Коментари - Бразилия този път проби швейцарския блок и е осминафиналист | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селесао кариоките бразилейро или латинициганите срещу гордия кръстоносец,имаме много слаб тренер тоя якин не става и за аматьорските лиги ,Българина Петер Александров е легенда в швейц ,сега е в Катар ,да гледа на живо триумфа на натитата ,очакванията са за железен ъндър или х2 или 0-0 0-1 1-1 ,все пак тука са концентрирани парите на целия свят,маджо и той е тука,любовницата му милкана върти едно кафене в кантон цюг,най много латино маанета има в Базел ,сега са окупирали колесдния базар и се напиват Mачкай кобра

Нормално не можете ли да коментирате футбола или само за коментари срещу Русия се плаща и има делавера???

Ако слушаш Мексикото (Ивайло Ангелов) по радиото, ще си помислиш, че този мач е супер динамичен.

Чета имената на Швейцарските играчи и се питам кое име е швейцарско. Дали етническите швейцарци имат 30%?

Не зная защо модератора оставя такива коментари и не ги трие, а чисто футболни ги трие. Започвам да допускам, че модератори пускат такива коментари, за да има повече релоуд.

Сорос, е в това че те не представляват своята държавал Поредната подмяна и лъжа. Но това е сложна тема за изпрани мозъчно индивиди.

За клубен футбол съм напълно съгласен с теб. Но тук става въпрос за народ!! Представи си, че за честта на България играе един отбор негри или азиатци, като целта е да се спечели по предно място!Тъпо! Всеки народ трябва да играе колкото може, а не на колко играчи е платил!

Швейцария е джендърска държава, която се продаде на сатанистите и съответно трябва да загуби. Всички отбори на пеераско - сатанистки държави на уй.

Нимар.Баш главниот циганин.Да се търкаля като приклано пилъ.

Май не е чак толкова страшна :)))))) Лайнар го няма и НИЩО

Засада много ясно - на предпоследния пас

Най-хубавата сливова,която съм пил е шумадийската.Троянската-дрън,дрън.

Щом се чувства швейцарец, защо името му или цвета на кожата трябва да го ограничават? След като това му харесва и иска да го прави, кой и защо трябва да го спира? Тук имаше и тъпизми от сорта как във Франция имало много чернокожи. Ами има - до 60-те години половината Африка им е била колония. Въобще, замисляте ли се колко е тесногръдо, като с капаци, това "мислене"? Още малко ще поискате от швейцарците всички да са банкери и със шоколад в ръка, само защото така сте чували...

Пак си е заложил командировъчните На куц кон

Той и заплата ли взима?!? Пари на вятъра :-)

Не съм виждал Тоя Винисиус Си избелил зъбите Като сина на Jesus Благой

Дано устискат швейцарците!

Да гризнат дървото!

Се развеждам с жената Писна ми

Една бърза контра на швейцарците и няма да имат време да го върнат...

Недей така - жената ще направи салата и мезе... не се нервирай :-)

Wow дебилитв пак са се изсрали тук. Дано им е олекнало

Бразилия винаги изглеждат най силни, ама все някой ги бие минимално, я на 1/4 финал, я на 1/2. Но този път само Франция изглежда достатъчно сина да ги спре.

Помня как Германия би Бразилия с минималното 7:1 през 2014. Любим мач

Само с носталгичните спомени ще си останеш, такъв мач няма как да се повтори пак. А и германската гей дружинка вече си стяга багажа.

Още един отбор от нежната седморка претърпя фиаско. Феите от нежната седморка са Англия, Уелс, Белгия, Нидерландия, Дания, Германия и Швейцария. Нека те си организират отделно световно първенство за нежни отбори!

Хихихи...Някои от "швестарците" по черни от кариоките! Добре, че ги биха-реалния резултат беше 2-0, ама ВАР нали подпира определени отбори! Срещу техниката брат, няма Бразилия, няма Аржентина! Ще ти отменят 24 гола ако трябва, та и ще ти ги анимират! Дано отпаднат нечистокръвните швейцарски копелдаци! Като им гледаш състава са като изпаднали от латиносериал! Айде със здраве!

Случило се е отдавна, но срама остава завинаги. Не съм фен на Германия, ама изобщо. Даже вчера виках за ИСпания

Ако Бразилия играе по този начин, няма да види купата! Да, бяха по-добри от швейцарците и гола им беше супер, но до там! Не е единствения хубав гол на това първенство.

Еееее, защо минуси? Писах го при 0:0 и когато Бразилия нямаше идея как да вкарат!

Ауе, БТВ, Нова,Диема... От къде ги вадите тия коментори, бе? Главата ме заболя от истеричните им крясъци и врещене. Екзалтирани, превъзбудени, пискливи коментаторчета , плямпащи, без да спират... Така ли се коментира мач по телевизията бе? Млъкнете за малко, по- спокойно по- умерено, гледаме какво става на терена, не е нужно да лаете като ягдтериери.. Ба си... Не коментирате по радиото, бе, спрете се! Това да не ви е Спорт и музика в събота следобед по Хоризонт и Радослав Янкуло,и не ви е Тракия Пловдив- Пирин Благоевград. Та врещите като ярета... Да не коментирате по радиото Пашев, Раков, Печикамъков, Гавалюгов, Мицански, , Садков , а? Учете се от коментарите на Мичмана и Петела, бе,истерични момченца!

И после Холандия ги почна с минималното 3:0 за 3-то място, но им стана жал, та спряха...

Къде завряха Петела?

Това е Ивайло Ангелов, "легенда" сред коментаторите. Имаше и друга "легенда" преди време, мисля че Георги Попвасилев се казваше. В един мач си спомням, каза за треньора Рафа Бенитес, че прилича на бъчва с костюм и с очила на пчела майка.

Я насам,бе.

Ужасяващо количество правописни грешки. Направо е невероятно нивото на неграмотност. Като ги наемате за "журналисти", поне им направете една диктовка първо.

А помниш ли колко пъти Бразилия е световен шампион?

Аме те тези, които ги наемат, са по-големи дебили и от тях!

Аз не виждам нито една правописна грешка

Отмениха им ЧИСТ ГОЛ ! WAR е МЕНТЕ !

И за един играч беше казал, че прилича на набожен бобър тоя...

Тоя същия Попвасилев в един мач преди време през цялото време не спря да говори за някакви жени и полички

Аз знаех, че руснаците пробиват украински блокове, но за швейцарски блокове не бях чувал... Бразилия да не провежда някаква специална военна аперацъйя? В швейцарските планини...

коментираме наионалността не играта на отборите. Нали знаете, че това е футбол с 11 играчи в отбор, не цяла наця?

Ами прочети тази драсканица първо. Ако пак не намериш грешки, изводите можеш да си ги направиш сам

Пише се VAR и означава видео арбитраж. Но ти си много неграмотно парче. А по футболните правила това е засада.