Коментари - Над 230 хиляди души изпратиха Пеле в последния му път (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпращачите на Гунди и Котов, бяха много повече.

не разбрах защо е най великия след като не е играл извън страната си??? все Лудогорец като са 10 пъти шампиони тук, да не са номер 1 в света

Само двама футболиста владеят топката сякаш е част от телата им - Пеле и Марадона. Другите все някъде правят грешка

този футболист е 3 пъти световен шампион,във времена когато фифа не помагаше като на меско с 5дуспи от 6 гола. 3 пъти ,разберете го.и нямаше подбрани футболисти във отбора ,които само да му подават,за голове,като меско... и нямал толкова мачове като меско,.. като човек е от друга планета,а не сребролюбец ,като меско за това да е сменял треньори,футболисти,президенти на клубове,какво да говориме,,, циганията и корупцията победиха в катар!!!

Лека му пръст на пеле,но вече ми иде в повече от тия наши шибани медии!Така беше и за бабучката като умре!Ай сиктерте бе нещастници!Хаме Пеле цирале!

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА...НО НА МЕН МИ ДРЕМЕ НА УЯ..

най-накрая, писна ни да слушаме за някакъв ритнитопковец

Путин поне 20 милиона биха го изпратили, ако реши да си ходи.

Мир на праха му! Велик!

повечето от коментарите тук показват защо БГто е толкова зле и никога няма да се оправи - защото се населява от неспасяеми иддиоти - вероятно, почитатели на чалгата

я си еби майката и ми през уя за чалгата...

Бах го у черньото, да не е играл за България че толкова шум

Аре стига с тоя негър бе, писна ми.

дееба тоя циганин не млъкнахте за него ритал топка голям праз...

We Need A Hero..се казваше в песента. Има хиляди хора с несравнимо по голям принос за добруването н а човечеството от Пеле, починали и останали в забвение. Мислех че в БГ сме глупавички, но има нации дето ни превъзхождат в пъти в това отношение.

Глупаците са повече.Няма и как да е друго ядче мозъците на умните харчат прекалено много енергия те трябва да са по малко.

Колко хиляди българи ще изпратят Борисов, Доган, Пеевски, Курнелия, Костов, Радев, Кирето и останалите негодници в последния им път? Аз лично ще отида на всеки един от тях, за да мога да му се изпикая на гроба. Сигурен съм, че ще ме последват много хора.

Кофти коментар . Ако , ти си отидеш преди тях , те изобщо няма да те отразят , камо ли да си направят усърдието да се изпикаят на гроба ти .

... ъхъ като последното улично куче, то точно същото ще направи