома !

... отзад

Това във втория сезон.

какво друго да очакваш от тая категория жени: модели, плеймейтки и др. подобни плиткоумни пачи. Никога не са можели да си държат езика зад зъбите и си умират да клюкарят.

На всеки мъж пожелавам жена като Корина !

Е, ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНАТА "НОВИНА"ЗА НАС???. ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НИ. ДЪРЖАВАТА Е ПРЕД РАЗПАД, ВИЕ ЗА ЕДИН ШОФЬОР НА КОЛИ С МИЛИОНИ МИСЛИТЕ, ЕГА ТИ ХОРАТА!!. ДА МУ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ТОЗИ И СЕМЕЙСТВОТО МУ, ХАЙДЕ СТИГА, АМАН ОТ ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ!!

това, че ти си умствено изостанал и не знаеш къде да търсиш политическите новини в Дир-а, не значи, че няма такива новини. Даже са в повече пред вид съботния ден. И няма нужда да крещиш с главни букви, така глупостта ти е видна от още по-далеч.

Каква събота, за тъпотиите в бг няма почивка. Събуждащ се на коледа,велик ден... пускаш телевезора и гледаш само политика, ужас. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ ДЪРЖАВА. НЕ 30 ГОДИНИ И 300 ДА МИНАТ ВСЕ ТАЗИ. АРЕ

ЕХ, ТИ УМСТВЕНО НЕ ИЗОСТАНАЛИЯ,ВЕРОЯТНО СИ ПРОЧЕЛ ТОЛКОВА КНИГИ КОЛКОТО НАШИЯ БОКО, НЕ МИСЛИШ, НЕ РАЗСЪЖДАВАШ, ГЛЕДАЙ САМО КАК 22 МАЛОУМНИЦИ С ПРАЗНИ ГЛАВИ, КАК РИТАТ ЕДНА ПЪЛНА С ВЪЗДУХ ТОПКА И КАК ОЩЕ 22000 МИНИМУМ ГИ ГЛЕДАТ. НЕКА ТЕ ПОЛУЧАВАТ 5-6 ЦИФРЕНИ СУМИ ЗА СЕДМИЦА, А ТИ НАГЪВАЙ МИЛИНКИТЕ И СЕ ЧУДИ КАК ДА СТИГНЕШ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА!!!. УМНИТЕ РИМЛЯНИ КАЗВАТ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ O SANTA SIMPLICITAS. ТИ СИ УМЕН И КРАСИВ ЩЕ СИ ГО ПРЕВЕДЕШ.

То...хубаво...да го оставят на мира Шуми,но сензацийте подхранващи от ,,журналисти" носят купища пари ,когато се четат и текат реклами в сайтовете. А читателите? ...Те ....едни се кефят, а други се възмущават. Това е животът...

Никой не говори каквото си иска в никое "риалити шоу". Там става каквото кажат "продуцентите"... Изводите си ги вадете сами.

има в думите й? Просто човекът се бори и се лекува, никой от семейството не иска да бъде безпокоен, както и те! Тяхна ряабота къде и какво са избрали, хайде си намерете друга тема.Какво, като е Шуми и седемкратен шампион, и той иска спокойствие без досадници!!!!!!! Ако ви кисне някой пред вратата деноношно, представям си какво ще направите и как ще реагирате. Много са лошите хора, ей! Хем много, хем лоши! Я по-добре излезте и се разходете на слънце докато още го има...

сега хиените от Швейцария ще се преместят с "базуките" си на Майорка, може и да е трик, с който да поотдъхнат Шумахерови и дано да е това

Само една дума ми изкача в ума когато се говори за неговото състояние - "карма".

Не е тайна, че жените имат големи усти. Винаги трябва да се внимава какво се споделя с тях, защото по-късно, със или без причина, ще бъде съобщено някъде.

баси важната новина! оставете го човека на спокойствие, защо не къде е Борислава от Барселона, на мутрата метресата?! Защо не пишете, че е намерена убита в хотел в Ню Йорк и тайно е погребана?!

От време на време италианския Вип Брадър. Тая се търкаля в леглото там с един младок. Ясно е защо е била с Брияторе

Тъз ще и скъсът дъто ся.

Много важно, колко са и го късали докато направи кариерата на модел и секссимвол......

На такива идиоти като теб сигурно не им пука!

Що може да клеца манекенки з ачу е добре. Да е жив у здрав. Най*големият след Айртон Да Силва Сена и Найджъл Менсъл. Да е жив и здрав.

Идиотка!

НА кой ли пък му дреме къде бил и колко можел да говори !!! Формулата си върви и без него , а и Светът се върти и без него !!!

Глупак

Няма глупак, времетонвърви напред и мачка наред. Носи си новите дрехи и се радвай на слънцето.

Върви да му станеш мед. сестра като толкова те е грижа бе кретен !!!