Наказват звезди на Швейцария за провокация с политически жест

ФИФА ще разгледа в понеделник случая с Жердан Шакири и Гранит Джака

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един дивак като тези косовари не е проблем да бъде изкаран от гетото и да бъде направен опит да бъде интегриран , но гетото никога не може да го премахнеш от дивака - следователно интеграцията е невъзможна.

Аха ако бяха разперили ръце, щеше да излезе, че се правят на летящи орли и пак ли трябва да бъдат наказвани. Каквито и да са тези жестове те не са обидни. Що не накажат Русия за политическите жестове на руската порнозвезда? И двамата са Швейцарци, защото родителите им са избягали, когато сърбите са се опитали да ги избият.

Да изгонят Швейцария от Мондиала и те самите ще се разплатят с тези косовски цигани. Циганинът си остава циганин. Алах като ги е видял какви кръстове носят на гърдите, му е прилошало.

Само наказания за тези и следващия път ще си помислят как ще демонстрират от кой етнос са.

Еми ако някой българин беше вкарал да речем за САЩ и да демонстрира че е "булгар".

Толкова им е умствения капацитет на въпросните играчи. В спорта не трябва да има расово разделение и прочие... Тъй като няма значение албанец ли си, турчин ли си, имаш паспорт от дадена държава, състезаваш се за нея, следователно трябва да показваш уважение към тази страна, а и към себе си. Тези двамата показаха, че са клоуни и, че явно не уважават държавата Швейцария, камо ли нещо друго. Нали спортът трябва да обединява, уж. А ФИФА лансира от години кампания срещу расизма и разделението по националност и прочие.

Лично аз мисля че трябва да ги изхвърлят окончателно от световното.Политиката няма място в спорта.В случая темата е чувствителна което налага да бъде пресечена окончателно.

Няма да има никакви наказания, още повече лишаване от мач, защото и Господ / в случая Аллах/ не може да докаже какво точно показваха тези двамата. Някой го нарече "албански орел", на друг може да му прилича на "гълъб на мира". А и Швейцаиря не са толкова тъпи, да си оставят каручката в калта.

Наказания ще има.Въпроса е дали ще е само глоба или лишаване от мач.