Коментари - Бразилия записа историческа загуба и избегна на косъм сблъсък с Роналдо и Португалия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камерун имат само загуби на световно. Пардон, имат и една победа. Ама оък победа!

Исторически срам записа. Записа се и сред отборите които политкоректно полягат срещу правилните съперници. Обаче полягането им беше бадева и сега не само, че не успяха да пробутат Камериун напред, ами и ще си скапят насторението в отбора. Дори нарочната загуба действа подсъзнателно. Скоро ще им стане ясно това.

Как познах поредната "изненада". За съжаление на кукловодите Сърбия не можа да вземе нишщо от Швейцария. Постигна ми беше такъв: Събия бие с 1 гол или прави реми Камерун бие с един гол и се калсира по холидурски сценарий. Е, съжалявам, но Пвейцария реши да не допуска тази схема.

На стара слава не се живее....да не съжаляват.после бразилците че са предпочели летящите бразилци пред смешника Роналдо дето може само от дузпи да вкарва ,да краде чужди голове и да прави голови пасове на противника...и Меси вече е същия смешник станал...старост нерадост

Споко, широкодупе от голямкур не се плаши

на всички разбирачи и тотаджии.

Отборите, които се бяха вече класирали , като Франция, Испания. Португалия и Бразилия в последния си мач играха с резервите си и загубиха. С това си неспортменско поведение прецакаха отлични отбори със шансове.

Хората си биха първите два мача и си играят, както си искат. Имат затова 22 играча, а не 11. За отпадналите, другия път да бият първите мачове, за да играят с резервите третия. Никой не е виновен, че другите са слаби

Пуснаха 'б' отбора защото си осигуриха предварително класирането. Така основните им играчи ще си починат, евентуално няма да има контузени за важните мачове.

Тоя кретен, коментатора, дразни на максимум!

Гледай другия мач :-) И аз тоя не мога да го търпя

като не играе Неймар сега какво гледате? ритнитопковци