Наско Сираков: Който не е съгласен с мен, си тръгва от "Левски"

Мажоритарният собственик на "сините" говори по време на информационна кампания в Бургас

Обратно в новината

Коментари - Наско Сираков: Който не е съгласен с мен, си тръгва от "Левски" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раев го раздава голям шеф .... само където парите ги няма, той няма пари и не знае дали пари ще дойдат отнякъде.

А що пък не си евеш майката и не се разкараш ти ??

Кой си ти бе маймун ! Що не вървиш на Майната си ? Никой не те признава , бил си откраднал Парите на Левски !

Това е някаква гръцка трагедия вече!

Тоя щом стигна до там, че феновете да събират дарения за да погасяват към НАП задължениета, въобще няма смисъл даже да го коментираме какъв шеф е.

До Джеймс, Чужденците като теб да си затваряте плювалниците, ясно ли е?

селяндурино, ти да си тръгнеш от Левски!

Събраните пари от феновете не стигат ли за заплата на Наско ? Ех, лоши фенове....

не гледа у посоката на уя на Наси да си оди.. на него му бие леко у уево и надоле... едно време биеше надоре, ама т'ва няма да се върне...

Тоя шашавия верно е решил да унищожи Уефскито напълно.. завалийката... какво ли не прави човек за една заплата...

Големият собственик с харизаните акции.

издържат се от дарения, харчат парите на обикновените фенове, които делят от залъка си за да оцелее любимият отбор, до Лили Иванова опряха, а те прахосват ли прахосват, че и собственици били

Насераков

а какво стана с: веднъж голубой - цял живот голубой

Докато има за крадене Наско ще е там! Докато има балъци, ще има за крадене.

Абе, вие т.н. фенове дето събличахте Петев къде сте сега ?! Дошло е време разделно за фк подъяне , ама мълчите като потки !

и все пак, до кога ще се търпи този тумор от Гейарена? НАП спи ли, или говедата са й на сърце, та прощава дългове над 45 млн. лв. А и, честно казано, каква полза има родния футбол от говедата, те само срам са ни носили досега, най-вече в чужбина. Сега остава и Сан Марино, и Андора, и Ватикана, ако сглобят отбор, да бият говедата...

Постоянно крънка пари от феновете, а седнал да ми се прави на шеф. Като искаш да си шеф, вади милионите.

Тези трябва сами доброволно да отидат в Б група, да си играят с младежите от тяхната си школа, да намалеят разходите за заплати. Хем ще побеждават повече, хем ще си изчистят задълженяията.

Тоя, освен, че ще бъде съблечен, ще бъде и обгрижен. И си го проси все по-упорито. Аз симпатизирам на цска, но не мога да разбера защо левскарите още търпите тоя лъжец.

Спартанс -малтийска

Сираков е мажоритарен собственик на клуба и не е длъжен да се съобразява с идиотите.

ФК Левски отива към банкрут с това ръководство

Акция "Лупи" 2 - сега обаче е за сините, но пътеката е прокарана от червените, а схемата е "Анжел сити" ...

Левскар съм , но тоя път на Наско други ще му смъкнат гащитите и тогава няма и да померише стадиона .

Е как къде са, лапат кинти от истинските фенове заедно с г, зо, отбора се командва от София запад и криминалните фракции зад тях

Бате Насе, over-the-hill loser си

“ Наско Сираков: Който не е съгласен с мен, си тръгва от "Левски"” Наско Сираков беше общо взето добро момче, но никога не се е отличавал с особен акъл. И това негово много нелепо изказване го доказва и показва, че много не е поумнял с годините… Такива простотии не се казват дори и когато наистина ги мислиш и толкова си си повярвал! Когато някой се идентифицира изцяло с един отбор, една партия, една институция, една държава - все ГРУПОВИ форми на организация, ЕДНОЛИЧНО “Държавата (отборът, прокуратурата, … ТОВА СЪМ АЗ!!!”, “аз съм ръката на Господ” и прочие простотии)…това предващава и е сигурна рецепта за ПРОВАЛ и КАТАСТРОФА!!! Осоцено сега, в 21 век! Наско, Наско, разбираме, че Илиянка ти е стъпила от години на шията, но бива ли така да се излагаш и да си избиваш комплексите, и то на стари години!! “Левски” - това съм АЗ!” - наистина ли това си го мислиш? А дари пък това не е истина в момента и точно И затова отборът е на това дередже?

Само да не продава виртуални билети за виртуални срещи.

С това изказване (мислене), и точно в този момент Наско Сираков много напомня например един друг - Хидромериоратор, който каза”Аз разпределям порциите в държавата” и после го отнема - изчезна! Или един друг, който пък се провъзгласи за Меси:), и всички виждаме какво става и има да става и с него! Или друг “пич”, който се провъзгласи за @Ръката на Господ”:) “Дойдоха като аслани, а си тръгват като посрани”! Какво да правиш - “дай му на някой повечко пари и власт (и внимание) да го видиш колко и прост”, казват хората Манталитет! Никой не може да надскочи себе си, но малцина го вдяват НАВРЕМЕ!!! Аз този филм съм го гледал - от този и такъв момент следва само МЪКА!

Сашо даде акциите на Черепа на Наско, защото Бойко ги отказа - видя кур-капана!, и Наско реши, че е хванал Господ за шлифера! Това е положението на кратко! Междувременно обстановката в света и в България се промени а перачите във футбола вече са под прожекторите! И нещата се смърцъфърцаха а не са както си ги представяха! Някой да вижда нещо нормално в картинката? Ще ви кажа - последното нещо, за което става дума тук и … ФУТБОЛЪТ! Има пари, его, алчност, борба за власт, избиване на комплекси и мерене на пишки, “елате ви вижте”, стара слава, спомена а носталгия, дезориентация а кухо самочувствие, има и глупост, изкривена огледала на нарциси.. , повече запалянковщината и патриотарството, всичко има, но го няма футболът!

Не Б, а директно в окръжна група, на чисто, отначало, с юношите. Ама къде ще тренират и ще играят, не зная - то стигне ли се до фалит, НАП ще им вземе и стадиона, и базата (те и без това не са техни, ама ще им прекратят концесията). А и за емблемата ще трябва да се киха, и то не малко, щото правата за оригиналната не се държат от клуба... Или пък, да сложат едно "тире", тогава може и Б или В група, ама ще трябват кинти - не много, ама те и тях ги нямат...

Съсъпахте го тоя Лесвки, ей съсипахте го, пуста гологлава баскетболна алчност.

Илианччето така ли и говориш бе, каиш?

Да бе, да, всички знаем. Ще се направи на мъж и там и ще й го каже, и после ще има: “И почвам да бегам. бате:)” И в “Левски” няма да може да се скрие…:)

“За “мажоритарен син собственик” Не ставаш, Насе! Ти си будала! Щом Илиянка Ти е стъпила Здраво на врата:)…”

В България огромен проблем е че много не знаят кога да се оттеглят с чест и достойнство! И как!

Ами точно Меси изгони Перукан и щеше всички да ги смачка. После след преврата цялото ръководство на БФС се изкараха репресирани още по - стръвно загризаха кокала. Бойко щеше да издигне Бербатов и нямаше да ни се подиграват.

От юноша си е наглец и комарджия.

Шибано нагло КОПЕЛЕ

Феновете не разбраха ли , че футболен клуб Левски се комадва от спалнята . Да давам ли жокери ? Наско един лев не е дал за тези акции . Но след като взе акциите - голям началник го раздава . Честно - той само за това става, да се прави на голям шеф . Само Левски !!!