Нарушава ли ЦСКА забраните?

Любителско видео хвана "червените" да тренират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

журналиста, да уточним - камерата не е била "любителска", а нарочно изпратена от обора Герена. Само ако накажат ЦСКА може да има кеф за Левски - "не е важно я да съм добре, важно е ЦСКА да е зле" е символ-веруюто на обора.

ЦСКА и Локо от лигата.Само така държавният Левски ще е втори.

Германия е решила първенството и да продължи на 2 май или най-късно седмица по-късно. Просто да прекратят цирка с извънредното положение.

Как се тренира контролирано във фитнес? Доколкото знам официално затвориха фитнесите в България заради корона вируса. Да си спортуваш обаче в собствения двор ,не на публично място, на открито, при минимална дистанция от 2 метра, не виждам нищо нередно!

За това ни е такава държавата, докато едни си седят по къщите и гладуват като кучета, то други си разцъкват и си лафят....и кво си викат тия другите са балъци, а ние сме най-големите тарикати...ако бяхме държава като хората трябваше да почне секса ама якото клатене!!!

Къде е логиката: Не може на открито - на ТЕХНИЯ си стадион, но няма проблем да се заврат на закрито?

Няма нищо нередно. Щом не са заразени и са здрави защо да не потренират. Няма как да се заразят. В Панчарево въздуха е чист и ще им пречисти белите дробове. Бъдете живи и здрави.

Е, те са от Ловеч - там може !!..

То няма един българин от изброените, но всички до един са от Ловеч! Умник. Може би тези от подуенския фитнес да са от Ловеч? И треньора, спортния директор и 5-6 редови говеда минали през ловешката футболна школа.

ДинаМууу да мълчат