Коментари - Най-богатата тенисистка в света поиска равно заплащане с мъжете | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да играят заедно в едно първенство без да е разделено на мъже и жени и според класирането и парите. Няма проблем щом иска така.

Жените нормално имат по-малко тестостерон и така ни харесват затова идеята ти е меко казано глупава. Също като в бокса и борбата и щангите примерно, хората искат съревнование между равни, а не просто някой да е по-голям и затова да победи. То това даже не би било победа. Но наградния фонд не е нормално да е според размера. Това е пълна глупост. Същото е за мъже и жени. Лишото е, че няма смисъл да си хабя думите. Наградният фонд абсолютно трябва да е наравен. Близко до ума е и разбира се, че трябва да са разделени.

Айде стига с тоя примитивизъм. Наравно трябва да е заплащането. Планетата ни отива на кенефа с вашите тъпи полови роли. Какви роли даже защитавате - мъже с по-големи цици от жените, а роли тръгнали да зищитават. И каква е вашата роля? Да жулите ракия и да маате кебапчета и да кимате бадеми? Роля - дебел мързелив безхаберник. Организаторите за всеки педал който гледа мъжки тенис трябва да намери и един балък да гледа женските и да им ръкопляска и да направят фонда наравно. Проблемът е решен. Давайте следващия.

Ако иска равно заплащане с мъжете, ще играе 5/3 сета като мъжете! В момента има баланс между заплащане и брой сетове при мъже и жени. Пегула иска повече пари но не иска да играе като за съответните пари които иска. Това е леко нахалничко!

Жени - тенисистки,значи,показвате по-добра и по-силна игра от мъжете и съответно получавате по-голямо възнаграждение от тях.А то както е в момента - първата в ранглистата за жени-тенисистки ще бъде разбита като маче у дерек от който и да е тенисист от първите двеста от ранглистата за мъжете.Че тогава откъде-накъде равностойно възнаграждение?

Всичко е въпрос на елемнтарна икономика - интереса към женският тенис не е толкова, колкото към мъжкият. Защо е така няма значение, но ако интереса е по-малко и приходите са чувствително по-малко (реклами, спонсори, посещаемост) Естественият резултат е по-малко пари, които могат да се разпределят. Не са виновни дамите, които се трудят усилено с нищо. Но ако искаме да "изравним" доходите, то някъде по веригата на някой ще му намалеят печалбите или ще има загуби...а това няма да се случи.

Бъркам ли, че в Open турнир тази жена има право да се запише в мъжката схема на турнира? Ако съм прав, значи няма проблем - тя ВЕЧЕ ПОЛУЧАВА колкото мъжете, само че първо трябва да ги изкара тези пари и след това ще ги получи!

Аз пък искам мъжете да ходят по цял ден на фитнес и на козметик, а жените да им подаряват X-петици и Q-седмици, с които да могат да спират на аварийки, където им е кеВ !!!!!

Ами какво друго да очакваме от Нетфликс, осен поредната левичарска, феминистка, джендърска тъпотия. А на милиардерката явно няма кой да и напомни, че: мъжете играят срещу МЪЖЕ, и женските мачове винаги са по-кратки от мъжките. Да не говорим, че мъжките мачове привличат много повече приходи от реклама, тв права, посещаемост и т.н. Какво се правят на дръж ми шапката, не мога да разбера...?!?

А, защо турнирите са паралелно с мъжките такива? Вероятно ако се провеждат по отделен календар ще съберат 200-300 зрители. Просто ебачите ще присъстват от благоприличие...

Феминистката напаст е много досадна. Скоро и във футбола може да поискат същите пари.

Отдавна ги искат. Във футбола. Същите пари.

Парите са най-справедливо разпределеният ресурс на тази планета! Всеки получава толкова, колкото си е заработил или договорил!

Пидна ми от тези феминистки. Нищо не ви се полага. Колкото приходи има толкова получавате. В някои професии повече от мъжете в други по - малко. Никой не иска да ви гледа как играете тенис. Най - добрата жена няма шанс срещу номер 100 на мъжете. Толкова.

Номер 300 по-скоро.

Значи играем грозно, смешно, малко/големите турнири с по 3 от 5 сета за мъжете, за жените 2 от 3 сета/, но искаме колкото мъжете?! Това е нагло и тъпо. Нещо съвест, усещане?! Кога?! Този свят трябва да бъде променен най-после!!!

Аз женски тенис не гледам, защото ми е безинтересен. Пак е тенис, просто е без сила, атлетизъм и красиви отигравания. Колкото да кажат жените "и ние го играем"

Ама пък охкат, пъшкат, стенат...

Равно заплащане ще има когато мъжете и жените са по равно във всяка професия.

Да слага и втора пишка и всичко ще е ок, мозък не и трябва, в семейство на милиардери е дори противопоказно.

