Най-после се намери начин да бъде спрян Салах - с полиция

Египтянинът бе заснет да използва мобилния си телефон зад волана от фенове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно не само на българските дяволи не им се работи до казана .

То той може да бъде спрян и просто с ...... пистолет ...... някой да го застреля ..... Това в кръга на шегата .... Иначе много го хвалят, повече отколкото трябва, не е нищо особено ..... Като него футболисти има хиляди ..... Какво направи на Световното първенство в Русия, с Националния отбор на Египет - ПОСЛЕДНО МЯСТО В ГРУПАТА ......... В Ливърпул с много късмет стана голмайстор на шампионата, е то оставаше да стане някой от изпадналите УБА, СТОУК СИТИ или СУОНЗИ ...... Като играеш в един от най-големите отбори в страната е нормално, някой играч от тях да стане голмайстор, защото съотборницитети ти създават достатъчно положения, та да вкараш поне 25% от тях на мач ...... Да не споменавам, че и Бербатов стана съголмайстор, а той не е голова машина ......

Салах е футболист, защото вкарва голове, а не защото има фенове. А, защото има фенове, получава милиони. Все пак, 2 цента от всеки фен не го задължават да няма лично време. Сокро ще искат по чаша чай и парче кейк, защото са фенове. :))))

и за глоба не е ! Кой ще докаже, че е била колата в движение ... ? Обадил се е в клуба ,че ще закъснее за тренировка поради задръстване !

Що за штуротия е, да не можеш да ползваш тел.си, когато колата не е в движение!

Мо Салах си беше футболист още в Базел, когато сам победи отбора на Лудогорец. Оттогава става все по-добър, и няма смисъл от тъпи коментари на грозни фенове.

Едва ли са по-неугледни от "Мо", но ако ти харесва пусни му