Коментари - Невероятен Мбапе вдъхнови Франция за край на шампионското проклятие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително неприятният коментатор!! ЕМ’Бапе, ЕМ’Бапе, ЕМ’Бапе… и с тази интонация и този глас! Репортажа не изгледах до края.. да не говоря за целият мач. В Спиртал пък с техният “Холанд”… не знам кой им дава пулт и поле за изява на такива.

Непрекъснато нарича уникалния хренски нападател "Е мбапе", а друг подобен, за да не остане по-назад, направи умозаключението, че "Играчите на Камерун имат много играчи". Факултетът по журналистика не бива повече да се бърка с Факултето. Или пък бива?

Първия е казвал Ем Бапе. А втория е имал предвид, че камерун имат много добри играчи. Играч = добър играч. Като в израза "Е, Пешо е играч!". Следвайте контекста. Ако го ударим на буквалистика, ще загубим 90% от комуникационните псособности на езика. А дали това са били най-добрите коментатори - не , не са били. Но какв ода се прави, ще се подобряват с практиката. В наше време никой не си дава зор в подготовката. Всичкичакат да се учат с птактиката. И това най-ясно личи във войната по пътищата..... там е най-страшно, както и в болниците и др, под.

Два калитковски гола- първият след рикошет, а втория топката се удари в него. А в края на мача като остана сам срещу вратаря що не го вкара? Както правят невероятните футболисти? Освен това е черният Роналдо, иска само той да вксрва! Данайците просто нямаха късмет...

афрофренетици танцят Марсилезата....

че са черните та да гледам интересен футбол

Хич не е лесно да победиш Дания. Петлите започват зашитата на титлата по доста стабилен начин. Аз обаче не помня кой да е успявал да защити трофея. Прекалено голяма хапка е това.

Ами ако Конго направят отбор по хокей на лед от канадци,американци,шведи,може да станат световен шампион по хокей.

Африка-Дания 2:1.

Африка е по-добра значи. Ко го мислиш?

Нищо,африканците са по добри в бягането,никой не оспорва.

прави сравнения с тях. Не виждам защо трябва да бъдат подценявани играчите от коренното френско население, или пък френаката организация, която е дала този продукт. като са толкзо силни афротата, да спечелят някоя титла някой път. Ама нъцки... А Фтанция може да бъде същата сила и без нито един шарен играч. Просто политиката им е такава - да ги включват.

Франция е номер 1. Всички други са недоностчета. Все пак са създали Ситроен и въздушното окачване.

Да, така е - Андре Ситрон(прадядо му от еврейски произход продавал лимони) слага началото на конвейрното производство на леки коли в Европа и построява модерна за времето си фабрика.

Френските негъри надвиха кръстоносците. Франция не се ли срамува да бъде представяна от бившите колоний?

Мбапе срещу вайкинга Корнелиус.

Явно неграта са по-добри от викингите.

Пише се "колонии", императоре Икраткий. Неграмотник.

Бившите френски колонии кога са били шампиони по футбол? Това,което френскят отбор показва на Мондиала е спортен продукт на френските школи и на френсите треньори,които намират,насърчават и развиват таланта на младите футболисти независимо дали са бели или черни.

ТИЯ ФРАНСЕТА ДОСТА МУРАВИ. ВСИЧКИТЕ ЧЕРНИ.

Кво значение има, футболът е игра която я умеят всички раси.

А-а има бяла уфсъ Клизман!

Много талантлив футболист! Датчаните играха грубо и не заслужаваха да спечелят!

Уж мач Дания-Франция, ама не видях фрацузи!

Ама самите французи го виждат.

Плача! Какво се случва с европейската цивилизация? Във Франция са само чернилки, Германия са само черни и турци. Ужас!

Европа е минало свършено време.И европейците са си виновни.

Ти футболистите за евровейската цивилизация ли ги вземаш? Какво се случва с българската цивилизация, ако сме обречени да четем расистки коментари от малоумни идиоти във всички форуми.

Е, то там в отбора на Дания играят некакви трудоустроени инвалиди. Плаче майката...

Хубава тишина е сега в Копенхаген. Пълен кеф. Ще ида да се поразходя сега на чист въздух.

Много интересен мач се очертава следващия на датчаните срещу Австралия. Възможно е напрежението от това, че ще им трябва задължителна победа да си окаже сериозно влияние. Между другото Ивайло Ангелов не трябваше ли да коментира следващия мач Аржентина - Мексико?

Много некадърна датската защита ,тоя мбапе вкара гол с корема си

Противни чернилки.

Ти си един завършен расист. Какво като са черни,играят великолепно момчетата. Във Франция,ако спортист покаже възможности го подкрепят да се развива и усъвършенства без значение дали си бял или черен.

Ама защо не харесват нашите спортисти от Столипиново,Максуда,Факултето ,че ни ги връщат.А са толкова талантливи.Ако имаше дисциплина,,копаене джилязу,, сме веднага световни шампиони.

Шмайхел как я остави тази топка, за да му вкарат почти от гол линията?!?

Датчаните имат чудесна комбинативна средна линия и отборен дух. Франция имат повече техника. За сега предпочитам и двата отбора да продължат напред.

Браво - 1:1 !!!

Датчаните са способни да изненадат на контра. Добре се бранят!

Динамита днес ще избухне със страшна сила и ще хвърчи петльова перушина: 1-2

Давай Дания!

Петлите срещу червения динамит,мач без значение ,очакванията са за минорен хикс,датчаните играят офанзивно 3-4-3 с халф бекове 0-0 1-1