Много хора, които са далече от тениса се изказват тук. Първо— момичето заслужава уважение, че не се клати на яхтата на тати, а се бори доста успешно в един труден спорт. Второ— всички вие дето викате да иде да бие Джокович първо вижте да накърните едно бебе поне па тогава се пънете да ръсите простотии. Да — различни сме! Но слава Богу, че ги има жените.

Жените са прекрасни , феми-нацитата сте идиот..ки

Тениса особенно за жените е смазваща машина, занимаващите се на високо ниво жени се превръщат в хистерично кълбо от всякакви хормони и вещества, инфантилни, сприхави, объркани и полово дисфорични

Може и да се клати на яхтата на тати, ти отде знаеш ? Може и тати да я клати, виж и физиономията на какво прилича !

хубо де кво ги правят тея пари... не се наядоха ейй! социално слаби ли са кви са, дори женският тенис печелят повече от всяка нормална професия се обзалагам или повече от всяка средно доходна професия, стругар, инженер, редови програмист, да не говорим чистач в макдоналдс и продавач а тя наща колкот джокович и Федерер иска да взима при това милярдерка по наследство

Можете да прочетете коментарите тука и да се обедите

Прав си.Започваме с твоя.

понеже си доста тъпичък

Алоо смислов я си провери правописа.Пръщиш от акъл иначе.

Шмати , целуни портрета на Троцки и си лягай

Апселютно се "Обедих"!

Когато почнете да гнерирате приходи от тв права и реклами колкото мъжете, тогава искайте равно заплащане

Ама нормално е…нали сте прости комунисти тука…

Не шматко , точно това е капитализма

Това е единствено правилният начин за разпределяне на наградни фондове. Ако беше казала, че иска да вземат 2/3 от парите за мачовете от Шлем-овите турнири щях да я разбера - там жените играят 2 от 3, докато мъжките срещи са във формат 3 от 5 ... Къде вижда равноправие?

Абсолютно съм съгласен, но първо женицата трябва да се бори Бай Иван нощният пазач в склада на баща й да получава и той колкото бащата - не може двама души да работят, а да получават различно. Пред Господа нали всички са равни?

Заплащането да е равно спрямо позицията бе олигофрен. Все едно ти и още някой да работите една и съща работа обаме на теб да ти плащат по малко само защото си тъп…чесно ли ще е?

Еднаква рабата? Жените едвам издържат два сета и ако си гледал мъже от топ 200 и след това си пуснеш топ 5 жени все едно си на забавен кадър и засчиваш.

Това че работят едно и също, не означава, че произвеждат една и съща стойност! Един обущар прави 5 чифта обуща на ден, а друг 10. Да, работят едно и също, но резултатите им са различни!!!

Аз пък искам равнозаплащане на всички професии.Един ще зима милиони за една година труд,а друг ще бачка като луд и накрая на годината не може да си покрие сметките.За пример ще ви дам кой според вас е по важен чистачката в мола или тази тенисистка? Ако няма кой да изчисти хубаво ще тръгнат едни зарази и половин град ще се разболее.Или лелката дето става сутрин в 3 сутринта,за да замеси хляба който си купувате всеки ден.Без тенис можете,а без хляб? Айде стига,всяка професия трябва да бъде ако не абсолютно равно то поне на 90 процента да бъде равно платена.

Ами идиоте!!! Ами нали това вика тая бе. Добре…хайде един тъп промер юе ти дам, нали като за тъпак като тебе.: Професия касиер…и жена и мъж ще получат една и съща заплата.. Професия тенисист…. Пак би трябвало да взимат едни и същи заплати…..НЕ МИСЛИШ ЛИ???

От толкова напъване това ли можа да измислиш? Смях в залата.

Ама да…прост българин си и затова ти куца логиката

Проф. Вучков ти ли си бе?

Ъхъ все едно управителя на Жгмъц ЕООД да иска същото заплащане като на управителя на Уолтопия ха хахаха

То и професия "лекар", примерно, не получават еднакво ...

Мъжете не получават повече, защото са мъже, а защото играят по-добре.

Ех, мамка му като гледам колко плащат на някакви тенисисти и футболни звезди и си викам " брех мама му, не е честно и аз искам да получавам същото ;)"

А не да се наливаш с ракия и да боготвориш лика на Путин

Ако започне да играе в мъжкия турнир и печели титли, може и повече от мъжете да взима ... Дотогава да ходи при Серина да вземе акъл как се лекува резил!

Когато ВЪРШИШ работа колкото мъжете( играеш в 3 от 5 сета на Голям Шлем) и когато идват да те гледат ЗРИТЕЛИ, колкото ходят на мъжките мачове, може да поискаш запалщане като на мъжете !!!

Нещо алчна ми се вижда тая ...

Ако баща ми беше милиардер - никой нямаше да знае за мен. Щях да кибича на някой екзотичен осторв с любимият човек, налсаждавайки се на всеки ден и нямаше да мисля за нищо и за никой.

Да поиска по-високо, защото мъжете играят по шорти, а тя по къса поличка... Но тя пък удря по-слабо, така че ... пътя, моме, нахално.

въобще не се учудвам, това нещо си е почти мъж. Но като има претенции да отиде да играе с мъжете.

Защо има мъжки и женски тенис ? Всички трябва да са на едно мъже жени и "други" нека по-добрия победи.

Човек, ти уби всичко прогресивно-толерантно-евроатлантическо-политкоректно с едно изречение.

Опс, късно е и не броя добре, с две изречения.

Тази е 100% ДЖЕНДЪР !!!

А не може ли във всички спортове да вземат еднакво, и накрая комунизъм.

И аз искам да ми се плаща като тях хах

Като я гледам на снимката, тая си е жива циганка.

Циганка ама е МЪЖ!

тенисистките да почнат да играят по бански, за да стигнат интереса към мъжкия тенис, и тогава да искат...

Ами като искат равно заплащане с мъжете що не играят 3 от пет сета ,а не 2 от 3 сета.........-

Направо да играят в общ турнир и парите според класацията ... да видиш как ще си искат отделен, женски, турнир.

Да играят на равно с мъжете в общ турнир и парите според мястото в класацията .... тогава и тези ще са ви много. Или като всички "пренебрегнати" искате равни права, но по-малко задължения - заплащанет според труда и заслугите!

На тази лигава богаташка, явно няма кой да и начеше сливата и се чуди с какви глупости да се занимава

Ако интересът към гледането на женски тенис беше същия като към мъжкия щеше да е честно.

Защо победителят взема 2.6 милиона долара, а отпадналиянв първи кръг 15 хиляди? Нека вземат поравно

Могат да увеличат приходите ако играят топлес , т.е. по голи цици. Така ще им се дигнат и наградните фондове.

ти си нямаш и идея на тия колко съм им грозни гърдите - това главно от допингите с които ги бичат! така, че ако играят топлес ще получиш кошмари и психическо увреждане за цял живот!

Да се запише в лигата за мъже. Там всички взимат мъжки пари.

Ся виждате ли, колко е безумен комунизмът? Колкото равни по заплащане могат да бъдат различните спортисти, толкова равни могат да бъдат хората!

Най-малкото При Комунизма никой не ровеше по кофите за боклук и не умираше на стълбите на болниците. Децата не бяха неграмотни дебили наркомани и проститутки

Отиди при шефа си и му кажи, че искаш ти и колегите искате да си давате 2/3 от възнаграждението за неграмотните, мързеливите и глупавите. Само кажи кога ще го съобщиш за да си взема пуканките. Хем ще ти се смее шефа, хем колегите ти ще те бият!

Ми ти и сега ги даваш бе каун Тез мангали на социали, разните украинки по хотелите, депутати, раздутата паразитна администрация... кой ги храни бе?

Оооо, просто беше забранено и милицията щеше да те смаже от бой, ако те хване. А наркотиците не бяха уличен, а дъ жавен бизнес, наркотрафикът се извършва ше от бнай-високо ниво ... за долари!!! Онази гадната валута, на гнилия капитализъм, дето още го чакаме да изгние... :))) Оффф ... смотльовци, що не се разкарате от тука, я в Русия, я в Северна Корея, там ще ви е по мярка!

да отива да играе при мъжете, да взима многото пари...ама

Как да отида да играе при мъжете като няма да е в топ 1000

Жените в спорта не могат или не искат да разберат, че заплащането е на база продадени реклами. Когато приходите от техните мачове са малки, ами и заплатите им са малки. Има една американка Рапино. Явява им се капитан на националите по футбол за жени. Много мрънка , че не взима колкото мъжете. Била световна шампионка и незнам си каква. И като световна шампионка падна от гимназиален отбор от 14 годишни момчета с 5:2. Ами булка, колкото и да ти дават са ти много. Трибуните празни, интерес никакъв, от къде да дойдат тия пари?

това го кажи на несломимата Попадинова дали ще го разбере е съмнително

Честно ти казвам, сега за първи път го чух това име. След кратка аудиенция в Гугъл разбрах, че била голяма фурия. Голяма, голяма, колко да е голяма?! Като играе и стадиона е празен. Просто женския спорт не носи приходи.

и искайте тогава същите приходи.

Казал съм го това вече няколко пъти- започнете да играете и да се потите 3 от 5 сета, и тогава циврете за еднакво заплащане. А не да разчитате на късите полички, подходящи за някоя друга реализация.....Това наглостта край няма....

Започни8 да биеш сервисите и да удряш топката като мъжете и съм сигурен, че и парите ще са като техните, но така само да искаш.... е върха на наглостта.

Да експериментираме на първо време дамите да играят тенис голи до кръста. Може да се появят нови и по-богати спонсори. От там и повече пари .